Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Nastya @ 2016 03 14, 11:13)
Nu dieve mano, kiek galiu ta pati per ta pati kartoti. Man dar karta parasyti, kad tikrus karo pabegelius reikia priimti ir jiems padeti???? Kiek jau kartu tai rasiau?!

Ir toli grazu ne visi jie karo pabegeliai, ir net ne dauguma. O vat jau kaip juos atfiltruoti tai galvokite jus su Merkeliene maziau snekejusios. Nes as kaip ir sakiau, taip ir sakysiu, kad geriau nei vieno nei tai kas vyksta dabar.

Tą ir aš suprantu, tik vat kad aš būtent tos neapykantos žmonėms reiškimą tavo postuose įžvelgiau,to nesuprantu ir nesuprasiu. Gali nepatikt,gali pykt,gali nenorėt,nesuprast,bet kodėl reik neapkęst ir dar apie tai rėkt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 03 14, 12:39)
Dabar virs 40000 ju yra Graikijoj. Taip, saugi salis. Ir ka jiems daryti sitoj saugioj saly? Kas su palapinem, kas be ju, miega ant asfalto, kelinta para nenustoja lyti, 90% vaiku serga, prasidejo ir hepatitas. Zmones peralke, o kai esi alkanas, ir tuo labiau, kai alkani tavo vaikai, gali padaryti bet ka - ir vogti ir plesti. Pamaitina ir priima i namus, nusiprausti juos is geros sirdies leidzia, bet taip negali testis! Nei jie darbo cia ras, kai patys graikai neturi, nieko. Taip ir sedes ant gatves "saugioj saly"? Manot turkai nori, kad jie pasiliktu? Manot graikai nori, kad pasiliktu sitie tukstanciai?
Nekalbu apie ekonominius migrantus, yra daugybe tokiu, kurie is tikruju bega nuo karo, nes ju saly nebeliko nieko, vieni griuvesiai. Atgal grizti jie negali, Graikijoj neturi ka daryti, tai kur jiems detis? Turi kokiu giminiu, pazistamu Vokietijoj, ten ir nori.

O tai kas turi norėt, kad jie pasiliktų? Lietuva, Slovėnija, Vokietija, Baltarusija? g.gif
Aha, visi iki vieno turi, Angela visiems giminė biggrin.gif tai tegu ir ima visus, ko čia mums pirštu grūmoja cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 14 kovo 2016 - 13:24
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 14, 13:23)
O tai kas turi norėt, kad jie pasiliktų? Lietuva, Slovėnija, Vokietija, Baltarusija? g.gif
Aha, visi iki vieno turi, Angela visiems giminė biggrin.gif tai tegu ir ima visus, ko čia mums pirštu grūmoja cool.gif

drinks_cheers.gif
Prisikviete madam, o dabar a la visos Europos problema, visi mat dalintis turi. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 14, 13:21)
Tą ir aš suprantu, tik vat kad aš būtent tos neapykantos žmonėms reiškimą tavo postuose įžvelgiau,to nesuprantu ir nesuprasiu. Gali nepatikt,gali pykt,gali nenorėt,nesuprast,bet kodėl reik neapkęst ir dar apie tai rėkt? 4u.gif

Šimtus kartus rašyta - nes jie reikalaujasi savo nenormalių teisių, nenormalių mūsų požiūriu, kad jie sušiukšlino Europą, kad jie užkabinėja ir blogiau moteris, o dargi ir vaikus neseniai pradėjo, kad jie rengia teroro aktus. Dar maža??? Jie neatfiltruojami ir neatskirsi kuris jų padarys, o kuris ne.
O gal jūs asmeniškai to imsitės ir nešite atsakomybę?
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2016 03 14, 13:21)

Todel, kad man gaila to ka jie padare su Europa, todel, kad salys turi PRIVALOMAI dalintis jais nors ju net nekviete, todel, kad salys kurios nesusitvarko su savomis problemomis - uzkraunamos naujomis ir t.t. ir t.t. Ir galu gale jie patys isprovokuoja netolerancija ir neapykanta. Zmones kurie jiems graziai bande padet liko nuzudyti (migrantu centru darbuotojos), zmones kurie jiems teike maista buvo apmetyti tuo paciu maistu ir jie ta maista trype ju akivaizduoj, salys kurios priieme juos buvo paduotos i teisma (Lietuva), salys suteikusios busta sulaukia priekaistu, kad butas netinkamas, per mazas, per toli centro ir bla bla la (Svedija). Dar vardint? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nastya @ 2016 03 14, 14:13)
Nu dieve mano, kiek galiu ta pati per ta pati kartoti. Man dar karta parasyti, kad tikrus karo pabegelius reikia priimti ir jiems padeti???? Kiek jau kartu tai rasiau?!

Ir toli grazu ne visi jie karo pabegeliai, ir net ne dauguma. O vat jau kaip juos atfiltruoti tai galvokite jus su Merkeliene maziau snekejusios. Nes as kaip ir sakiau, taip ir sakysiu, kad geriau nei vieno nei tai kas vyksta dabar.

Iš ko pažinti, ar tai karo pabėgėlis, ar ekonominis migrantas? Kaip inkvizicijos laikais, sumetus į vandenį ir žiūrėt, katras išplauks, tas bus ekonominis? Ar kaip?

Jau ne pirmą temą sukuriate, pavadintą "Pabėgėliai", apimančią tiek ekonominius migrantus, tiek karo pabėgėlius, o po to savo neapykantą (netaikau vien Jums asmeniškai) liejate.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 14, 12:37)
Nastya, ir gyventumet toj pirmoj sauguoj saly nesvarbu kiek metu? Be busto, palapinese, be galimybiu susirasti normalu, pastovu darba, prausiant vaikus va taip balose, be jokios finansines pagalbos is valstybes? Kiek metu sutiktumet taip gyventi ir auginti savo vaikus? Ar tikrai nemegintumet vykti i tokia sali, kur bent gyvensit ne lauko budos salygose ir galesit mkytis kalba, gauti ismokas, ieskoti darbo?

Mokytis, ieskoti darbo ? Jus juokaujate. :lotuliukas:Didzioji dalis ju net rasyti nemoka. Jie tik ismano, kur pasalpos gerai mokamas ir Karo metu vaikus 'atsakingai gaminti'.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2016 03 14, 13:37)
Iš ko pažinti, ar tai karo pabėgėlis, ar ekonominis migrantas? Kaip inkvizicijos laikais, sumetus į vandenį ir žiūrėt, katras išplauks, tas bus ekonominis? Ar kaip?

Jau ne pirmą temą sukuriate, pavadintą "Pabėgėliai", apimančią tiek ekonominius migrantus, tiek karo pabėgėlius, o po to savo neapykantą (netaikau vien Jums asmeniškai) liejate.

Tai, o jus siulote priimti visus isskestomis rankomis? Kas netingi, tas tegul atkeliauja? Gal dar daugiau juos viesai kviesti? bigsmile.gif Ar kaip? Gal puse Afrikos ir Azijos vargsu tegul suvaziuoja? Europa gi turtinga, mokes jiems pasalpas, o kai kurie kels musu ekonomika, didins gimstamuma. Argi ne tobula? wub.gif

Pabegeliai, taip jie buvo pavadinti nuo pat pradziu, todel vadinami taip ir toliau.
Atsakyti
QUOTE(Parissiene @ 2016 03 14, 14:41)
Mokytis, ieskoti darbo ? Jus juokaujate. :lotuliukas:Didzioji dalis ju net rasyti nemoka. Jie tik  ismano, kur pasalpos gerai mokamas ir Karo metu vaikus 'atsakingai gaminti'.

Pries nesamones rasydama, iveskit i google "literacy in Syria" ir paskaitykit gal.
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 14, 13:56)
Rizikuotumete vaiku gyvybemis? As maciau interviu su pabegeliais is Irako. Sake, arba juos siuncia i Vokietija, arba jie gris atgal i Turkija. Seima buvo su vaikais, beje. Nu kaip norite taip lankstykite, bet cia tikrai nera kova uz isgyvenima. Visose Europos salyse yra saugu ir zmones is bado nemirsta, todel jei kas nors ieskotu tik siltos pastoges, tai nesirankiotu salies taip skrupulingai.
Tokie pabegeliai labai gadina reikalus visiems likusiems, net ir tiems, kuris ir maziau turtingos salis itinka.

Labiau apie Graikija kalbejau. Kad tikrai sesciau i traukini ir vaziuociau. O net ir budama Turkijoje, ieskociau kuo saugesniu budu patekti i salis, galincias suteikti mano seimai pagalba.
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 14, 13:52)
i salis, galincias suteikti mano seimai pagalba.

turejot omeny didesnes pasalpas? rolleyes.gif
Atsakyti
Pries nesamones rasydama, iveskit i google "literacy in Syria" ir paskaitykit gal.
Papildyta:

Didzioji dalis issilavinusiu Siru, jau pries kara slides tepe is savo salies.
Atsakyti

Ne visi migrantai bega is Sirijos.
Va du pirmi pavyzdziai ir koks skirtumas gali buti:

The literacy rate of Syrians aged 15 and older is 86.0% for males and 73.6% for females.

Afghanistan has one of the lowest literacy rates in the world, currently estimated at about 31% of the adult population (over 15 years of age). Female literacy levels are on average 17%, with high variation, indicating a strong geographical and gender divide.
Atsakyti