Įkraunama...
Įkraunama...

Pabėgėliai

QUOTE(Amsele @ 2016 03 10, 11:58)
drinks_cheers.gif 
Ta pati galiu pasakyt ir apie DE. Manau, ir kitose Europos salyse tas pats.
Ir jeigu dabar i kaima, kuris turi 100 gyventoju, valdzia nusiuncia 1000 pabegeliu, tai apie kokia integracija galima kalbet? Kolkas matau tik garsius sukius del integracijos, darbai rodo, kad kolkas niekas nepasikeite.  schmoll.gif  Tik garsiai rekiama. Na bet rekti privaloma, nes trijose zemese sekmadieni rinkimai i vietinius parlamentus.  biggrin.gif

Nu taip, ir faktas, kad valdzia bande slepti naujuju metu nakties ivykius rodo, kad jie visiskai nesuprato padarytu klaidu. Reikia siusti aiskia zinia, kas yra toleruotina, kas ne, o ne vietoj to apsimesti, kad nieko neivyko ir liepti moterims laikytis "rankos atstumu" nuo vyru viesose vietose. Man atrodo, kad sitas patarimas gana sunkiai igyvendinamas, kai tave grabalioja 15 vyru.

Nu jo, kai didzioji dalis gyventoju imigrantai, tai vietiniai integruosis greiciau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suvaikejusi @ 2016 03 10, 12:25)
kaip jus nesuvokiate, kad ne nenore priimti pabegelius, ne nenore jiems padeti visa problema. Tai jie PATYS nenori buti gelbejami. Nes kitaip tokio ju elgesio pavadinti negalima. Ar kas nors priesintusi, jeigu jie elgtusi kaip zmones, jeigu ateitu nusiteike taikiai ir draugiskai?
Mes esame pries tokius agresyvius barbarus, pries ju invazija i Europa, o ar jie pabegeliai, ar aukos ar dar kas - tai nera jokia lengvinanti aplinkybe ir ne priezastis del to juos cia isileisti.

QUOTE(Nastya @ 2016 03 10, 12:30)
drinks_cheers.gif

Sakiau jau 100 kartu kokiems galima ir reikia padeti.

Bet kaip jūs piestu stojat prieš tas dvi šeimas, kurios atvyko į Lietuvą ir nesielgia agresyviai. Jūs iš anksto juos vadinat barbarais, perekšlėm. Net nesidomit ar nuo karo bėga ar sotesnės duonos, bet priekaištaujat, kad neturi reikiamo (pagal jus) išsilavinimo, nešneka laisvai angliškai, galbūt gimdys vaikus... Aš nematau jokios problemos Lietuvai, kuri ruošiasi priimti 1000 žmonių bėgančių nuo karo ir persekiojimo. Tuo labiau, kai atsirenka, o ne stichiškai priima visus.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 10, 12:28)
Bet kaip jūs piestu stojat prieš tas dvi šeimas, kurios atvyko į Lietuvą ir nesielgia agresyviai. Jūs iš anksto juos vadinat barbarais, perekšlėm. Net nesidomit ar nuo karo bėga ar sotesnės duonos, bet priekaištaujat, kad neturi reikiamo (pagal jus) išsilavinimo, nešneka laisvai angliškai, galbūt gimdys vaikus... Aš nematau jokios problemos Lietuvai, kuri ruošiasi priimti 1000 žmonių bėgančių nuo karo ir persekiojimo. Tuo labiau, kai atsirenka, o ne stichiškai priima visus.

Asmeniskai as del antros seimos kol kas nieko negaliu pasakyti. O pirmoji - tradicine musulmoniska seima, is kurios kol kas nematau jokio geranoriskumo ir kurioje akivaizdus musulmonisku tradiciju testinumas.
Atsakyti
O man asmeniskai tikrai uzkliuvo, kad jie tik speje atvykt, jau teisiasi su valstybe, kuri ja prieme. Ir man tai nera jokio "teisinio isprusimo" rodiklis, o greiciau savo isskirtiniu privilegiju reikalavimas. Siaip ar taip, ne nuo to reiketu pradet, tik spejus koja ikelt. Idomu kaip bus, jeigu jiems teismas pasakys, kad visgi Lietuvos valstybe teisetai jiems nesuteike pabegeliu statuso. Kur kreipsis tada?
Atsakyti
QUOTE(Amsele @ 2016 03 10, 13:53)
O man asmeniskai tikrai uzkliuvo, kad jie tik speje atvykt, jau teisiasi su valstybe, kuri ja prieme. Ir man tai nera jokio "teisinio isprusimo" rodiklis, o greiciau savo isskirtiniu privilegiju reikalavimas. Siaip ar taip, ne nuo to reiketu pradet, tik spejus koja ikelt. Idomu kaip bus, jeigu jiems teismas pasakys, kad visgi Lietuvos valstybe teisetai jiems nesuteike pabegeliu statuso. Kur kreipsis tada?

Aš iš pradžių kai perskaičiau, irgi tą patį pagalvojau. Bet paskui, čia perskaičius kažkieno žinutes pakeičiau nuomonę. Manau jiems pasiūlė kreiptis į teismą. Ir nematau čia nieko blogo, jei žmonės galvoja įsikurt čia. Bus teisminė praktika, kitiems aiškiau bus. Jie nepažeidė jokių LT įstatymų.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 10, 17:08)
Aš iš pradžių kai perskaičiau, irgi tą patį pagalvojau. Bet paskui, čia perskaičius kažkieno žinutes pakeičiau nuomonę. Manau jiems pasiūlė kreiptis į teismą. Ir nematau čia nieko blogo, jei žmonės galvoja įsikurt čia. Bus teisminė praktika, kitiems aiškiau bus. Jie nepažeidė jokių LT įstatymų.

Zinok, papasakojau savo draugei, kuri dirba musu mieste migracijos tarnyboj. Labai nustebo ir paklause, ar kiekvienas migrantas, Lietuvoj negaves statuso, kurio norejo, pradeda bylinetis. Jeigu institucija, kuri suteikia (arba ne) tuos statusus taip nusprende - vadinasi turi tam pagrinda. Juk ne pagal akiu grozi leidimus gyvent ar pabegeliu statusus dalina.
Zymiai efektingesnis budas gaut tai ko nori - kazkokiu budu patekt i televizija, paverkt, o tada tai jau garantuotai. Taip buvo pas mus, keli paverke Angelei, kiti kitiem politikam, ir ziu - viskas eina kaip is pypkes. laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amsele: 10 kovo 2016 - 18:12
O iš A. Merkel, anksčiau ryžtingai pasisakiusios prieš Turkijos narystę Bendrijoje, lūpų vietoj atviros kritikos išsprūdo tik vienintelis blyškus sakinys: „Mes su Turkijos premjeru kalbėjomės apie laikraščio uždarymą. Visi pabrėžėme, kokia svarbi mums spaudos laisvė.“

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...o.d?id=70659614
Deja teisybe. Merkel isdrysta tik austrams, vengrams ir kitiems "saviskiams" pirstu grumot. Jau nekalbant apie tai, kad atvirai kalbama, jog sitas turku "netiketas planas" visai ne toks jau ir turku, labiau Angeles. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amsele: 10 kovo 2016 - 18:20
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 10, 12:28)

nono.gif
Aš stoju piestu prieš melagystes, pvz: viešus skelbimus, kad jie moka angliškai, nors realiai - nemoka, matyt tik tam, kad sudaryti geresnį vaizdą apie juos. Ir beto aš nuvykus į svetimą šalį, kuri mane geranoriškai priėmė tikrai nepadavinėčiau jos į teismą. Na nebent su manim ten išvis nežinau kaip elgtųsi, o čia... kažkoks menkniekėlis ir vos galimybė yra iškart į teismą doh.gif Ir ko jie po tokių veiksmų tikisi? Tolerancijos? fool.gif
Dar aš stoju piestu prieš migrantų finansavimą, kai prieš tai ir su savom kai kuriom problemom nesam susitvarkę iki vidutinio lygio.

O ne prieš pačius KARO pabėgėlius, kurie atvykę į Lietuvą mokosi kalbos, laikui bėgant bando susirasti darbą ar kurti verslą ir t.t. Ir taip, stoju piestu prieš tuos kurie nieko nedarys ir nesistengs ir dar įrodinės čia savo teises.

Kalbant apie Europą, taip pat nebūčiau prieš jei vyktų normali karo pabėgėlių atranka, nieko prieš, kad Europa priimtų juos tam laikui kol jų šalyje nepasidarys vėl saugu. Bet jau vėlu tai daryti ir geriau išvis jokių "pabėgėlių" nei dabartinis bardakas. O Europa iki šiol nieko nesugeba padaryti, visiškai nieko. Tik šneka visi, šneka, tariasi, vėl šneka, vėl į kokį mytingą suvažiuoja dar pašneka, vėl viešai pasako kokia didelė pabėgėlių krizė, vėl apkaltina šalis kurios saugo savo sienas, vėl pašneka ir taip toliau ir taip toliau. Va visai kaip ir tolerastės, anos rėkia kaip jiems reikia padėti, kokie jie vargšai, kaip juos reikia priimti, bet jokių veiksmų pačios tai nesiima.
Papildyta:
QUOTE(Amsele @ 2016 03 10, 18:20)
O iš A. Merkel, anksčiau ryžtingai pasisakiusios prieš Turkijos narystę Bendrijoje, lūpų vietoj atviros kritikos išsprūdo tik vienintelis blyškus sakinys: „Mes su Turkijos premjeru kalbėjomės apie laikraščio uždarymą. Visi pabrėžėme, kokia svarbi mums spaudos laisvė.“

Skaitykite daugiau: http://www.delfi.lt/...o.d?id=70659614
Deja teisybe. Merkel isdrysta tik austrams, vengrams ir kitiems "saviskiams" pirstu grumot. Jau nekalbant apie tai, kad atvirai kalbama, jog sitas turku "netiketas planas" visai ne toks jau ir turku, labiau Angeles.  ax.gif

O Turkijai Europos Sąjungoj tikrai ne vieta schmoll.gif Dar to betrūko.
Atsakyti
Istikruju tai baisu kas vyksta ir kaip europos vadovai nesiima jokiu realiu veiksmu. Priminkit man, kiek laiko jau tesiasi si migrantu krize? Virs metu? Ir per tiek laiko nesugebet jos iveikt ir sustabdyt tuos pastoviai atplaukiancius srautus? GEDA.

Salys kaip Vengrija yra pavyzdys visiems.
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2016 03 10, 23:02)

nematau vaiku spam.gif
Papildyta:
Vokietija ir Graikija toliau piktinasi Balkanu marsruto uzdarymu

Vokietijos ir Graikijos lyderiai prieš ketvirtadienį įvyksiantį Europos Sąjungos valstybių ministrų susitikimą griežtai sukritikavo Balkanų šalis už sprendimą uždaryti savo sienas migrantams, o Graikijos premjeras Aleksis Cipras (Alexis Tsipras) įspėjo, kad Bendrija „neturi ateities, jei ir toliau taip elgsis“.

Nu nieko sau blink.gif O jei visus isileis ka papuola, tai jau turi nuostabia ateiti doh.gif fool.gif

Vokietijos kanclerė Angela Merkel sakė, kad sienų uždarymas nėra „nei ilgalaikis, nei tvarus“ sprendinys kovojant su Senąjį žemyną užklupusia rimčiausia migrantų krize nuo Antrojo pasaulinio karo laikų, ir pabrėžė, kad dėl tokio žingsnio Graikijai teks visa pabėgėlių antplūdžio našta.

Aha, sita tai pastoviai tik sneka, sneka, krize sprendzia snekedama laugh.gif

JT: kolektyvinis asmenu issiuntimas butu neteisetas

Zmogaus teises, bla bla bla. O kirsti sienas nelegaliai tai jau labai teiseta?! bigsmile.gif

Europos multikulturine politika nepasiseke.

Musulmonei nepaklususiai Vokietijos teismui ir atsisakius nusiimti hidzaba nuo veido - gresia kalejimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
APREIŠKIMAS JONUI

Apr 9
Penktasis trimitas

1 Ir sutrimitavo penktasis angelas. Aš išvydau žvaigždę,[i1] nukritusią iš dangaus žemėn. Jai buvo duotas raktas nuo bedugnės šulinio. 2 Ji atidarė bedugnės šulinį, ir išsiveržė dūmai iš šulinio, tarytum iš milžiniškos krosnies. Ir aptemo saulė ir oras nuo šulinio dūmų, 3 o iš dūmų pasipylė žemėn skėriai, ir jiems buvo duota galia, kaip turi galią žemės skorpionai. 4 Jiems buvo įsakyta nekenkti žemės žolei nei jokiam žalumynui, nei jokiam medžiui, o vien tik žmonėms, kurie neturi savo kaktose Dievo antspaudo. 5 Bet jiems buvo leista ne žudyti žmones, o juos kankinti per penkis mėnesius. Jų kankinimas it skorpiono, kai jis įgelia žmogų. 6 Anomis dienomis žmonės ieškos mirties ir jos neras, trokš numirti, bet mirtis bėgs nuo jų.
7 [i2]kėrių išvaizda panaši į žirgų, parengtų kautynėms. Ant jų galvų tartum vainikai, panašūs į auksą; jų veidai – tarytum žmonių veidai; 8 jie turėjo plaukus, panašius į moterų plaukus, o jų dantys buvo lyg liūtų dantys. 9 Jie turėjo šarvus tarsi geležinius krūtinšarvius, o jų sparnų garsas buvo kaip bildesys galybės vežimų ir žirgų, bėgančių į mūšį. 10 Jie turi uodegas, panašias į skorpionų, ir geluonis uodegose. Jie turi galią kenkti žmonėms per penkis mėnesius.[i3] 11 Jie turi sau karalių, bedugnės angelą, kurio vardas hebrajiškai „Abaddon“, o graikiškai tas vardas „Apollion“.[i4]
12 Pirmoji neganda praėjo; štai iš paskos eina dar dvi negandos.
Atsakyti