QUOTE(Amsele @ 2016 03 10, 09:00)
Tai kur mes gyvenam, kokioj saly ir kokiam amziuj???

kad kazkokie Arabijos seichai aiskintu kas musulmonams Vokietijoj leidziama ir kas ne....

va blyn, politkorektisku liberaliu leftistu propagandos pasekmes.
Tas paklodes ir maisus kurias jos nesioja reikia isvis uzdraust visoj Europoj! O kas vistiek nesios - skirti tukstantines baudas.
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2016 03 10, 09:20)
Nastya, o jei Lietuvoje prasidetu karas? As visgi tikeciausi, kad kitos salys priimtu lietuvius. Lietuviai dabar irgi turi prisideti prie pagalbos pabegeliams, tik daryti viska, kad jie is tikruju butu integruoti ir pasimokyti is VE saliu klaidu, del kuriu integracija tikrai neivyko ir susikure neizengiamos zonos valstybiu sostinese.
Jei pas mus, i Lietuva, begtu lenkai, latviai ar tie patys ukrainieciai tai priimciau ir pas save namo kuriam laikui, bet joks (JOKS!) musulmonas neizengs net i mano kiema
Ir dar karta pasikartosiu, tolerantiskas priimimas i Lietuva jiems nepades integruotis. Jie nesiintegruoja ir tai rodo kitu EU saliu praktika.
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 10, 09:41)
Aš pvz. nesiskiriu kažkuo labai nuo lenkų ar čekų, kodėl jie mane neturėtų priimti? Nesudaryčiau jiems rūpesčių, net kalbą greitai išmokčiau, iki tol bendrautume angliškai. Nereikščiau jiems jokių teisių, pretenzijų ar pan., nes visos mano teisės atitinka regis jų žmonių teises. Nesislėpčiau po burkom, neįžeidinėčiau jų vyrų, nesistebėčiau, kad jie myli šunis, nereikalaučiau kvepalais kvepiančios Prahos, ir nors ten yra kalnų,
tai pirmiausiai stengčiausi užsidirbti, kad galėčiau jais vaikščioti.
O jie??? Ar jiems čia vieta???
QUOTE(Violetisimo @ 2016 03 10, 09:50)
Kas jum su tais namais

Kiek pati priimsit pensininku, kuriu pensijos jums atrodo per mazos, kiek vienisu mamu, sumustu vaiku, a? Mes pasisakome uz valstybes pozicija, prie ko cia tie namai. Jei manau, jog reikia padeti visiems isvardintiems nelaimeliams, tai nereiskia, kad pati turiu juos i namus priimti, tai reiskia, jog renku tokia valdzia, kuri atstovauja mano nuomone ir tikiuosi darbo is ju valstybiniu lygiu.
As remiu tiek vienisas mamas, tiek vargsus pensininkus ar siaip nepasiturincias seimas - finansiskai, taip pat aukoju kai kurioms organizacijoms. Tad man to galite neprikaisioti.
Jau esu sakiusi, jei tik butu koks fondas del situ "vargsu pabegeliu" departavimo/isvarymo is Europos tai irgi mielai permesciau kazkiek euriuku
A. Merkel: Balkanu marsruto uzdarymas migrantu krizes neissprendzia Sena tarka toliau stebina, matyt dziaugsmingas priiemimas isketus rankas ta krize sprendzia geriau
I Slovenija isvyko dar 10 Lietuvos pareigunu
Irakietis is Londono pasikviete pas save 18 seimos nariu is Makedonijos migrantu stovyklos 
Nu tai jei i Eu atvko milijonas ju ir kiekvienas pasikvies po 10-20 seimos nariu, tai cia kiek jau?
Eilinis incidentas Austrijos baseine jau nebestebina.
Aklinai uzdarytas Balkanu kelias vercia migrantu ieskoti nauju keliu i Europa toliau visur kaip
*pyp* lenda i Europa