Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

Kur per iherb puslapi randate pasiulymu tu spec, kad vyriškiems dezodorantams -20% ir dar kitkam kažkam? Niekur tokios reklamos nematau :/

ivetacom - man per minkštas šepetėlis, mažokai šerelių (ranka automatiškai kyla prie EDM šepetėlio smile.gif ). Vaikui komplektą atiduosiu pasižaidimui smile.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 23, 11:42)
sveikos,
seniai turėjau deklaravimo malonumą, tai nepamenu... gal padėsit. Parašiau bendrą vertę 21,83 Eur, tai liepia rašyt sveiką skaičių. Tai rašyt 22 Eur? Nu bet kažkokia nesąmonė... unsure.gif Deklaruoti daugiau, nei yra iš tikrųjų? Nepamenu, kad taip anksčiau būtų, kažkaip nekliuvo niekad toks dalykas...
Ačiū 4u.gif

Bandykit rašyti ne per jų sistemą, o emailu, jei netinka patiekimo forma. Man email ir lengviau, tik forwardinu užsakymą, nereikai saugoti attachmentų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 23 vasario 2016 - 12:23
QUOTE(pupik @ 2016 02 21, 15:58)
Aš pažiūrjau šiuos:
- kordicepsas
- spirulina 
- lecitinas
Gal turit apie juos atsiliepimų, ar esat pasirinkę ir bandę kitus?

Mes šiuos išsirinkę ir naudojam:

- kordicepsas
dar gal tokį bandysiu kada nors: kordicepsas2
šiaip kiek kitų kordicepsų bandžiau, tai visi gerai veikė, ir labai stiprūs yra palyginti su LT esamais. Vaikui 4m ir ketvirčio kapsulės pakanka.
kordicepsas 3
kordicepsas 4
kordicepsas 5
- spirulina
arba šitą spirulina2 būdavo ri didelė pakuotė 720 tabl, bet dabar jau nėra vip nuolaidos 5%, tai ennupirksi jos, ai tiksliai, gi galima, nes loyalty atsirado, tik prieš tai riekai būti ką nors pirkus...
dar šitą esu nužūrėjus spiruliną 3 bet dar nesam bandę, gal kada smile.gif
- lecitinas dabar šį naudojam, skonis ne toks skanus kaip LT parduodamo skarbonkėse, bet dzin, kai kaina > dvigubai geresnė gaunasi smile.gif

Atsakyti
Sveiki,
Ačiū už atsakymą 4u.gif
lecitino šito granulėse ir nebuvau radusi - labai gera sudėtis

O dėl kordicepso:
po kiek šito geriat per dieną ? http://eu.iherb.com/...-g-powder/50609
Kokį poveikį kordicepso Jūs jaučiat?
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 02 23, 13:41)
dar šitą esu nužūrėjus spiruliną 3 bet dar nesam bandę, gal kada smile.gif

Karta pirkau, daugiau nebeperku. Nepatinka, kad milteliai, man asmeniskai jis slykstus, bandziau det i koktelilius, nu bet vistiek schmoll.gif Geriau tabletes, isgeri ir ramu biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau Neocell kolageno milteliais http://uk.iherb.com/...8-g-Powder/6074. Gal kas naudojate? Kiek geriate i diena? Raso, kad 1 scoop, tai kiek cia yra? Kol kas tai deduosi i vandeni 1 arbatini sauksteli ir geriu ryte ant tuscio skrandzio ir 30 min nieko nevalgau. Ar gerai vartoju ? 4u.gif Gal kas zinote bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fortuneafilius @ 2016 02 23, 13:58)
Nusipirkau Neocell kolageno milteliais http://uk.iherb.com/...8-g-Powder/6074. Gal kas naudojate? Kiek geriate i diena? Raso, kad 1 scoop, tai kiek cia yra? Kol kas tai deduosi i vandeni 1 arbatini sauksteli ir geriu ryte ant tuscio skrandzio ir 30 min nieko nevalgau. Ar gerai vartoju ? 4u.gif Gal kas zinote bigsmile.gif

Tai viduj turi būt įdėtas tas scoop mirksiukas.gif
Atsakyti
Kad nieko nera, jokio saukstelio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fortuneafilius: 23 vasario 2016 - 13:27
QUOTE(fortuneafilius @ 2016 02 23, 14:27)
Kad nieko nera, jokio saukstelio g.gif

Yra yra, paieskokit. Sugeriau deze siu, dar deze kitokiu, jokio efekto nepastebejau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pupik @ 2016 02 23, 12:58)
O dėl kordicepso:
po kiek šito geriat per dieną ?  http://eu.iherb.com/...-g-powder/50609
Kokį poveikį kordicepso Jūs jaučiat?

Jo kaip tik nesu bandžiusi, bet yra wish liste.
Gyd skiria kovai su ligomis, arba imunitetui stiprinti ilgesnį kursą pagerti (1 mėn). Tai vaikams 1/4, man pusę sako gerti, nes sakė iherbio dozės didelės plg. su mūsuose parduodamais. Kadangi virusai greičiau traukiasi neįsismarkavę, tai galvoju, kad jis mums gerai veikia, kaip [beje ir pau d'arcas. Naudojam +/- pakaitomis prie ligos.

QUOTE(Lauruciuk @ 2016 02 23, 12:58)
Karta pirkau, daugiau nebeperku. Nepatinka, kad milteliai, man asmeniskai jis slykstus, bandziau det i koktelilius, nu bet vistiek  schmoll.gif  Geriau tabletes, isgeri ir ramu  biggrin.gif

Aš tablečių negalu, man limpa prie skražio, sutapimas, bet abu x po tų tabl erozijos buvo :/ Tai graužiu/trinu tabletes, nelabai patinka :/
Atsakyti
mergaitės, gal ir buvo šis klausimas, būkit geros patarti.
Kai atsidarai prisijugusi su savo slapt.Iherb, iškrenta tarsi pagrindinis lapas:

Панель

Аккаунт Панель
Бонус лояльности
€4.55

доступно
€0.00
В ожидании

O kaip panaudoti tuos "šviečiančius" 4.55 nes nei jokių nuorodų, nieko nėra...
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 23, 14:11)

Jie jau yra panaudoti, paskaičiukite kainą prekių - ji jau bus atimta iš laukelio subtotal.
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2016 02 21, 19:25)
Dėl "Kiekvieną kartą apsipirkę gaunate lojalumo kreditų - 10 proc. nuo užsakymo vertės, juos reikia panaudoti per 60 dienų."

Merginos, o ką spausti, kad juos panaudoti? Pas mane yra virš dolerio / euro, bet krepšelyje suma yra tokia, kiek kainuoja prekės ir siuntimas, o tie lojalumo kreditai neatminusuoti automatiškai.
- Ką man reiktų daryti, kokią varnelę uždėti, ar ką spsausti?

Ačiū 4u.gif

nieko spausti nereikia, kai tik išsiunčia siuntinį, automatiškai minusuoja iš kito užsakymo.
QUOTE(raar @ 2016 02 23, 12:19)
Kur per iherb puslapi randate pasiulymu tu  spec, kad vyriškiems dezodorantams -20% ir dar kitkam kažkam? Niekur tokios reklamos nematau :/

Tokios reklamos nemačiau, bet viską, ką dedu iš šito http://eu.iherb.com/...rsonal-Care#p=1 skyrelio, taiko 20 proc. nuolaidą muilams, šampunams, prieš- po skutimosi, peiliukams smile.gif
Atsakyti