Priminkit, kuris geras kremas nuo saulės kūdikiams? Aubrey lyg?
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 02 22, 10:28)
Jau vasarai ruosiates? sis neblogas
QUOTE(FruitCocktail @ 2016 02 22, 10:28)
http://eu.iherb.com/...4-oz-113-g/4422 nenaudojome, bet turiu wish liste.
QUOTE(Gricė @ 2016 02 20, 18:38)
gal esate ką išbandžiusios veiksmingo apetitui mažinti?
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 20, 19:19)
Jums trūksta nutrientų, valgote blogai, keiskite mitybą iš pagrindų. Arba hormonai, stresas.
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 21, 13:48)
Kai žmogus valgo nevertinga maistą, pvz. baltus ryžius, paprastus miltinius makaronus, visokias dešreles, "žuvų" pirštelius, "krabų" lazdeles, daug paprastų bulvių, o jei dar plius netinkamus jam produktus kaip pvz. pino produktus, nors jis nė nežino, kad yra netolerantiškas laktozei arba kai nemoka produktų derinti ir valgo pvz. cepelinus su mėsa ir t.t., jam ima trūkti maistingų medžiagų.
seleno apskritai labai trūksta pabaltijo žmonėms
seleno apskritai labai trūksta pabaltijo žmonėms
Ačiū, kad dalinatės informacija, merginos.
Maitinuosi aš paleo, tai nei dešrelių, nei makaronų, nei žuvies pirštelių jau ir skonio nebeprisimenu.
Taip, stresas duoda savo, bet imu galvoti, kad seleno trūksta.
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 21, 19:44)
Dėkui
O gal kokią iš iherb esat ją užmačiusi ir perkat ?
O kurias Haliurono tabletes perkat? Geriau Doctor`s Best ar Now Foods?
QUOTE(simpa @ 2016 02 22, 15:39)
O kurias Haliurono tabletes perkat? Geriau Doctor`s Best ar Now Foods?
Aš Doctor's Best perku.
Gal kažkokių veiksmingų tabletkų lėtiniam sinusitui esat išbandžiusios? Randu sinupret, bet pas mus jos perpus pigesnės, o sudėtis lyg ir panaši
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 22, 14:49)
Aš Doctor's Best perku.
Gal kažkokių veiksmingų tabletkų lėtiniam sinusitui esat išbandžiusios? Randu sinupret, bet pas mus jos perpus pigesnės, o sudėtis lyg ir panaši
Man Gelomyrtol forte padeda, dar girdejau, kad Bromelainas dideliais kiekiais gerai, Kates nago nebandete uzdegimui mazinti/?
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 02 22, 10:56)
Gegužės pradžioj skrendam atostogų
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 22, 10:58)
Ačiū Įdomu, kokie atsiliepimai bandžiusių
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 02 22, 16:25)
Man Gelomyrtol forte padeda, dar girdejau, kad Bromelainas dideliais kiekiais gerai, Kates nago nebandete uzdegimui mazinti/?
Nuo gelomyrtolio skonis burnoj nemalonus . Katės nagus pageriam kartais
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 22, 16:53)
Nuo gelomyrtolio skonis burnoj nemalonus . Katės nagus pageriam kartais
"Gelomyrtol, Gelomyrtol forte sudėtis
- Veiklioji medžiaga yra standartizuotas mirtolis. Vienoje kapsulėje yra 120 mg arba 300 mg standartizuoto mirtolio distiliato.
Mirtolis yra eukaliptų, saldžiųjų apelsinų, mirtų ir citrinų eterinių aliejų mišinio (66:32:1:1) distiliatas, į kurio sudėtį įeina trys svarbiausi monoterpenai: (+)alfa-pinenas, d-limonenas ir 1,8-cineolas." Nuo eteriniu aliejus nemalonus skonis? bet gi jei padeda, tai gal gi verta pakenteti (cia tik siaip pamastymai, reikalas jusu)
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 22, 17:53)
Nuo gelomyrtolio skonis burnoj nemalonus .
O man nieko Matyt dėl to, kad valgio metu geriu su daug vandens