Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(Irreelle @ 2016 03 21, 19:52)
Mergaitės, tai dėl šampūnų nepatarsite? Kokius sau perkate?  4u.gif

man is bandytu tik sitas sampunas nesausina plauku. Avalon tik jei riebaluojasi plaukai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 21 kovo 2016 - 20:28
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 21, 21:27)
man is bandytu tik sitas sampunas nesausina plauku. Avalon tik jei riebaluojasi plaukai tinka.

Man jis netiko, gal todėl, kad riebesni plaukai. Pleiskanot oda pradėjo riebiom pleiskanom ax.gif , kaip ir nuo daugelio kitų iš iherbo. Galvoju, Acure gal geriausiai patiko iš bandytų. Žodžiu, reikia atrast savo.
Atsakyti
Ačiū, reik bandyti tada pačiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 03 21, 20:52)

Bent man Acure (ypac naujausias, coconut water + marula oil), Desert Essence ir Andalou smagiausi, vis pakaitaliodama perku. Savo laiku Giovanni ir Burt's Bees patiko.

Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2016 03 21, 10:46)
Viena menesi siunciau 12 siuntiniu. 2 is ju buvo sulaikyti, pateikiau dokumentus ir paleido be jokio apmokestinimo.

as kiek suprantu cia esme yra KAI TAS 4 sulaikytu vienu metu. Man taip buvo,kai iherbas pavare akcija greitajam siuntimui ir uzsisakiau 4siuntinukus paeiliui per 4dienas,ir visi atejo tvarkingai diena po dienos (geriau butu neateje taip).Tai ilgai ir nuobodziai susirasinejau ir bandziau ginti savo teises,kad ne komercija ir panasiai,bet gavau nuorodas i teises aktus, todel galiausiai priemiau sprendima viena is siuntu grazinti,liko 3,uz jas pateikiau dokumentus ir paleido

Komercinė siunta - kai siunčiama prekė buvo pirkta (negaunama kaip dovana). Pirkta prekė, kad ir asmeninėms reikmėms (ne pardavimui) muitinės sąvokų atžvilgiu yra komercinė siunta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 21 kovo 2016 - 21:46
QUOTE(Irreelle @ 2016 03 21, 20:52)

Kiek žmonių - tiek nuomonių. Mano plaukai garbanuoti tiko Zion Health, Adama
dar šis dabar patiko Desert Essence, Organics, Shampoo, Lemon Tea Tree
planuoju pirkti ir išbandyti BRöö, Shampoo
Atsakyti
Idomu daikta radau smile.gif vadinasi"nuogas serumas", cia kazkas klause drekinancio ir sviesinancio kremuko paakiams, tai stai sis: atstato odos dregme, tonizuoja, naikina rauksles, jaunina oda, sudetis ideali, pilnas ivairiu vitaminu, omegos 3,6 ir 9, net spirulinos smile.gif, na dar jam ir nuolaida, maziukas, bet raso, kad naudojasi taupiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 22 kovo 2016 - 00:01
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 21, 23:59)
Idomu daikta radau  smile.gif vadinasi"nuogas serumas", cia kazkas klause drekinancio ir sviesinancio kremuko paakiams, tai stai sis: atstato odos dregme, tonizuoja, naikina rauksles, jaunina oda, sudetis ideali, pilnas ivairiu vitaminu, omegos 3,6 ir 9, net spirulinos  smile.gif, na dar jam ir nuolaida, maziukas, bet raso, kad naudojasi taupiai 4u.gif

Visų pirma ne naikina, o stabdo raukšlių susidarymą. Aš tai nepirkčiau paakiams tokios priemonės, kur pirmu numeriu saulėgrąžų aliejus yra cool.gif tikrai daug geresnių galima rasti.
Pvz. http://eu.iherb.com/...oz-29-5-ml/5609 su DMAE ir Alfa lipoic rūgštimi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 22 kovo 2016 - 08:23
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 21, 21:21)
Ar jūs beandėt juos? Man iš viso E.L.F. kosmetika paskutinis šlamštas, bent ką bandžiau ax.gif .

Taip, bandziau ir labai patiko wub.gif Dabar nusipirkus penkiskart brangesni ir nieko gero, tad vis laukiau sio vel in stock smile.gif Bet jus teisi visa kita, ka bandziau is E.L.F buvo sh..
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 03 22, 12:01)
Taip, bandziau ir labai patiko  wub.gif  Dabar nusipirkus penkiskart brangesni ir nieko gero, tad vis laukiau sio vel in stock  smile.gif  Bet jus teisi visa kita, ka bandziau is E.L.F buvo sh..

Pritariu wink.gif tas rinkinukas puikus, visą kitą tikrai nelabai
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti