Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(Monteverte @ 2016 03 20, 18:43)
Netiesa, berods iki keturių siuntinių ar 4 iš viso. Nes muituos po to, skaitys kaip komerciją, berods

O kokiame teisės akte tai numatyta? Aš masiškai neperku, bet yra tekę 7 užsakymus per mėnesį padaryti, niekas neužkliuvo. Kokia čia gali būti komercija, kai 2-3 prekės tik užsakyme viename būna.
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 03 20, 18:20)
O kokiame teisės akte tai numatyta? Aš masiškai neperku, bet yra tekę 7 užsakymus per mėnesį padaryti, niekas neužkliuvo.  Kokia čia gali būti komercija, kai 2-3 prekės tik užsakyme viename būna.

manęs tai neklauskit, aš kol kas dar po muitinės teisės aktus nesiknisu mirksiukas.gif Bet tikrai ir šioje temoje buvo apie tai kalbėa, viena ar net dvi narės buvo priverstos deklaruoti, aiškintis ir gal net mokėti mokesčius. Nepamenu jau šito tiksliai, labai atidžiai neskaičiau.
Atsakyti
BFN055 DBQ165 EZI681 WML442
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 18, 16:11)
kaip tik vakar rekomendavo viena mergina Shea Moisture, Groom & Shave, Three Butters Body Lotion with Shea, Mango & Avocado Butters, 8 fl oz (236 ml)

Dėkui už rekomendacijas smile.gif Skyriau vakarą susirinkti atsiliepimus ir užsisakiau šiuos kremus:

1. Andalou Naturals - A Path of Light - esu turėjusi tos pačios firmos, kitą kvapą, labai patiko, tai norėjosi pamėginti kitą variantą smile.gif
2. Acure Ultra-Hydrating Body Lotion - labai mėgstų jų šampūnus/veido priežiūros priemones, tad tokia jau patikrinta linija.
3. Hugo Naturals Unscented Body Butter - reikėjo kūno kremo, kuris nedirgintų jautrios kojų odos. Šis bekvapis, turi daug gerų atsiliepimų, aiškios sudėties, tai tikiuosi tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2016 03 20, 19:20)
O kokiame teisės akte tai numatyta? Aš masiškai neperku, bet yra tekę 7 užsakymus per mėnesį padaryti, niekas neužkliuvo.  Kokia čia gali būti komercija, kai 2-3 prekės tik užsakyme viename būna.

QUOTE(Monteverte @ 2016 03 20, 21:37)
manęs tai neklauskit, aš kol kas dar po muitinės teisės aktus nesiknisu mirksiukas.gif Bet tikrai ir šioje temoje buvo apie tai kalbėa, viena ar net dvi narės buvo priverstos deklaruoti, aiškintis ir gal net mokėti mokesčius. Nepamenu jau šito tiksliai, labai atidžiai neskaičiau.

Viena menesi siunciau 12 siuntiniu. 2 is ju buvo sulaikyti, pateikiau dokumentus ir paleido be jokio apmokestinimo.
Atsakyti
BFN055 DBQ165 EZI681 WML442 VVV134 TPB698
Atsakyti
Krepšelis 4u.gif
griebkit antakiams komplektuką, kol yra pardavime, retai buna, kad už tokius pinigus geras daiktas wub.gif

ir muiliukai su akcija wub.gif
Atsakyti
Gal kam bus idomu http://www.15min.lt/...kata-547-597813
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 21, 15:22)
Krepšelis   4u.gif
griebkit antakiams komplektuką, kol yra pardavime, retai buna, kad už tokius pinigus geras daiktas  wub.gif

Prigriebiau net du, nes labai ilgai laukiau kol vel bus in stock smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvejodukra @ 2016 03 19, 13:30)

Ačiū.

QUOTE(ivetacom @ 2016 03 19, 16:36)
Su ramunelem atopiukams netinka, sausina oda ir daznai alergizuoja. Aveeno labai gerai veikia oda, nors ir sudetis nelabai gera . Sitas maniskiui gerai veike, su mentoliu ir nezuli mazina, bet Iherbe dabar neprekiauja. Toks
Dar Salcura gerai veikia, Iherbe yra purskiklis http://eu.iherb.com/...oz-100-ml/63074, dar Zeoderm veikia panasiai kaip Elidelis

Ačiū.
Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 20, 00:09)
Mano dukra turi atopinį dermatitą, ko tik neišbandem, beveik nuo visų kremų (emoliantu iš vaistinės ) rekdavo, kad jai graužia , nesidodavo tepti. Ligonineje pirmą kartą išbandem Dexeryl, jis- negraužė odos. Sudėtis tikrai nelabai, bet ką daryti, kartais tenka naudoti. Iš Iherb'o  Bandem ir kokosų ir sviestmedžių, kuri laika tinka, bet reik keisti, nes oda pripranta ir jis tik drekina, apsaugo bet negydo. Kai yra žaizdos nelabai ką padarysi, tenka ir hormonais  kart nuo karto  doh.gif
naudojome šį kokosų aliejų jis labai gerai pasiskyrsto, sakyčiau pakankamai greitai isigeria.
šviestmiedis Out of Africa, Shea Butter, Raw Wild Crafted, Vanilla, 8 oz (227 g) pasiskyrsto sunkiau, tačiau labai gerai tinka kai kur nors nusimato maudynės, ežere pvz, veikia kaip apsauginis kremas. Patis žinot kokia tą oda ir nudraskyta ir t.t.  Sunaudojome apie 2 bonkas, labai ekonomiškas.
Nesenai išbandem Weleda , irgi tiko - negraužia, gal dabar megstamiausias dukros šis Weleda, Baby Body Cream, Calendula, 2.5 fl oz (75 ml)
dar labai gerai šlapiuojančiom žaizdelėm , su cinku Weleda, Baby & Child, Calendula Diaper Rash Cream, 2.8 oz (81 g)
tik siunčiuosi iš vokiško psl. nes žymiau pigiau nei pas mus ar iherbe https://www.sonnen-a...-creme-04416996 wink.gif
Dabar turiu, bet tik pradėjome bandyti BabyGanics, Eczema Care, Skin Protection Cream, 3 oz (85 g) kol kas nelabai ką galiu pasakyti. Dikra sako, kad graužia, bet mamyt nestipriai nes duodasi tepti wink.gif visi raudonumai pašviesėja, tai matosi beveik iš karto.
Šampunus įvairius naudojame, žiuriu tik kad butu kuo geresnė sudėtis be jokių blogiukų. Dabar naudosiu šį Avalon Organics, Baby, Shampoo & Body Wash, 8 fl oz (237 ml)
Papildyta:

siunčiau žiema , sausio mėn - viskas gerai atkeliavo smile.gif  4u.gif

Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2016 03 20, 09:31)
Merginos, gal kuri bandėte nature's gate šampūnus? Wishlist'e yra šie: http://eu.iherb.com/...-oz-532-ml/6202, http://eu.iherb.com/...-oz-532-ml/6173.

Dar į šitą žiūriu: http://eu.iherb.com/...oz-350-ml/11933. Mano plaukai ploni, su greit besiriebaliuojančiom šaknim ir sausais galais, galvą turiu trinkti kasdien...gal ką gero rekomenduotumėt?  4u.gif

Mergaitės, tai dėl šampūnų nepatarsite? Kokius sau perkate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2016 03 21, 20:28)
Prigriebiau net du, nes labai ilgai laukiau kol vel bus in stock  smile.gif

Ar jūs beandėt juos? Man iš viso E.L.F. kosmetika paskutinis šlamštas, bent ką bandžiau ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(Irreelle @ 2016 03 21, 20:52)
Mergaitės, tai dėl šampūnų nepatarsite? Kokius sau perkate?  4u.gif

Labai sunku patarti, kiekvienam savo, daugelis netiko, tiko, bent jau man šie. Ir kondicionierius atitinkamų firmų naudoju.
Atsakyti