QUOTE(LabaiTyli @ 2016 03 18, 09:08)
Truputį ne į temą, bet gal kuriai taip buvo. Buvau pašte, vienas siuntinys laukė jau beveik mėnesį nors nei vieno lapuko negavau, o kitas, ankstesnis, paštininkė pamačius pavardę sakė kad jai atrodo kad gražino atgal siuntėjui, nes niekas jo nepaėmė, lapuko nei vieno aišku irgi negavau. Galvoju ar verta skundą rašyt, paštininkės žodžių neprikabinsiu, o jie turbūt sakys kad neregistruotas ir nieko mes nežinom
Gal kuri žinot ar jie turi kokį registrą su pavardėm kieno siuntinius gražina siuntėjui kaip nepaimtus?
Baigiu siuntimus neregistruotu paštu
Rašykit skundą būtiniausiai į rrt.lt. Vistiek jie bent velnių gaus, tai paštininkei kažkoks bent mini papeikimas bus. Vistiek jie fiksuoja. Jei dar kas paskųs, iš viso gali atleisti. Tiki jie ten klientais ir tikrai atrašo, reaguoja. Aš esu skundusi savo paštą du kartus. To užteko, ėmė gerai dirbti. Nors dabar jau irgi ilgokai negaunu, bet ir save kaltinu, koks velnias man pakišo koją eurais pirkti
pirkdavau tik doleriais ir gyvenime muitinė nekibo, o dabar jau nesu tikra dėl to... Bet po jūsų laiško, tai ir paštą galvoju patikrinti dėl visa ko
Papildyta:
QUOTE(ivetacom @ 2016 03 18, 18:53)
Gavau siandien 22 dienos siuntinuka su paciu paciausiu vitaminu E, kiek domejausi pas mus tokio visiskai nera
http://eu.iherb.com/...l-capsules/7038
Tikrai?
THIS IS GMO from MONSANTO'S SOY!
Posted by PurplePegasus on Jan 25, 2010
EDIT: Just got off the phone with Healthy Origins: THIS IS GMO!! They said this comes from non-organic soybeans made in USA. Over 90% of USA soybeans comes from Monsanto's GMO'd! FYI: If your soybeans aren't organic, they are GMO. GMO's cause Morgellons disease. I've been having some weird scalp symptoms since I started taking this product a year ago. Otherwise I've been on a soy-free diet for years! My original review had 5 stars & read: Way cheaper that the "unique" E and very similar: Although both natural they are both soy derived!
*Even if the Unique E customers make false claims that it is soy-free, it's not. Check their website! My quest for a completely soy-free vitamin E continues. In the meantime this will do. I take it because COQ10 needs vitamin E to be activated. Other than that I can't gauge because I don't take this for specific symptoms. But I might use it as natural preservative for my homemade moisturizer.
http://eu.iherb.com/...h...8/?p=1&fr=1
Ir kam papildomai pirkti E, kai jo išties pilna maiste? Jei pasirinkta mityba jo neuž-tikrina, tai gal verta ją keisti?