Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(LabaiTyli @ 2016 03 18, 09:08)
Truputį ne į temą, bet gal kuriai taip buvo. Buvau pašte, vienas siuntinys laukė jau beveik mėnesį nors nei vieno lapuko negavau, o kitas, ankstesnis, paštininkė pamačius pavardę sakė kad jai atrodo kad gražino atgal siuntėjui, nes niekas jo nepaėmė, lapuko nei vieno aišku irgi negavau. Galvoju ar verta skundą rašyt, paštininkės žodžių neprikabinsiu, o jie turbūt sakys kad neregistruotas ir nieko mes nežinom  g.gif  Gal kuri žinot ar jie turi kokį registrą su pavardėm kieno siuntinius gražina siuntėjui kaip nepaimtus?
Baigiu siuntimus neregistruotu paštu  verysad.gif

Pašte yra registrų žurnalas. Tik priklausomai nuo paštininkės atsakingumo ir požiūrio jį gali peržiūrėti. Pvz vieno mano siuntinio taip ir "nepamatė" žurnale doh.gif
Atsakyti
Sveikos, jei atsiras naujoke, pirma karta uzsakanti iherb.com, pasiulyciau uzsakyti per mano nuoroda. Tokiu budu tiek Jus, tiek as gautume po 5 USD nuolaida:)
mano nuoroda:
http://www.iherb.com...ds?rcode=BFN055
Atsakyti
QUOTE(Garbane* @ 2016 03 18, 15:20)
Sveikos, jei atsiras naujoke, pirma karta uzsakanti iherb.com, pasiulyciau uzsakyti per mano nuoroda. Tokiu budu tiek Jus, tiek as gautume po 5 USD nuolaida:)
mano nuoroda:
http://www.iherb.com...ds?rcode=BFN055

visiems naujokams norintiems pirkti pirmą kartą, skirtas 1 psl. , o jus jei norite pasidalinti kodu, galesite tai padaryti 49 psl.
Atsakyti
Megrinos, gal kuri dar nematėte - iherb siūlo 20 proc. nuolaidą kūno kremams ir losjonams! Kaip tik ryt darysiu užsakymą, gal galite parekomenduoti kuris kūno kremas vertas dėmesio? Kol kas mąstau apie bekvapį iš HN arba vanilės kvapo iš NO. Apie pastarąjį girdėjau gerų atsiliepimų, bet sunku apsispręsti biggrin.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ammba @ 2016 03 18, 16:34)
Megrinos, gal kuri dar nematėte - iherb siūlo 20 proc. nuolaidą kūno kremams ir losjonams! Kaip tik ryt darysiu užsakymą, gal galite parekomenduoti kuris kūno kremas vertas dėmesio? Kol kas mąstau apie bekvapį iš HN arba vanilės kvapo iš NO. Apie pastarąjį girdėjau gerų atsiliepimų, bet sunku apsispręsti biggrin.gif g.gif

kaip tik vakar rekomendavo viena mergina Shea Moisture, Groom & Shave, Three Butters Body Lotion with Shea, Mango & Avocado Butters, 8 fl oz (236 ml)
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 18, 16:11)

kad cia vyrams skirtas kremas po skutimosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 18, 17:16)
kad cia vyrams skirtas kremas po skutimosi  biggrin.gif

na tai kad, ne, jį galima naudotį ir visam kūnui body lotion
jei rusiškai skaitot, galiu duoti nuorodą kur yra pilna ataskaitą kad butent kunui naudoja wink.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 18, 16:54)
na tai kad, ne, jį galima naudotį ir visam kūnui body lotion
jei rusiškai skaitot, galiu duoti nuorodą kur yra pilna ataskaitą kad butent kunui naudoja wink.gif

na kad galima tai neabejoju, bet jis gali tureti labai rysku vyriska kvapa, tuo lab kad iherbe yra labai didelis pasirinkimas moterims skirtu losjonu 4u.gif
kad ir sis
Hand-Body-Lotion
sio labai gerai kaina su nuolaida 3.33Eur
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 18 kovo 2016 - 17:07
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 18, 17:59)
na kad galima tai neabejoju, bet jis gali tureti labai rysku vyriska kvapa, tuo lab kad iherbe yra labai didelis pasirinkimas moterims skirtu losjonu 4u.gif

tikrai taip biggrin.gif
tiesiog mergina taip išgyrė, kad nelimpa, ir sudėtis pasaka. paminėjo ir apie kvapą, kad kaip gero parfumo smile.gif gal savo vyrui užsakysiu po tokios reklamos smile.gif))) be to kaip supratau jį dar reikia pardavime pagauti - išperka
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 18, 17:05)
tikrai taip  biggrin.gif
tiesiog mergina taip išgyrė, kad nelimpa, ir sudėtis pasaka. paminėjo ir apie kvapą, kad kaip gero parfumo smile.gif gal savo vyrui užsakysiu po tokios reklamos smile.gif))) be to kaip supratau jį dar reikia pardavime pagauti - išperka

smile.gif
Atsakyti
akcija iki kovo 21
California Gold Nutrition, CoQ10, Naturally Fermented, 100 mg, 120 Veggie Softgels kaina 11.55 €
+
Madre Labs, Omega-3 Premium Fish Oil, 100 Fish Gelatin Softgels kaina 5.30 €

sumokesite 10.71 € gaunasi kad omega 3 (100 kapsulyčių) nemokomai ir dar mažiau 4u.gif
Atsakyti
Gavau siandien 22 dienos siuntinuka su paciu paciausiu vitaminu E, kiek domejausi pas mus tokio visiskai nera http://eu.iherb.com/...l-capsules/7038
Atsakyti