Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(Neringiux @ 2016 03 15, 20:32)
As turejau CC krema light/medium, tai man buvo per tamsus. Esu sviesiaode. Bet manau light butu tikes. ax.gif

ačiū labai!
Atsakyti
Perkat pastaruoju metu ką nors? Jau du mėn laukiu candida support, home health antifungal, sibu papildymo, nesuprantu, ar jau nebebus, ar dar kada papildys doh.gif Kažkaip ilgokai trunka tas out of stock g.gif
Atsakyti
[quote=audradv,2016 03 14, 23:03]
Gal galėtumėte pasakyti kaip vartoti šį PAuDRACO http://eu.iherb.com/...l-oz-30-ml/5170

Vienam vaikui 2m. kitam-5m.
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Highlander @ 2016 03 15, 17:40)
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 15, 18:23)

Ačiū jums už patarimus wub.gif Šiandien daug gerų minčių kilo, pasitraukė tas nusivylimas, kai jau nebežinai, nei ką galvoti, nei kaip elgtis, nei ką bedaryti bigsmile.gif

Sveikatos 4u.gif Kuo daugiau sveikų žmonių, tuo geriau visai visuomenei smile.gif
Atsakyti

QUOTE(audradv @ 2016 03 14, 23:03)
Gal galėtumėte pasakyti kaip vartoti šį PAuDRACO http://eu.iherb.com/...l-oz-30-ml/5170

Vienam vaikui 2m. kitam-5m.

O penkiametis kapsuliu nepraryja dar?
ant buteliuko raso dozuote. Bet labai priklauso nuo situacijos, ligos stiprumo ir t.t.

Mano maziai (vienam 5 kitam 7) dabar stipriai sirgo, su auksta temperatura, bronchitas. Tai 500mg stiprumo kapsules daviau pirmasias 2 paras po 2 kapsules kas 3 val (visa para), kol situacija stabilizavosi, temperatura nebekilo, tada po 1 kaps/kas 3 val, veliau kas 4 val, dabar jau kas 6 val, nes jau liko tik besivalantis kosulys. Pries tai, po nauju, gerem menesi po 1 kaps rytais, imunitetui palaikyti, tai sia ziema kaip ir nesirgo stipriai, o va dabar jau "krito" abu. Taip pat sergant duodu naturalu vit c http://eu.iherb.com/...120-Vcaps/15775
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 16 kovo 2016 - 07:58
Nei aš, nei mano vaikas negalime gert Pau D'arco, nes labai varo šlapimą. ax.gif Įdomu ar normalu g.gif

Beje, ką manote apie Dr. Ohhira geriamą kolageną? Labai reklamuojamas pas mus,o kaina tai nemaža
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 16 kovo 2016 - 08:49
QUOTE(jurguze @ 2016 03 16, 09:10)
Nei aš, neimano vaikas negaime gert Pau d'arco,  nes labai varo šlapimą. ax.gif Įdomu ar normalu g.gif

Nepastebejau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 16 kovo 2016 - 08:38
Ateinančios savaitės nuolaidos - 20 % (iki vakaro galioja dviejų sąvaičių nuolaidos) 4u.gif

D'Adamo Personalized Nutrition

A.C. Grace Company

GAT

Stash Tea

One with Nature

Earth Mama Angel Baby
Atsakyti
Kaip tos Stash arbatos? Kurias rekomenduotumėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2016 03 16, 10:23)
Kaip tos Stash arbatos? Kurias rekomenduotumėt?  4u.gif

Feee man jos biggrin.gif .
Bet man naujom akcijom dar nuolaidų įsidėjus į krepšą neduoda, tiesa bandžiau tik muilą iš One with Nature. O ir nieko gero nenusimato ax.gif . Laukiu akcijų grožio prekėm arba eteriniams aliejams ax.gif
Atsakyti
Na, aš prieskoniais nusprendžiau pasipildyti kol dar akcija ax.gif krepselis kiek daug tilpo bigsmile.gif pagal svori tik daugiau prieskonių neišėjo dėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 16, 10:58)
Na, aš prieskoniais nusprendžiau pasipildyti kol dar akcija  ax.gif

Aš, kadangi kitą savaitę nieko gero nebus, tai pagavau patrumpinto galiojimo gliukozamino, kur užtenka 2 kapsules gert, prie to pačio dar karis tilpo ir dienos prekė thumbup.gif krepšelis
Atsakyti