Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(pal_mė @ 2016 02 20, 23:02)
Mergaitės, gal esate susidūrusios su jodo trūkumu(skydliaukės probl.) ar yra pvz.papildas jodas...čia ne sau klausiu, ačiū 4u.gif

Siuo pasidomekite, jodo saltinis
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 21, 00:02)
Mergaitės, gal esate susidūrusios su jodo trūkumu(skydliaukės probl.) ar yra pvz.papildas jodas...čia ne sau klausiu, ačiū 4u.gif

Aš kaip tik sau ieškau. Prisiskaičiau,kad be vitaminų komplekso tas jodas blogai pasisavinamas. Išsirinkau http://eu.iherb.com/...60-Tablets/1752
Dabar dar turiu likutį Maxi hair ir http://eu.iherb.com/...0-Tablets/24040, tai kartu geriu.
Pas mane guzai užaugo, pasirodo nuo neveiklių kiaušidžių. Gali būti, nes turiu beprasidedančias problemas ir su cistom.
https://www.youtube....h?v=n0OrOl_x6iU
Nežinau ar masažai padeda, tik vakar radau.

Merginos, kas nepatingės atsakyti. Gal jau ir rašėt. Kokius ten 5$ iherbas dovanoja? Kas per loyality credit? Ar čia tuos procentus dabar taip užrašo? Išėmus prekę iškrepšio suma keičiasi. biggrin.gif

Jau radau, ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ledum: 21 vasario 2016 - 09:17
QUOTE(Gricė @ 2016 02 20, 17:38)
Laba,
gal esate ką išbandžiusios veiksmingo apetitui mažinti? Suprantu, kad žiemos niūruma, saulės stoka iššaukia potraukį saldumynams, bet ne tai man aktualu. Su potraukiu saldumynams kaip ir tvarkausi, bet apetitas aplamai kažkoks nevaldomas darosi.
Ačiū, kas pasidalins patirtimi ar patarimais.

Man irgi aktuali tema verysad.gif
Šiandien d.Ozo laidą pažiūrėjau, tai nežinau teisybė ar ne, ten kitas daktaras kalbejo, jei riebalai daugiausiai kaupiasi ant pilvo, tada tai yra streso riebalai, padės baltyminis maistas ir papildas http://eu.iherb.com/...50-Capsules/508. Jei riebalai ant sėdmenų ir šlaunų kaupiasi, tai dėl hormono estrogeno, o jį sureguliuoti galima su brokoklių milteliais -DIM http://eu.iherb.com/search?kw=dim#p=1 o šio tipo žmonėms vakare galima angliavandenių pvz. duonos riekelė su žemės riešutų sviestu g.gif na man čia keistai susirodė, bet aiškino kad nuo užpakalio riebalai ax.gif insuliną nakties metu gali labai žemai numušti smile.gif Kažkaip panašiai cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Ledum @ 2016 02 21, 09:16)
Aš kaip tik sau ieškau. Prisiskaičiau,kad be vitaminų komplekso tas jodas blogai pasisavinamas.

O neužtektų pėdas jodu tepti? Kai organizme jau užtenka jodo tada jo nebepasisavina ir pėdos po nakties lieka juodos, bet čia aš viena ausim girdėjau ax.gif Dar bonkutę jodo į indą su vandeniu galima supilti, kad garuotų miegamajame. Taip daro ir gripo sezonu, kad greičiau pasveikti.

Radau apie jodą >...jei jodas išnyksta greičiau nei per 24 val, galite pradėti tepti jodą ant odos. Šis metodas yra geriau nei per virškinamąjį traktą, nes jodas, ir ypač dažniausiai naudojamas kalio jodidas, gali sunaikinti naudingas žarnyno bakterijas. Jei norite vartoti oraliniu būdu, tai geriau vartoti Nascent-Iodine-t jodą, kuris kainuoja brangiau, bet teigiama, kad žarnyno floros nežaloja, nes visas yra pasisavinamas, kol pasiekia storąją žarną.
Kelp jodas dėl netirpumo gali net užblokuoti skydliaukę, todėl reiktų šiuos papildus vartoti atsargiai.

Jodą vartoti reikia su selenu, nes selenas reikalingas vienam skydliaukės enzimui (I iodothyronine 5′-deiodinase), kuris dalyvauja hormoną T4 (tiroksinas, pasyvi hormono forma) paverčiant į T3 (aktyvi hormono forma). Ir tai taip pat svarbu vartojantiems tiroksiną (sintetinis hormonas naudojamas sulėtėjusiai skydliaukės veiklai gydyti), nes jei nebus seleno, tai organizmas jo nepavers į T3 ir todėl tiroksino vartojimas dažnai neišsprendžia skydliaukės problemų. Žinoma, tai nereiškia, kad seleno vartojimas išspręs visas skydliaukės problemas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 21 vasario 2016 - 10:48
Gal kas bandėt šį sirupą nuo kosulio?
http://eu.iherb.com/...-oz-118-ml/6686

Kažin ar jis tinka sausam bronchitiniui kosuliui?

Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Ačiū AuroraBO 4u.gif
Tiek naudingos informacijos. Bet kuo toliau į mišką- tuo daugiau medžių.
Paklausiu, ar pėdutes patepti tinka su tuo paprastu, pigiu jodu iš vaistinės...
Vyras pasakojo, kad tarybiniais laikais tas jodas buvo vaistas Nr.1 nuo visų ligų biggrin.gif pvz.armijoj, į stiklinę įlašindavo kelis lašus to paprasto jodo tirpalo ir išgerdavo blink.gif
Atsakyti
Dekui AuroraBO uz info, is info speju , kad man truksta seleno, nes geriu tiroksina, o rezultatai blogi. Mano organizmas blogai skaido ir savinasi tiroksina. Gal pabandyti.... ? Kazin, kuris geresnis is iherbo? Nesu nei pirkusi, nei gerusi.....
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 20, 22:01)
pycnogenol, milk thistle, beta gliukanai, butterbur (bet reikia rasti lapus, ne šaknį)

Ar galite papasakoti plačiau? Mano dukrai nuo 2,5 metu atsirado atopinis dermatitas (AD) - vargstame iki šiol dabar jai 6 metai. Šiai dienai jau kiek geriau, bent jau maistą neribojame taip stipriai. Liko tik alergija aplinkai ir žydėjimams. Oficiali medicina siulo antihistaminus kad neniežetu, drekinti oda 100 kart dienoj + hormonai tepti ir tepti, o kai čiaudom tada įpurkšti į nosi vel gi gormono..vien simptomų nuėmimas. Nelabai kada klausiau jų , tik labai aštriom situacijom. Bandem homeopatiją labai daug ką sužinojau, tai tikrai palenvino mūsų gyvenimą, bet dėja nepadėjo visai atsikratyti. Gal tiesiog pavargome kovoti... kiek visko pripirkta ir vis kaž ką ieškome.
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 20, 21:14)
O kas tie nutrientai (iš angl.) daržovės..?

tiesiog maistingosios medžiagos smile.gif Kai žmogus valgo nevertinga maistą, pvz. baltus ryžius, paprastus miltinius makaronus, visokias dešreles, "žuvų" pirštelius, "krabų" lazdeles, daug paprastų bulvių, o jei dar plius netinkamus jam produktus kaip pvz. pino produktus, nors jis nė nežino, kad yra netolerantiškas laktozei arba kai nemoka produktų derinti ir valgo pvz. cepelinus su mėsa ir t.t., jam ima trūkti maistingų medžiagų. Tuiomet organizmas nori jų pasipildyti, kad galėtų funkcionuoti, kad žmogus gyventų, tai ima reikalauti kuo daugiau maisto. Čia durnas mąstymas, senovinis, kai žmonės neišprusę buvo, kad geras apetitas - sveiko žmogaus požymis arba dar raudoni žaindai doh.gif biggrin.gif Apetitas turi būti, aišku, bet ne per didelis, o žandų skapva irgi turi būti normali smile.gif
Taigi, norint susitvarkyti organizmą, reikia pasikeisti mitybą į geresnę, plius naudoti gamtinius, natūralius papildus, žoleles, tada per laiką trauksis praktiškai visos ligos smile.gif
Papildyta:

kalio jodidas
Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 21, 11:06)
Ačiū AuroraBO 4u.gif
Tiek naudingos informacijos. Bet kuo toliau į mišką- tuo daugiau medžių.
Paklausiu, ar pėdutes patepti tinka su tuo paprastu, pigiu jodu iš vaistinės...
Vyras pasakojo, kad tarybiniais laikais tas jodas buvo vaistas Nr.1 nuo visų ligų biggrin.gif pvz.armijoj, į stiklinę įlašindavo kelis lašus to paprasto jodo tirpalo ir išgerdavo blink.gif

jau jums atsakiau, kuris geriausias
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2016 02 21, 11:39)
Dekui AuroraBO  uz info, is info speju , kad man truksta seleno, nes geriu tiroksina, o rezultatai blogi. Mano organizmas blogai skaido ir savinasi tiroksina. Gal pabandyti.... ? Kazin, kuris geresnis is iherbo? Nesu nei pirkusi, nei gerusi.....

seleno apskritai labai trūksta pabaltijo žmonėms, tai labai gali būti, kad ir jums mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2016 02 21, 12:42)
Ar galite papasakoti plačiau? Mano dukrai nuo 2,5 metu atsirado atopinis dermatitas (AD) - vargstame iki šiol dabar jai 6 metai. Šiai dienai jau kiek geriau, bent jau maistą neribojame taip stipriai. Liko tik alergija aplinkai ir žydėjimams. Oficiali medicina siulo antihistaminus kad neniežetu, drekinti oda 100 kart dienoj + hormonai tepti ir tepti, o kai čiaudom tada įpurkšti į nosi vel gi gormono..vien simptomų nuėmimas. Nelabai kada klausiau jų , tik labai aštriom situacijom. Bandem homeopatiją labai daug ką sužinojau, tai tikrai palenvino mūsų gyvenimą, bet dėja nepadėjo visai atsikratyti. Gal tiesiog pavargome kovoti... kiek visko pripirkta ir vis kaž ką ieškome.

homeopatija tai turite omenyje tuos "cukruotus žirniukus"? Jei taip, tai gal dėl to ir nepadėjo visiškai. Aš jums pasiūliau fitoterapiją, kas tikrai yra galinga. Nėra čia ką daug pasakoti: tvarkinga vaiko mityba plius papildai, bent tuos, kuriuos nurodžiau ir bus gerai smile.gif
Atsakyti

Geriausias saltinis dumbliai, pvz spirulina, o tepti, ar purksti gryna joda, net joduota druska valgyti blogai, nes jodo kiekis gali virsyti norma 1000 kartu, o tai issyderina skydliaukes veikla. Skatinti ta veikla geriausiai padeda visos salcio proceduros.

http://www.homosanit...vimo_klystkelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ivetacom: 21 vasario 2016 - 12:58
Mano vaikui nuo alerginės slogos labai padėjo Ortho Molecular D-Hist Jr Springboard.
user posted image
Tik gaila, kad jo nebėr prekyboj
Beje, o kaip dėl quercetin? Radau, kad "Quercetin is known for its ability to stabilize mast cells, which diminishes the release of histamine, the compound known to cause hypersensitivity reactions during seasonal changes." Įdomu kiek mg galima 6m vaikui g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurguze: 21 vasario 2016 - 13:08
AČIŪ Monteverte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 02 21, 13:56)
Geriausias saltinis dumbliai, pvz spirulina, o tepti, ar purksti gryna joda, net joduota druska valgyti blogai, nes jodo kiekis gali virsyti norma 1000 kartu, o tai issyderina skydliaukes veikla.

Iki 2 nakties apie jodą gilinausi doh.gif senstu matyt biggrin.gif prisiskaičiau forumų, bet viskas iš eilės.

O šios Spirulinos galima vaikams (8m) ir ten apie jodą nei žodžio...

Šį atsiliepimuose giria, natūralūs dumbliai, dozė nepadidinta, bet be seleno (rusės išardžius kapsulę, su šiltu vandeniu ant veido deda kaip kaukę bigsmile.gif )

http://eu.iherb.com/...0-Tablets/17472

Šių l.gera sudėtis, bet vaikui manau tai netiks.. o gal...?
http://eu.iherb.com/...Veggie-Caps/843
Atsakyti