QUOTE(pal_mė @ 2016 02 20, 21:14)
O kas tie nutrientai (iš angl.) daržovės..?
tiesiog maistingosios medžiagos
Kai žmogus valgo nevertinga maistą, pvz. baltus ryžius, paprastus miltinius makaronus, visokias dešreles, "žuvų" pirštelius, "krabų" lazdeles, daug paprastų bulvių, o jei dar plius netinkamus jam produktus kaip pvz. pino produktus, nors jis nė nežino, kad yra netolerantiškas laktozei arba kai nemoka produktų derinti ir valgo pvz. cepelinus su mėsa ir t.t., jam ima trūkti maistingų medžiagų. Tuiomet organizmas nori jų pasipildyti, kad galėtų funkcionuoti, kad žmogus gyventų, tai ima reikalauti kuo daugiau maisto. Čia durnas mąstymas, senovinis, kai žmonės neišprusę buvo, kad geras apetitas - sveiko žmogaus požymis arba dar raudoni žaindai
Apetitas turi būti, aišku, bet ne per didelis, o žandų skapva irgi turi būti normali
Taigi, norint susitvarkyti organizmą, reikia pasikeisti mitybą į geresnę, plius naudoti gamtinius, natūralius papildus, žoleles, tada per laiką trauksis praktiškai visos ligos
Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 20, 23:02)
Mergaitės, gal esate susidūrusios su
jodo trūkumu(skydliaukės probl.) ar yra pvz.papildas jodas...čia ne sau klausiu, ačiū
kalio jodidas
Papildyta:
QUOTE(pal_mė @ 2016 02 21, 11:06)
Ačiū AuroraBO
Tiek naudingos informacijos. Bet kuo toliau į mišką- tuo daugiau medžių.
Paklausiu, ar pėdutes patepti tinka su tuo paprastu, pigiu jodu iš vaistinės...
Vyras pasakojo, kad tarybiniais laikais tas jodas buvo vaistas Nr.1 nuo visų ligų
pvz.armijoj, į stiklinę įlašindavo kelis lašus to paprasto jodo tirpalo ir išgerdavo
jau jums atsakiau, kuris geriausias
Papildyta:
QUOTE(Mopsyte @ 2016 02 21, 11:39)
Dekui AuroraBO uz info, is info speju , kad man truksta seleno, nes geriu tiroksina, o rezultatai blogi. Mano organizmas blogai skaido ir savinasi tiroksina. Gal pabandyti.... ? Kazin, kuris geresnis is iherbo? Nesu nei pirkusi, nei gerusi.....
seleno apskritai labai trūksta pabaltijo žmonėms, tai labai gali būti, kad ir jums
Papildyta:
QUOTE(nieko_sau @ 2016 02 21, 12:42)
Ar galite papasakoti plačiau? Mano dukrai nuo 2,5 metu atsirado atopinis dermatitas (AD) - vargstame iki šiol dabar jai 6 metai. Šiai dienai jau kiek geriau, bent jau maistą neribojame taip stipriai. Liko tik alergija aplinkai ir žydėjimams. Oficiali medicina siulo antihistaminus kad neniežetu, drekinti oda 100 kart dienoj + hormonai tepti ir tepti, o kai čiaudom tada įpurkšti į nosi vel gi gormono..vien simptomų nuėmimas. Nelabai kada klausiau jų , tik labai aštriom situacijom. Bandem homeopatiją labai daug ką sužinojau, tai tikrai palenvino mūsų gyvenimą, bet dėja nepadėjo visai atsikratyti. Gal tiesiog pavargome kovoti... kiek visko pripirkta ir vis kaž ką ieškome.
homeopatija tai turite omenyje tuos "cukruotus žirniukus"? Jei taip, tai gal dėl to ir nepadėjo visiškai. Aš jums pasiūliau fitoterapiją, kas tikrai yra galinga. Nėra čia ką daug pasakoti: tvarkinga vaiko mityba plius papildai, bent tuos, kuriuos nurodžiau ir bus gerai