Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(Fabiana @ 2016 03 10, 12:51)
Sveikos. Paprašė užsakyti, o aš nieko nesuprantu. Gal kas pagelbėsite?  blush2.gif
1. Reikia kažko nuo lėtinio tonzilito.
2. Ir natūralaus dezodoranto paauglei (jei neklystu, apie 12 m. turėtų būti)  g.gif

1. iš iherbo nepatarsiu, sau čia pas mus perku tonsilotren
2. nemažai išbandžius iherbo dezodorantų, kol atradau normaliai veikianti. Paskutinis labai gerai dirba, ir man ir dukrai tiko (jai 14 metų). Nežinau kaip vasara bus, matysim... štai Thai Deodorant

Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 10, 13:22)
2. nemažai išbandžius iherbo dezodorantų, kol atradau normaliai veikianti. Paskutinis labai gerai dirba, ir man ir dukrai tiko (jai 14 metų). Nežinau kaip vasara bus, matysim... štai Thai Deodorant

dirba, kaip tik vasarą ir dirba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2016 03 10, 12:24)
Gal kas naudojote , kokie atsiliepimai ? :
http://www.iherb.com...8-g-Powder/6074

šį nebandžiau, bet skaičiau neblogų atsiliepimų, kad veikia lyg - tik skonis nelabai... Sau baigiu naudoti California Gold Nutrition, CollagenUP tai jokio skonio nėra visai, dar gerai, kad jis su vit. C iškarto, nereikia derinti ir papildomai vartoti. Veikimo 'Vau" nepastebėjau, bet keliai nustojo trašket lotuliukas.gif o norėjau gražesnio veiduko smile.gif)))
Atsakyti
Ačiū mergaitėm už atsakymus 4u.gif

Jaučiu jums jau atsibodo tie patys klausimai doh.gif
Labai serga vaikiukai, imsiu dabar katės nago lašiukus ir Pau D'arko - krepšelis 16,80, gal parekomenduosite dar kokių guminukų kramtomų vaikams už tą sumą ( 1,5m ir 3,5m)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 10, 13:20)
Tai ką tada apie katės nagą kalbėti? vaikams turėtų būti uždrausta net jo vardą tarti. Žiūrint ką ir kur jos mokėsi. Gal ten, kur tik vaistai su nnnn šalutinių pasekmių yra aukštinami biggrin.gif

Kur vaistai aukštinami, ten būtent ir siūlo ežiuolę vaikams.
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 10, 15:02)
Ačiū mergaitėm už atsakymus  4u.gif

Jaučiu jums jau atsibodo tie patys klausimai  doh.gif
Labai serga vaikiukai, imsiu dabar katės nago lašiukus ir Pau D'arko - krepšelis 16,80, gal parekomenduosite dar kokių guminukų kramtomų vaikams už tą sumą ( 1,5m ir 3,5m)

Šie kaip tik dabar yra trumpesnio galiojimo. Bent mano vaikui patinka. Ir su tuo galiojimu tai jie įdomiai, bent ant tų kur man atsiuntė parašyta, kad iki 2017 m galioja biggrin.gif . Ne pirmas kartas kai perku trumpesnio galiojimo prekes, o gaunu su normaliu galiojimu tik pigiau biggrin.gif . Bet jums truputi gali viršyt krepšelį, reiktų kažką pigaus išmest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 10, 14:09)
Aš vartoju kartais, šį arba Doctor's Best, ypač kai dietos laikausi, kad oda nesudribtų ax.gif .

Pas narę rewards yra ax.gif, bet kaip suprantu tas 19,29 ir yra subtotal su visais rewardsais. Nereikia žiūrėti visų kitų skaičiukų, svarbu, kad subtotal būtų iki 22 eur 

Kartojuosi. Iki 22 eur, ar gali būti ir 22 eur?
Atsakyti
QUOTE(kometaa @ 2016 03 10, 16:48)
Kartojuosi. Iki 22 eur, ar gali būti ir 22 eur?

nežinau ax.gif. Ar taip tiptop susideda g.gif . Aš stengiuos pirkti iki 21,50, kad dėl kurso svyravimų nereiktų įrodinėt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 10 kovo 2016 - 15:56
Priminkit prašau, jei turiu loyalty credit, muitinė skaičiuos išlaidų sumą prieš nuolaidą?
Atsakyti
QUOTE(elizieja @ 2016 03 10, 14:02)
Ačiū mergaitėm už atsakymus  4u.gif

Jaučiu jums jau atsibodo tie patys klausimai  doh.gif

http://eu.iherb.com/...-8-g-each/48888
http://eu.iherb.com/...25-g-each/33850
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 10, 13:22)
1. iš iherbo nepatarsiu, sau čia pas mus perku tonsilotren

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 10, 14:59)
Šie kaip tik dabar yra trumpesnio galiojimo. Bent mano vaikui patinka. Ir su tuo galiojimu tai jie įdomiai, bent ant tų kur man atsiuntė parašyta, kad iki 2017 m galioja biggrin.gif . Ne pirmas kartas kai perku trumpesnio galiojimo prekes, o gaunu su normaliu galiojimu tik pigiau biggrin.gif . Bet jums truputi gali viršyt krepšelį, reiktų kažką pigaus išmest ax.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(ivetacom @ 2016 03 10, 16:08)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti