Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(Maja Di @ 2016 03 08, 08:29)
Dabar specialiai atsidariau accountą, iš kurio esu tik kelis kartus pirkus, ir šio muilo nesu užsakinėjus, jį su šiuo accountu duoda už 0,91 ct pirkti. Štai
Dėl kitų prekių taip, duodavo, kad ir pirkus, o šio muilo kažkodėl ne.

zinokit man ir tas pats, krepselyje kaina pasidaro pilna, esu karta pirkus sita muila bet pilna kaina
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 07, 21:27)
Kada suspejai  smile.gif kiek ziurejau, visada Out of Stock neutrogenos pudros. ]

Pirkau, kai 20proc kosmetikai dar buvo thumbup.gif

Papildė E.L.F. produkcijos, kam aktualu. Ilgą laiką visi šepetėliai beveik sold out buvo. Vakar spėjau krepšą susidėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 03 08, 20:25)
zinokit man ir tas pats, krepselyje kaina pasidaro pilna, esu karta pirkus sita muila bet pilna kaina

As pirkus si muila be akcijos, bet man vistiek duoda ji db su akcija 4u.gif tik kad nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 08, 10:23)
liurbimantai cool.gif

Reikia papildų nervų sistemai stiprinti bigsmile.gif

QUOTE(raar @ 2016 03 08, 13:23)

O ką jums gero vitex daro ir kaip vartojat? Aš turiu kitokį, bet ryte išgėrus kažkokia apsnūdus būnu. ir gal nelabai nuotaikoj g.gif Tai galvoju duosiu dar vieną šansą - vakare gersiu jei nepamiršiu.
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 03 08, 14:24)
sveikos,

gal atradot kažką efektyvaus hormonų reguliavimui? ne menopauzės problemoms, bet jaunoms moterims. Prisimenu kažkas rekomendavo šitą Raw Female, tik neprisimenu kokios problemos buvo.

O gal kurie reguliuotu, mazintu ir hormoninius berimus menesiniu/PMS metu ant kaklo po ausimis ? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, darau užsakymą pirmą kart ir neišeina man užsakyti nei su SEB Visa Electron, nei su vyro Seb creditine ir net pasirinkimas yra arba Paypal, arba Credit card.
Kažin ką darau negerai? 4u.gif

Viską išsiaiškinau dėl creditinės reikia su banku susisiekti, kad pakeistu teises ir leistu apsipirkimus užsienyje, bet kodėl nėra pasirinkimo paprastos VISA atsiskaitymui vis dar neaišku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dodže: 08 kovo 2016 - 20:59
dantų pasta labai patiko, pirkau kai buvo nuolaida, dar tikrai pirksiu. Šiandien už 1,82 € thumbup.gif Auromere, Ayurvedic Herbal Toothpaste, Fresh Mint, 4.16 oz (117 g)
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 03 08, 17:31)
problema - miomos ir estrogenų dominavimas, t.y. laisvo testosterono trūkumas. Žolių komplekso, kad būtų visos tinkamos žolės, tai nerandu, bet radau šitą aktyvių medž. kompleksą.  O kokia info apie eter. aliejus, gal kokią nuorodą turit?

Tai pagal paskutinias žinias, kurios jau ir nebe tokios naujos ir prabandytos daug kieno, tai tribulus terrestris pirkitės, jis tikrai ne tik vyrams smile.gif
Apie eterinius tai daug tų nuorodų, dabar jau vėlu, galiu pažiūrėti kas tiktų rytoj, jei rūpi. Kiek pamenu, vyrams tinka sandalas, tai galimas dalykas, kad ir moterims, testosterono balansui reiks to paties smile.gif
Papildyta:
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 08, 18:58)

taip, ir šis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2016 03 08, 19:14)
Tikriausiai pastoviai reikia juos gert g.gif

aišku, kad ne porą savaičių smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2016 03 08, 19:52)
Reikia papildų nervų sistemai stiprinti bigsmile.gif

ne, viskas tvarkoje, čia tik faktų konstatavimas, ne nervai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 08, 23:31)
dantų pasta labai patiko, pirkau kai buvo nuolaida, dar tikrai pirksiu. Šiandien už 1,82 €  thumbup.gif Auromere, Ayurvedic Herbal Toothpaste, Fresh Mint, 4.16 oz (117 g)

Man tai tokia prasta pasirodė, kaip molis, jokio gaivumo ir švaros pojučio ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 09, 00:02)
Tai pagal paskutinias žinias, kurios jau ir nebe tokios naujos ir prabandytos daug kieno, tai tribulus terrestris pirkitės, jis tikrai ne tik vyrams smile.gif
Apie eterinius tai daug tų nuorodų, dabar jau vėlu, galiu pažiūrėti kas tiktų rytoj, jei rūpi. Kiek pamenu, vyrams tinka sandalas, tai galimas dalykas, kad ir moterims, testosterono balansui reiks to paties smile.gif
Papildyta:

O gal ir šitas http://eu.iherb.com/...60-Tablets/1648 moterims tinka bigsmile.gif sudėtyle Tribulus Terrestris Extrac . Atsiuntė man per klaidą, neturiu kur dėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 09, 09:24)
Man tai tokia prasta pasirodė, kaip molis, jokio gaivumo ir švaros pojučio ax.gif

na taip, kaip suprantu jį tokia ir turi buti nes prie aprašymo parašyta kad "Neem & Peelu - with 23 Herbal Extracts - Including the "Toothbrush Tress" , butent dėl tos sudėties ir patinka man jį. Turiu parodontozė, man labai žolelės visokios gelbeja.

pasirode trys brendai ateinančios savaitės - 20 % 4u.gif
Muscletech
ATTITUDE
Simply Organic
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2016 03 08, 18:31)
problema - miomos ir estrogenų dominavimas, t.y. laisvo testosterono trūkumas. Žolių komplekso, kad būtų visos tinkamos žolės, tai nerandu, bet radau šitą aktyvių medž. kompleksą.  O kokia info apie eter. aliejus, gal kokią nuorodą turit?

Miomoms kates nagas tinka.
Atsakyti
QUOTE(AuroraBO @ 2016 03 08, 11:44)
Man nuo šito šampūno  vieną dieną taip sveikai blizga. O  jei papildomai kokių blizgalų reikia, tai iherbe visi aliejaus pagrindu, jei padauginsi bus sunkūs ir riebaluoti plaukai. Dar tos pačios firmos plauku losjonas suteikia spindesio. Ant sausų ir ant drėgnų plaukų galima naudoti.

Man reikia, kad laabai blizgėtų, daugiau nei natūraliai. Naudosiu sportinių šokių šukuosenai
Atsakyti