Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(Užsispyrusi @ 2016 03 04, 20:15)
Paziurekit kita pranesimo puse, pas mane buvo nufotkintas tas siuntinio lipdukas, o ant jo Iherb'o uzsakymo numeris. Taip atsekiau, kuris siuntinys sulaikytas.

Panasu, kad sulaiko visus is eiles, kuriu suma netoli 22 Eur, nes pasipyle zinutes temoj doh.gif

Laba,

Panos, o ka man daryt 2 uzsakyti is skirtingu emeilu. Gavau laiska ir antroje puseje nufotkinta tik Iherb adresas, nera uzsakymo numerio . Nezinau kurio dokumentus siusti.
Kokiu minciu turit? Prasau pagalbos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapugis: 06 kovo 2016 - 13:30
QUOTE(rapugis @ 2016 03 06, 13:22)
Laba,

Panos, o ka man daryt 2 uzsakyti is skirtingu emeilu. Gavau laiska ir antroje puseje nufotkinta tik Iherb adresas, nera uzsakymo numerio . Nezinau kurio dokumentus siusti.

jei nekenksminga suma, siųsčiau abiejų e.paštu, tegul atsirenka
arba siųsčiau tą, kurio suma mažesnė smile.gif
Atsakyti
košmaras su siuntom, tai ką darom ne taip? blush2.gif
Atsakyti
Išsiunčiau šiandien deklaranrams siuntos patvirtinimo kopija, zodziu krepšelis visas matosi su produktais, kainom ir subtotal suma, tai neįtiko - gavau atsakymą, kad reikalingas pirkinio sumą patvirtinantis dokumentas (kas tai???), prekių pavadinimai,siuntimo išlaidos ir t.t. Na sunervino stačiai!!! Noriu verkt verysad.gif
Atsakyti
Reikia pasipildyti ax.gif Krepšelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2016 03 06, 23:47)
gavau atsakymą, kad reikalingas pirkinio sumą patvirtinantis dokumentas (kas tai???), prekių pavadinimai,siuntimo išlaidos ir t.t.

siųskite atspausdintą (printscreen) mokėjimą iš banko .
Atsakyti
QUOTE(rapugis @ 2016 03 06, 13:22)

Toku atveju skambinau, pasakiau registracijos numeri siuntinio, tai padiktavo, kas ant dezes, ta orderio nr, bet cia pries porą metų buvo, kai dar senos vilkės, viską žinančios sedejo ir pajudėti netingėjo iki siuntinio smile.gif

QUOTE(ta pati Sonecka @ 2016 03 06, 23:47)
reikalingas pirkinio sumą patvirtinantis dokumentas

bankininkystes screenshotas tikdavo. Tik kai tel kalbėjau, sakė, kad turi matytis visas kompo ekranas, t.y. bankininkystės urlas, ir banko puslapis, kad matytųsi, jog tai tikrai iš banko.

Aš užspalvinau t.t. vietas, kurių negalima siųsti, pvz. a.k. sąskaitos nr....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raar: 07 kovo 2016 - 10:27
norėjau paklausti, ar kas gerė gialurono Now Foods kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti
as tai jau pripratau,kad mano beveik visus siuntinius uzlaiko,uzkniso negyvai,tiesiog karta uzsiroviau,susimokejau,tai dabar pastoviai meiles laiskus rasau, printscreenus siunciu, o pvz kai eina kitu accountu registruoti vyro vardu,tai niekad nekliuna ir nieko deklaruot nereikia..
Atsakyti
Sveikutės,

Seniai jau užsakinėjau iš čia ir šiandien padariau naują užsakymą, kaip suprantu pritaikė nemažą nuolaidą Loyalty Credit. Prie naujo užsakymo pridėjo dar 1,60euro Loyalty Credit kitam užsakymui.

Papasakokit kas čia per naujas dalykas? Iš kur šita nuolaida ir kaip ji apskaičiuojama?

Būčiau begalo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 04, 22:18)
Visokiem spuogeliam naikinti naudoju, jaunatvinių spuogelių sūnui pradėjo rastis bigsmile.gif . Bet šiaip žmonės ir praguloms naudoja.
Drakono kraujo medžio sula gydo įvairius odos sužeidimus, nubrozdinimus ir žaizdas. Suloje gausu galingų antioksidantų fenolių ir įvairių kitų sudedamųjų medžiagų, kurios saugo nuo uždegimo. Drakono kraujo medžio sula padeda apsaugoti odos ląsteles, sumažina paraudimą ir patinimą. Joje taip pat yra proantocianidino, kuris atkuria kolageną, vieną svarbiausių odos struktūros elementų. Dėl šių priežasčių šio medžio sula naudojama, gydant infekcines odos ligas.

O kažin tiktų raudoniesiems spuogams g.gif g.gif nebežinau ką daryyyyt, ko griebti, kuom maskuot verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2016 03 07, 13:24)
as tai jau pripratau,kad mano beveik visus siuntinius uzlaiko,uzkniso negyvai,tiesiog karta uzsiroviau,susimokejau,tai dabar pastoviai meiles laiskus rasau, printscreenus siunciu, o pvz kai eina kitu accountu registruoti vyro vardu,tai niekad nekliuna ir nieko deklaruot nereikia..

taigi paprasta viskas biggrin.gif visada pakeiskite adresatą į vyrą ir tiek. Ar mamą, ar sesę, ar su drauge sutarkit kokia artima, jei negalite vyro nurodyti, nes bijote, kad accountą vieną iherbas blokuos
Atsakyti