Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(Vedrynelis @ 2016 03 06, 00:03)
As ir jau buvau pradejus nerimaut del vasario 8d siuntinuko bet vakar atejo laiskas kad reik deklaruot muitinej

O laiškas paštu ateina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grei @ 2016 03 05, 15:19)
Ar jus skaitot ka jum atsako? uzsipildykit namie viska ir nunesus i pasta pasakykit, kad siustu atgal i muitine, kad perskaiciuotu mokescius. Jei subtotal 22 eur ar maziau, mokesciu moket nereikia. Jum blogai paskaiciavo.

bet tikrai toj muitinėj ar pašto skirstymo departamente visą vadą naujų vištų bus padavę, net nejuokinga... Tai kiek dabar užsibus siuntiniai? Maniškis nuo 03.01 grąžintas stovi, nejuda. Ar nereiks pirmadienį kokiu nors būdu paprašyti išsimokinti naujos vados vištas arba, jei nemokytinos, išvaikyti...
QUOTE(Dziugile @ 2016 03 05, 22:36)

registruotu paštu
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 03 05, 22:36)

jo,pastu

QUOTE(kavasucitrina @ 2016 03 05, 23:23)

registruotu paštu

man neregistruotas buvo
Atsakyti
Pamenu kazkas klause maskuoklio paakiams E-L-F-Cosmetics-Under-Eye ir dar tokia spalvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 06, 09:10)
kazkas klause maskuoklio paakiams E-L-F-Cosmetics-Under-Eye ir dar tokia spalvyte 4u.gif

Turiu parsisiuntus šitos spalvos - antrąsyk tikrai nepirkčiau. Highlighteriu kartais pasitepu, o iš concealerio iš vis jokios naudos (tas pats ar su juo, ar be jo) ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 03 06, 09:24)
Turiu parsisiuntus šitos spalvos - antrąsyk tikrai nepirkčiau. Highlighteriu kartais pasitepu, o iš concealerio iš vis jokios naudos (tas pats ar su juo, ar be jo) ax.gif

Del ko nepirktumete? as tokio nenaudoju, bet cia merginos klause butent paakiams, man labai tinka Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-CC-Color-Correction-Cream ir paakiams naudoju, graziai lygiai pasiskirsto ant odos. O su sia kempinele is vis smagiai ir greitai dengiasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 06 kovo 2016 - 09:32
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 06, 09:31)
Del ko nepirktumete?

Kad naudos iš jo kaip iš ožio pieno blush2.gif smile.gif Kai rinkausi, skaičiau komentarus, žiūrėjau youtubines apžvalgas - tikėjausi geresnio rezultato. Bet gal čia tik man nepasiteisinęs pirkinys.
Papildyta:
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 06, 09:31)
man labai tinka Physician-s-Formula-Inc-Organic-Wear-CC-Color-Correction-Cream ir paakiams naudoju, graziai lygiai pasiskirsto ant odos.

Kitąsyk, kai bus kosmetikai -20 proc., irgi planuoju šį nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 06, 09:10)
Pamenu kazkas klause maskuoklio paakiams E-L-F-Cosmetics-Under-Eye ir dar tokia spalvyte 4u.gif

kaip tik vakar toki uzsisakiau, labai laukiu, nes atsibodo tamsus paakiai doh.gif

Dar emiau pastas pabandymui, neutrogena maskuokli (ispirko turbut, nes krepsely nesimato) ir dar sio bei to: krepselis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 06 kovo 2016 - 09:43
QUOTE(Irreelle @ 2016 03 06, 09:42)
kaip tik vakar toki uzsisakiau, labai laukiu, nes atsibodo tamsus paakiai  doh.gif

kai isbandysite, parasykite ar patiko, net idomu pasidare smile.gif 4u.gif labai megstu paskaitineti rusaiciu atsiliepimus, jie neblogi apie si maskuokli 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 06 kovo 2016 - 09:46
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 06, 09:44)
kai isbandysite, parasykite ar patiko, net idomu pasidare  smile.gif  4u.gif l

Va va - tą patį norėjau parašyt smile.gif Ir man labai įdomu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Būtinai parašysiu kai gausiu ir išbandysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 03 05, 23:23)
bet tikrai toj muitinėj ar pašto skirstymo departamente visą vadą naujų vištų bus padavę, net nejuokinga... Tai kiek dabar užsibus siuntiniai? Maniškis nuo 03.01 grąžintas stovi, nejuda. Ar nereiks pirmadienį kokiu nors būdu paprašyti išsimokinti naujos vados vištas arba, jei nemokytinos, išvaikyti...

registruotu paštu

Ar tik ne Seimo kontrolieriams tai priklauso? Labai jau jie mandri, prieš nieką neatskaitingi. Ar tik nereiks "raudonos kepures" nusiimti vieną kartą. Dar jei čia rašo, kad neregistruotu siunčia, tai dar eiti su lapeliu atsiimti laišką, kad jį perskaityti, kad neteisingai mokesčiai uždėti, tai viršūnė. Pabandytų man taip padaryti, parodyčiau iš kur kojos dygsta cool.gif
Atsakyti