Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

tai as tada nesuprantu, mano siuntinukas paste,reikia sumoketi mokeascius, nors nusiunciau dokumenta, ir buvo suma Subtotal€21.96Shipping€3.60 Order Total€25.56 Jei as nepaimciau siuntinio, grystu atgal i Iherb ir pervestu jie, man pinigus uz siuntinuka taip smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 03 03, 18:30)
siuntinio neimat, bet grąžinat - tik ne iherb'ui, o į Rodūnios 9. Prieš tai užsipildot formą dėl mokesčių perskaičiavimo ir einat su ja į paštą - pridės prie siuntinio ir grąžins. Man viena forumietė padėjo - atsiuntė formos pvz., jei norit, parašykit į až savo el.p., atsiųsiu ir jums.
Nu bet tikrai kad vištų padavė... doh.gif

QUOTE(vasile @ 2016 03 05, 15:15)
tai as tada nesuprantu, mano siuntinukas paste,reikia sumoketi mokeascius, nors nusiunciau dokumenta, ir buvo suma Subtotal€21.96Shipping€3.60 Order Total€25.56 Jei as nepaimciau siuntinio, grystu atgal i Iherb ir pervestu jie, man pinigus uz siuntinuka taip smile.gif ?

Ar jus skaitot ka jum atsako? uzsipildykit namie viska ir nunesus i pasta pasakykit, kad siustu atgal i muitine, kad perskaiciuotu mokescius. Jei subtotal 22 eur ar maziau, mokesciu moket nereikia. Jum blogai paskaiciavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grei: 05 kovo 2016 - 15:19
QUOTE(Shalimar @ 2016 03 05, 00:14)
Is mano beveik sesiamecio perliuku.. ax.gif
As suzeidimus visokius arbatmedziu tepu ir sau ir vaikams. Isipjoviau pirsta, pasitepiau. Ateina po kurio laiko sunus - mama, uzsigavai?? Buvau net pamirsus, sakau ne.. Tai sako ko taip smirdi lyg butum uzsigavus biggrin.gif Komplimentas sio aliejaus kvapui rolleyes.gif Nors as ji su eukaliptu virs zvakes dedu pagarinti, padeda nuo kosulio, slogos.

Aš kol nebuvau atradus drakono kraujo irgi arbtmedžiu terliodavau viską ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 05, 16:55)
Aš kol nebuvau atradus drakono kraujo irgi arbtmedžiu terliodavau viską ax.gif .

Drakonas geriau? Kuri naudojat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 04, 21:24)
Todėl, kad dolerio kursas pakilo ax.gif , niekad nesisakau daugiau nei 22,50. Kam nervuotis, geriau doleriu mažiau, bet ramiau ax.gif
Prireklamavot Umckos, kaipgi nepirkt už tokią kainą ax.gif Krepšelis. Kaip tik drakono kraujui reikalas pribrendo, jau baiginėjas ax.gif .

QUOTE(Shalimar @ 2016 03 05, 17:31)
Drakonas geriau? Kuri naudojat? smile.gif

Spuogeliam taip ax.gif , smarvės nėra, bet dažo ax.gif . Ryte spuogeliai jau nudžiuvę. Kam dėl pašutimo, dėl pragulų, sako, labai geras dalykas, nebandžiau. Man vaikui nuo saulės alkūnes paberia, tai irgi gelbėja.
Atsakyti
Sios dienos krepsiukas 4u.gif siuntimas ziuriu vis brangsta po keleta centu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 05 kovo 2016 - 18:52
Bandysim Mad Hippie 4u.gif Krepšelis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 05, 19:51)
Sios dienos krepsiukas 4u.gif siuntimas  ziuriu vis brangsta po keleta centu  4u.gif

aga ir aš pastebėjau, kad brangsta doh.gif
bet vistiek prisikroviau krepšelį vyras papraše pakartoti plaukų aktivatoriu smile.gif
Atsakyti
Pagelbėkit, prašau ax.gif
Pirmą kartą pirkau iš iherb vasario 10 d. ir dar negavau prekių. Ar jau nerimaut ar dar ne? g.gif gal eit į paštą klaust, mažu lapelio neįmetė g.gif paskaičiau, kad vėlesnes jau gavot ax.gif
Neturiu patirties, tai nesupykit blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziugile @ 2016 03 05, 21:30)
Pirmą kartą pirkau iš iherb vasario 10 d. ir dar negavau prekių. Ar jau nerimaut ar dar ne? g.gif gal eit į paštą klaust, mažu lapelio neįmetė g.gif paskaičiau, kad vėlesnes jau gavot ax.gif

Vasario 13d gavau pries savaite, manau nueikit i pasta, turetu buti
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 05, 21:20)
aga ir aš pastebėjau, kad brangsta  doh.gif

Dolerio kursas svyruoja, tai ir kainos eurais (tiek prekių, tiek siuntimo) atitinkamai keičiasi. Prieš kelias dienas, kai žiūrėjau, buvo €3.69 ar €3.70, šiandien - €3.65.

Labai nevienodai merginos gauna. Aišku, galit nueit paštan, bet jeigu siuntėt neregistruotu, tai gali dar ir nebūti. Be to, pažiūrėkit, koks laikas (Estimated Delivery) nurodytas atsiųstame laiške apie išsiuntimą.
Atsakyti

As ir jau buvau pradejus nerimaut del vasario 8d siuntinuko bet vakar atejo laiskas kad reik deklaruot muitinej
Atsakyti