QUOTE(Atėnė @ 2016 03 04, 12:58)
Panos, patarkite susiduriu pirmą kartą .
Gavau iš muitinės 2 registruotus laiškus dėl mano vardu gautų siuntų deklaravimo. Siuntinių iš iHerb laukiu 4-ių. Tai kaip žinoti kurios iš jų užkliuvo muitinei, jei siunčiau paprastu paštu? Juk joms nesuteikiamas numeris?
Gavau iš muitinės 2 registruotus laiškus dėl mano vardu gautų siuntų deklaravimo. Siuntinių iš iHerb laukiu 4-ių. Tai kaip žinoti kurios iš jų užkliuvo muitinei, jei siunčiau paprastu paštu? Juk joms nesuteikiamas numeris?
Rasykit deklarantas.ppc@post.lt kad laukiat 2 siuntiniu ir nezinot kuri tiksliai reikia deklaruoti, ten nufotkins ir atsius foto siuntinio tik jokiu budu neparasykit, akd laukiat 4 siuntu, nes negalima lyg ir daugiau 3 siustis. Gal kazkas dar patikslins, jei klystu.
Papildyta:
QUOTE(Vanile @ 2016 03 04, 18:17)
Niekaip negaliu apmoketi, gal cia skaitosi, kad uzblokavo mane. Kaip visada viska darau, nieko nekeista, uzsakymas ne vienas darytas, viskas atmintyje issaugota, tiesiog OkOk Ok suspausdavau ir viskas budavo gerai
Pinigeliu uztenka korteleje, galiojimas nepasibaiges, kokios dar gali buti priezastys?
P.S. apmokejau tik su PayPal, tai gal jau nepriima korteliu lietuvisku?
Pinigeliu uztenka korteleje, galiojimas nepasibaiges, kokios dar gali buti priezastys?
P.S. apmokejau tik su PayPal, tai gal jau nepriima korteliu lietuvisku?
O kada paskutini karta pirkot kortele? Nes pavz SEB reikejo i banka skambinti, kad atblokuotu tarptaunius apsipirkimus. Gal pas jus irgi sitas variantas.