Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(Atėnė @ 2016 03 04, 12:58)
Panos, patarkite susiduriu pirmą kartą doh.gif .
Gavau iš muitinės 2 registruotus laiškus dėl mano vardu gautų siuntų deklaravimo. Siuntinių iš iHerb laukiu 4-ių. Tai kaip žinoti kurios iš jų užkliuvo muitinei, jei siunčiau paprastu paštu? Juk joms nesuteikiamas numeris? doh.gif

Rasykit deklarantas.ppc@post.lt kad laukiat 2 siuntiniu ir nezinot kuri tiksliai reikia deklaruoti, ten nufotkins ir atsius foto siuntinio 4u.gif tik jokiu budu neparasykit, akd laukiat 4 siuntu, nes negalima lyg ir daugiau 3 siustis. Gal kazkas dar patikslins, jei klystu.
Papildyta:
QUOTE(Vanile @ 2016 03 04, 18:17)
Niekaip negaliu apmoketi, gal cia skaitosi, kad uzblokavo mane. Kaip visada viska darau, nieko nekeista, uzsakymas ne vienas darytas, viskas atmintyje issaugota, tiesiog OkOk Ok suspausdavau ir viskas budavo gerai unsure.gif
Pinigeliu uztenka korteleje, galiojimas nepasibaiges, kokios dar gali buti priezastys?  g.gif

P.S. apmokejau tik su PayPal, tai gal jau nepriima korteliu lietuvisku?  g.gif

O kada paskutini karta pirkot kortele? Nes pavz SEB reikejo i banka skambinti, kad atblokuotu tarptaunius apsipirkimus. Gal pas jus irgi sitas variantas.
Atsakyti
Gal kas turi tokia gertuve, ar gera http://www.iherb.com...-Cup-1-Cup/9053, atsiunciau is trials sita, labai didele, masinoj gerai veziotis, bet noriu, kad rankinuke tilptu.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2016 03 04, 13:58)
Panos, patarkite susiduriu pirmą kartą doh.gif .
Gavau iš muitinės 2 registruotus laiškus dėl mano vardu gautų siuntų deklaravimo. Siuntinių iš iHerb laukiu 4-ių. Tai kaip žinoti kurios iš jų užkliuvo muitinei, jei siunčiau paprastu paštu? Juk joms nesuteikiamas numeris? doh.gif

Paziurekit kita pranesimo puse, pas mane buvo nufotkintas tas siuntinio lipdukas, o ant jo Iherb'o uzsakymo numeris. Taip atsekiau, kuris siuntinys sulaikytas.

Panasu, kad sulaiko visus is eiles, kuriu suma netoli 22 Eur, nes pasipyle zinutes temoj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2016 03 04, 21:15)
Paziurekit kita pranesimo puse, pas mane buvo nufotkintas tas siuntinio lipdukas, o ant jo Iherb'o uzsakymo numeris. Taip atsekiau, kuris siuntinys sulaikytas.

Panasu, kad sulaiko visus is eiles, kuriu suma netoli 22 Eur, nes pasipyle zinutes temoj doh.gif

Todėl, kad dolerio kursas pakilo ax.gif , niekad nesisakau daugiau nei 22,50. Kam nervuotis, geriau doleriu mažiau, bet ramiau ax.gif
Prireklamavot Umckos, kaipgi nepirkt už tokią kainą ax.gif Krepšelis. Kaip tik drakono kraujui reikalas pribrendo, jau baiginėjas ax.gif .
Atsakyti
Uzsakiau si umckaloabo, tikiuosi bus neprastensis, nei tas senas variantas smile.gif

QUOTE(Jurgitakar @ 2016 03 04, 18:50)
Ir dienos preke verta demesio Umckaloabo-Alcohol-Free 4u.gif
Papildyta:

skambinkite i savo banka, gal del apsaugos laikinai uzblokavo 4u.gif

QUOTE(Grei @ 2016 03 04, 19:15)
O kada paskutini karta pirkot kortele? Nes pavz SEB reikejo i banka skambinti, kad atblokuotu tarptaunius apsipirkimus. Gal pas jus irgi sitas variantas.

Turbut ir bus tas variantas, tai si karta uzsakiau per PayPal, o rytoj butinai skambinsiu i banka, tegu atblokuoja smile.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanile: 04 kovo 2016 - 20:30
QUOTE(Maja Di @ 2016 03 04, 21:24)
Krepšelis[/url]. Kaip tik drakono kraujui reikalas pribrendo, jau baiginėjas ax.gif .

Gal galima placiau apie si produkta ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VVVVioleta @ 2016 03 04, 22:06)
Gal galima placiau apie si produkta  ax.gif
4u.gif

Visokiem spuogeliam naikinti naudoju, jaunatvinių spuogelių sūnui pradėjo rastis bigsmile.gif . Bet šiaip žmonės ir praguloms naudoja.
Drakono kraujo medžio sula gydo įvairius odos sužeidimus, nubrozdinimus ir žaizdas. Suloje gausu galingų antioksidantų fenolių ir įvairių kitų sudedamųjų medžiagų, kurios saugo nuo uždegimo. Drakono kraujo medžio sula padeda apsaugoti odos ląsteles, sumažina paraudimą ir patinimą. Joje taip pat yra proantocianidino, kuris atkuria kolageną, vieną svarbiausių odos struktūros elementų. Dėl šių priežasčių šio medžio sula naudojama, gydant infekcines odos ligas.
Atsakyti
Is mano beveik sesiamecio perliuku.. ax.gif
As suzeidimus visokius arbatmedziu tepu ir sau ir vaikams. Isipjoviau pirsta, pasitepiau. Ateina po kurio laiko sunus - mama, uzsigavai?? Buvau net pamirsus, sakau ne.. Tai sako ko taip smirdi lyg butum uzsigavus biggrin.gif Komplimentas sio aliejaus kvapui rolleyes.gif Nors as ji su eukaliptu virs zvakes dedu pagarinti, padeda nuo kosulio, slogos.
Atsakyti
Vakar pasiemiau 02.24 dienos siuntinuka, labai vertinu gera Ceilono cinamona ir kokosu actas salotoms pagardinti patinka 4u.gif
Atsakyti
[quote=nieko_sau,2016 03 04, 11:35]

kainos tikrai viliojancios smile.gif kiek kainuoja siuntimas i Lt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...Dune...: 05 kovo 2016 - 09:37
Gal turejot sita CC krema http://eu.iherb.com/...-oz-35-ml/54336 kokia spalva jo? Daugiau gelsva ar rausva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 03 04, 23:14)
Is mano beveik sesiamecio perliuku.. ax.gif
As suzeidimus visokius arbatmedziu tepu ir sau ir vaikams. Isipjoviau pirsta, pasitepiau. Ateina po kurio laiko sunus - mama, uzsigavai?? Buvau net pamirsus, sakau ne.. Tai sako ko taip smirdi lyg butum uzsigavus biggrin.gif Komplimentas sio aliejaus kvapui rolleyes.gif Nors as ji su eukaliptu virs zvakes dedu pagarinti, padeda nuo kosulio, slogos.

Dar tinka levanda. O nuo nusideginimų -išvis nepakeičiama.
Atsakyti