Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

Sveikos smile.gif Dar viena nelaimele, gavau "meiles laiska" is LP del sulaikytos siuntos. Kadangi tai pirmas kartas, esu pasimetus doh.gif Gal kuriai nebutu labai sunku paaiskinti kas tas pirkimo dokumentas(saskaita, kvitas ir pan), ir dar niekur nerandu siuntos svorio, gal neprizliebiu unsure.gif Nesuprantu kas jiems uzkliuvo,pirkta eurais, niekas nepakito juk doh.gif

Order Total

Subtotal

€21.92

Shipping

€3.58

Tax

€0.00

Reward

(€1.69)

Total Cancelled

€0.00

Order Total

€23.81
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2016 03 04, 12:42)
Aciu  4u.gif dabar zinosiu, nes pirma karta taip praziopsojau  doh.gif
Kavasucitrina, prasau pamokinkite matematikos nes man sian blondiniskas penktadienis  biggrin.gif
1 siunta. Subtotal - 21.90 e; shipping - 3.61 e, total - 25.51 e (cia viskas ok, taip?)
2. siunta. Subtotal - 21.44 e; shipping - 3.56 e, total - 25.00 e (cia viskas ok, taip?)
3. siunta. Subtotal - 22.05 e; shipping - 3.61e, total - 25.66e (kiek cia tureciau sumoketi?)

3. - nu aš tai 5,39 eur gaunu, plius 8,69 EUR už išmuitinimo paslaugas. O jie 7 eur paskaičiavo? Tada žinokit, nieko nesuprantu, gal atsiras protingesnių ax.gif

o gal jie dolerius verčia į eurus pagal savo kursą ir tada pvm skaičiuoja?
Papildyta:
supratau ko gero doh.gif
dar į sumą, nuo kurios skaičiuojamas 21 proc. įeina tarpininkavimo moketis. Turbūt. Galvoju - kažką lyg girdėjau apie tai. Gali taip būt? g.gif

Papildyta:
Kaip apskaičiuojamas importo PVM?

Importo PVM skaičiuojamas nuo sumos, kurą sumokėjote prekės pardavėjui, nuo muito ir kitų iki siuntos pristatymo atsiradusių išlaidų (pvz. muitinės tarpininkų paslaugų).
http://www.muitai.lt/duk

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavasucitrina: 04 kovo 2016 - 13:18
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 03 04, 13:24)
dar į sumą, nuo kurios skaičiuojamas 21 proc. įeina tarpininkavimo moketis. Turbūt. Galvoju - kažką lyg girdėjau apie tai. Gali taip būt? g.gif

taip, berods

įsisiautėjo muitinė, aš todėl ir beperku ten minimaliai, tik visą ekskliuzyvą, kurio čia niekaip negausi, o visa kita stengiuosi Europoje rasti, gaila savo laiko tiems besmegeniams, kurie lenda prie mažų iherbo dėžučių, kai tuo tarpu eina didžiausios ir brangiausios dėžės per tarpininkes netikrinamos. Absurdo teatras cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ivetacom @ 2016 03 04, 11:05)
Taip, teptis galima bet ko, kad tik tiktu. Geriausia alyvuogiu aliejus, taukmedis, kokosu aliejus, drekinantieji kremai. Mano vaikui kokosu aliejus odai netiko, veliau ir taukmedis sualergizavo .Paradoksas, bet visiskai nedirgino oda Deksteril kremas, bet jis su parabenais, o po be jokiu kenksmingu priedu Pchysiogelio visa oda dege.

Mano dukra turi atopinį dermatitą, ko tik neišbandem, beveik nuo visų kremų rekdavo, kad jai graužia , nesidodavo tepti. Bandem ir kokosų ir sviestmedžių, kuri laika tinka, bet reik keisti, nes oda pripranta, ar šeip pradeda nebetikti. Ligonineje pirmą kartą išbandem Dexeryl, irgi tas pats - negraužė odos. Sudėtis tikrai nelabai, bet ką daryti, kartais tenka naudoti.
Nesenai išbandem Weleda , irgi tiko - negraužia, gal dabar megstamiausias jos šis Weleda, Baby Body Cream, Calendula
dar labai gerai šlapiuojančiom žaizdelėm , su cinku Weleda, Baby & Child, Calendula Diaper Rash Cream
tik siunčiuosi iš vokiško psl. nes žymiau pigiau nei pas mus ar iherbe https://www.sonnen-a...-creme-04416996 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linaj @ 2016 03 04, 12:42)
Aciu  4u.gif dabar zinosiu, nes pirma karta taip praziopsojau  doh.gif
Kavasucitrina, prasau pamokinkite matematikos nes man sian blondiniskas penktadienis  biggrin.gif
1 siunta. Subtotal - 21.90 e; shipping - 3.61 e, total - 25.51 e (cia viskas ok, taip?)
2. siunta. Subtotal - 21.44 e; shipping - 3.56 e, total - 25.00 e (cia viskas ok, taip?)
3. siunta. Subtotal - 22.05 e; shipping - 3.61e, total - 25.66e (kiek cia tureciau sumoketi?)

Jus turite sumoketi tik uz paskutini siuntinuka.

Keleta kartu rasiau, jei nenorite tureti reikalu su muitine, pries apmokant krepseli, persijunkite i dolerius ir paziurekite, kiek bus rasyta ant dezes. Kiekviena diena svyruoja kazkiek euro-dolerine kaina. Geriausia pirkti iki kokiu 21,70 eur, tada nebus prie ko kabintis.
Atsakyti
Maniskis siuntesi is amerikes kazkokius pricindalus, ir kai virsijo 75 lt (kai buvo lt) tai muita skaiciavo nuo virsytos sumos bet ne nuo visos sumos. Tai as ir primeciau, kad tik nuo tu nelemtu 5 cnt turetu skaiciuoti.
Nu man ir blondiniskas penktadienis, nesuprantu nieko biggrin.gif

Deklarantai skaiciavo taip: 25.66 e + 8.69 e = 34 e x 21% = 7 e + 8.69 e = 15.69 e (tiek turesiu sumoketi)
Bet kodel du kartus as turiu moketi 8.69 e?

QUOTE(kavasucitrina @ 2016 03 04, 14:24)
3. - nu aš tai 5,39 eur gaunu, plius 8,69 EUR už išmuitinimo paslaugas. O jie 7 eur paskaičiavo? Tada žinokit, nieko nesuprantu, gal atsiras protingesnių ax.gif

o gal jie dolerius verčia į eurus pagal savo kursą ir tada pvm skaičiuoja?
Papildyta:
supratau ko gero doh.gif

Papildyta:
Kaip apskaičiuojamas importo PVM?

Importo PVM skaičiuojamas nuo sumos, kurą sumokėjote prekės pardavėjui, nuo muito ir kitų  iki siuntos pristatymo atsiradusių išlaidų (pvz. muitinės tarpininkų paslaugų).
http://www.muitai.lt/duk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linaj: 04 kovo 2016 - 13:51
QUOTE(linaj @ 2016 03 04, 13:44)
Maniskis siuntesi is amerikes kazkokius pricindalus, ir kai virsijo 75 lt (kai buvo lt) tai muita skaiciavo nuo virsytos sumos bet ne nuo visos sumos. Tai as ir primeciau, kad tik nuo tu nelemtu 5 cnt turetu skaiciuoti.
Nu man ir blondiniskas penktadienis, nesuprantu nieko  biggrin.gif

Deklarantai skaiciavo taip: 25.66 e + 8.69 e = 34 e x 21% = 7 e + 8.69 e = 15.69 e (tiek turesiu sumoketi)
Bet kodel du kartus as turiu moketi 8.69 e?

nu kad ne 2 kartus - vieną. Kur pirmą kartą parašyta 8,69, tai nuo tos sumos tik 21 proc. Žodžiu, 21 proc. skaičiuojamas nuo prekės su siuntimu + tarpininkavimo mokesčių sumos. Prie gautos sumos prisideda tarpininkavimo mokestis - 8,69. Bendra suma ir gaunasi mokama suma.

Neturėjo jūsų vyras tik nuo viršytos sumos mokėt... Arba višta, tik iš kitos - geresnės pusės pasitaikė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 27, 10:24)
Mano 5 d. siuntinį (pirkau su $5 nuolaida) irgi buvo sulaikę. Bet viskas ok - persiunčiau el. paštu gautą užsakymo patvirtinimą ir paleido:

tiesiog persiuntet ta uzsakymo patvirtinima ir viskas?kokiu adr?sulaike ir mano siunta verysad.gif
dabar ja deklaruot tam www.post.lt/siuntupaieska puslapi?kaip visas procesas vyksta, ka ten reik prikabint?

Atsakyti
QUOTE(Vedrynelis @ 2016 03 04, 15:05)
tiesiog persiuntet ta uzsakymo patvirtinima ir viskas?kokiu adr?sulaike ir mano siunta verysad.gif
dabar ja deklaruot tam www.post.lt/siuntupaieska puslapi?kaip visas procesas vyksta, ka ten reik prikabint?

jei persiųsit užsakymą el. paštu, tai adresas laiške nurodytas: deklarantas.ppc@post.lt

deklaruojant per sistemą aš siunčiu užsakymo print screen'ą. Bet man ten nepatinka, kad sumą liepia rašyt sveiku skaičiumi smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2016 03 04, 12:58)
Gavau iš muitinės 2 registruotus laiškus dėl mano vardu gautų siuntų deklaravimo. Siuntinių iš iHerb laukiu 4-ių. Tai kaip žinoti kurios iš jų užkliuvo muitinei, jei siunčiau paprastu paštu? Juk joms nesuteikiamas numeris? doh.gif

Aš laukiau 2. Gavau laišką dėl 1 siuntinio sulaikymo. Kadangi irgi siunčiuos neregistruotu, tai deklaravau anksčiau pirktą - pataikiau smile.gif Dėl visa ko gal parašykit el. laišką ir paklauskit.

QUOTE(Vedrynelis @ 2016 03 04, 15:05)
tiesiog persiuntet ta uzsakymo patvirtinima ir viskas?

Tikrai taip drinks_cheers.gif

QUOTE(kavasucitrina @ 2016 03 04, 15:21)
deklaruojant per sistemą aš siunčiu užsakymo print screen'ą. Bet man ten nepatinka, kad sumą liepia rašyt sveiku skaičiumi smile.gif.

Kelis kartus ir aš deklaravau per sistemą. Bet pasinaudojau kažkurios patarimu deklaruot el. paštu - daug labiau patiko smile.gif Nereikia nieko kopijuot, sukt galvos dėl svorio ir pan.
Atsakyti
Niekaip negaliu apmoketi, gal cia skaitosi, kad uzblokavo mane. Kaip visada viska darau, nieko nekeista, uzsakymas ne vienas darytas, viskas atmintyje issaugota, tiesiog OkOk Ok suspausdavau ir viskas budavo gerai unsure.gif
Pinigeliu uztenka korteleje, galiojimas nepasibaiges, kokios dar gali buti priezastys? g.gif

P.S. apmokejau tik su PayPal, tai gal jau nepriima korteliu lietuvisku? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanile: 04 kovo 2016 - 18:37
Trialuose nauja prekyte vaikiskas puodelis su 4 pokeliais super maisto 4u.gif , gal ir nieko, kaip uz tokia kaina g.gif
Ir dienos preke verta demesio Umckaloabo-Alcohol-Free 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vanile @ 2016 03 04, 18:17)
Niekaip negaliu apmoketi, gal cia skaitosi, kad uzblokavo mane. Kaip visada viska darau, nieko nekeista, uzsakymas ne vienas darytas, viskas atmintyje issaugota, tiesiog OkOk Ok suspausdavau ir viskas budavo gerai unsure.gif
Pinigeliu uztenka korteleje, galiojimas nepasibaiges, kokios dar gali buti priezastys?  g.gif

P.S. apmokejau tik su PayPal, tai gal jau nepriima korteliu lietuvisku?  g.gif

skambinkite i savo banka, gal del apsaugos laikinai uzblokavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 04 kovo 2016 - 18:49