Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(pal_mė @ 2016 03 03, 11:18)
mergaitės, oda sausa (vystanti biggrin.gif ) kažin tiks šis aliejukas, kad ir makijažui nuimti, kažkas buvo užrodęs gerą, bet neįsimečiau į Wichlist  doh.gif

http://eu.iherb.com/...oz-118-ml/14394

Papildyta:
čia su likopenais kažkoks, 1160 atsiliepimų doh.gif tik labai jau mažai jo...(kiekis)
http://eu.iherb.com/...1-oz-28-g/55865

Pagal kainą tai aliejukas prastokas gali būti, vistiek juk geri daiktai kiek daugiau kainuoja. Bet jei tik makiažui valyti, o po to nuplaut ir tik palikus tą tokią "drėgną plėvelę" nuo aliejaus kažko ito dar užtept, tai aišku gerai; geriau nei kokie parabenuoti "pieneliai"
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 03 03, 12:18)
mergaitės, oda sausa (vystanti biggrin.gif ) kažin tiks šis aliejukas, kad ir makijažui nuimti, kažkas buvo užrodęs gerą, bet neįsimečiau į Wichlist  doh.gif

http://eu.iherb.com/...oz-118-ml/14394

Papildyta:
čia su likopenais kažkoks, 1160 atsiliepimų doh.gif tik labai jau mažai jo...(kiekis)
http://eu.iherb.com/...1-oz-28-g/55865

jei vietoje kremo naudoti, maitinti oda tikrai geras argano
makijažui valyti bus prabanga, tai gal kokį micelinį vandenį, nenorit išbandyti? ir akių makijaža valo
Micellar Toner jį kaip toniką dar galima naudoti. Pati turiu ir tikrai imsiu dar
Atsakyti
kazkas sake jog galima siustis iki 22eur, bet man sulaike siunta ir muitinej sake virsijau suma, nes reiketu siustis iki 21,76Lt ir pliusuojasi siuntimas, tai uz kiek tada galima siustis sad.gif?
Atsakyti
QUOTE(Bluma @ 2016 03 01, 11:14)
Pirma karta sulaike siunta, tai truputi pasimetusi blush2.gif Gal galite pasufleruoti kurioje vietoje ieskoti siuntos svorio? kokia bendra verte reikia rasyti, subtotal 21,74 EUR, o reikalauja sveiko skaiciaus doh.gif rasyti 22eur?

Aciu padejusioms 4u.gif verte rasiau 22eur, o svori "is akies" primeciau ir parasiau 1000g. Siunta paleista ir siandien jau ziuriu yra paste thumbup.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pal_mė @ 2016 03 03, 11:18)

sausai odai geras valiklis,dažnai rekomenduotas:
http://eu.iherb.com/...oz-237-ml/15192
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 03, 13:35)
makijažui valyti bus prabanga, tai gal kokį micelinį vandenį, nenorit išbandyti? ir akių makijaža valo
Micellar Toner jį kaip toniką dar galima naudoti. Pati turiu ir tikrai imsiu dar

O tai šis ne prabanga makiažui? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vasile @ 2016 03 03, 13:59)
kazkas sake jog galima siustis iki 22eur, bet man sulaike siunta ir muitinej sake virsijau suma, nes reiketu siustis iki 21,76Lt ir pliusuojasi siuntimas, tai uz kiek tada galima siustis sad.gif?

viskas bus gerai, papuolėt ant eilinės muitinės vištos, kurių niekas neskundžia dėl jų bukumo ir savo darbo neišmanymo, tai jos ir bujoja. Paskaitykit po savo postu, kitai narei paleido tokį patį siuntinį kaip jūsų.
Atsakyti
QUOTE(nieko_sau @ 2016 03 03, 14:35)

O jis tiek geresnis uz Bioderma, kurio puse litro tiek pat kainuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 03 03, 17:30)
O tai šis ne prabanga makiažui? smile.gif
Papildyta:

viskas bus gerai, papuolėt ant eilinės muitinės vištos, kurių niekas neskundžia dėl jų bukumo ir savo darbo neišmanymo, tai jos ir bujoja. Paskaitykit po savo postu, kitai narei paleido tokį patį siuntinį kaip jūsų.

mano siuntinys jau yra paste ir pasake pastininke jog reikia susimoketi, bet as galvoju neimti siuntinio ir grys atgal, tikiuosi pinigus grazins smile.gif nes 15eur su centais nesinori moketi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2016 03 03, 18:21)
galvoju neimti siuntinio ir grys atgal, tikiuosi pinigus grazins smile.gif

Grąžins 80 proc., tai dėl ne savo kaltės prarasit 20 proc. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2016 03 03, 18:21)
mano siuntinys jau yra paste ir pasake pastininke jog reikia susimoketi, bet as galvoju neimti siuntinio ir grys atgal, tikiuosi pinigus grazins smile.gif nes 15eur su centais nesinori moketi smile.gif

siuntinio neimat, bet grąžinat - tik ne iherb'ui, o į Rodūnios 9. Prieš tai užsipildot formą dėl mokesčių perskaičiavimo ir einat su ja į paštą - pridės prie siuntinio ir grąžins. Man viena forumietė padėjo - atsiuntė formos pvz., jei norit, parašykit į až savo el.p., atsiųsiu ir jums.
Nu bet tikrai kad vištų padavė... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 03 03, 18:30)
siuntinio neimat, bet grąžinat - tik ne iherb'ui, o į Rodūnios 9. Prieš tai užsipildot formą dėl mokesčių perskaičiavimo ir einat su ja į paštą - pridės prie siuntinio ir grąžins. Man viena forumietė padėjo - atsiuntė formos pvz., jei norit, parašykit į až savo el.p., atsiųsiu ir jums.
Nu bet tikrai kad vištų padavė... doh.gif

Nu bet tai kas čia su tuo"vištinyku". Aš tai nepernešu tokių. Gink Die, bet pasitaiko tokių. Ir tada net skundą nežinai žmogus kaip formuluot doh.gif
Atsakyti