Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 29, 12:10)
Žodžiu taip. Kodėl aš taip nustebus - nes iš karto paskambinau telefonu, kuris nurodytas laiške, kuriuo prašo pateikti dokumentus: 8 700 55400 ir mergaitė man užtikrintu balsu pasakė, kad SU SIUNTIMU neturi viršyti 22 eur, todėl ir paskaičiavo. Tada aš supanikavusi čia jums parašiau. Bet kadangi esu beveik tikra, kad niekas nepasikeitė, susiradau Vilniaus teritorinės muitinės pašto posto tel.nr ir paskambinau ten. Vyriškis pasakė, kad turbūt įsivėlė klaida, liepė neimti siuntinio ir rašyti prašymą, kad perskaičiuotų - tą turiu padaryti pašte. Na, mūsų paštas su tuo niekada nesusidūrė, tai pažadėjo išsiaiškint, ką turėtų daryti jie ir ką aš smile.gif

Namie atsispausdinkite prašymą vilniaus teritorinei muitinei? (berods, reikai pasitikslinti), kad panaikintų mokestį, nes :... įorodymai, kodėl jo neirekia..... pasirašote ir paduodaet pašte. Ji priklijos prie siuntinio ir išsiųs atgal. Man taip mėnesį siuntinį užlaikė sad.gif viską atidarinėjo "sudėtis" tyrinėjo, išvadų niolika lapų prispausdino ir nuėmė mokestį (buvo = 22€).
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 02 29, 13:19)
Namie atsispausdinkite prašymą vilniaus teritorinei muitinei? (berods, reikai pasitikslinti), kad panaikintų mokestį, nes :... įorodymai, kodėl jo neirekia.....  pasirašote ir paduodaet pašte. Ji priklijos prie siuntinio ir išsiųs atgal. Man taip mėnesį siuntinį užlaikė sad.gif viską atidarinėjo "sudėtis" tyrinėjo, išvadų niolika lapų prispausdino ir nuėmė mokestį (buvo = 22€).

nu jooo... reikaliukai

ačiū, jau Grei man atsiuntė prašymo pavyzdį, viską nunešiau paštan, bet pažiūrėjo nesuprantančiom didelėm akim - kažin, padarys, kas priklauso g.gif

O Grei labai labai didelis ačiū už draugiškumą, paslaugumą, pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 29, 12:56)
O kaip sis arbatmedzio aliejus?
http://eu.iherb.com/...-oz-30-ml/43270

nesuprantu kodel, bet tai vienintelis arbatmedis, kuri man leidzia siustis.. Prie visu kitu raso
This item is not allowed to be shipped through the selected shipping service to your destination. Please remove the product or select a different shipping service.

Turėjau ir šį, arbatmedis kaip arbatmedis, nejaučiu skirtumo kokia firma ax.gif
Man tai duoda ir šį arbatmedžio aliejų dėti. Perku visus eterinius aliejus Now Foods firmos, neturiu priekaištų ir kaina geriausia. Dabar gavau mėtos kvapą (anksčiau nebuvau bandžius), pirty išbandėm, kaifas, labiau už eukaliptą patiko thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maja Di: 29 vasario 2016 - 13:42
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 29, 12:10)
Žodžiu taip. Kodėl aš taip nustebus - nes iš karto paskambinau telefonu, kuris nurodytas laiške, kuriuo prašo pateikti dokumentus: 8 700 55400 ir mergaitė man užtikrintu balsu pasakė, kad SU SIUNTIMU neturi viršyti 22 eur, todėl ir paskaičiavo. Tada aš supanikavusi čia jums parašiau. Bet kadangi esu beveik tikra, kad niekas nepasikeitė, susiradau Vilniaus teritorinės muitinės pašto posto tel.nr ir paskambinau ten. Vyriškis pasakė, kad turbūt įsivėlė klaida, liepė neimti siuntinio ir rašyti prašymą, kad perskaičiuotų - tą turiu padaryti pašte. Na, mūsų paštas su tuo niekada nesusidūrė, tai pažadėjo išsiaiškint, ką turėtų daryti jie ir ką aš smile.gif

Bet tai kas ten plia per mergaitė. Priduočiau tokią vadovybei kaip nevėkšlą darbe cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 29, 13:40)
Bet tai kas ten plia per mergaitė. Priduočiau tokią vadovybei kaip nevėkšlą darbe cool.gif

žinokit, mielai tą padaryčiau, bet kad jos užtikrintas balsas išmušė mane iš vėžių ir nepaklausiau vardo ir pavardės. Bet kokį bendrą skundą Lietuvos paštui mielai įpaišyčiau, tik nežinau kur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2016 02 27, 12:57)
Laba, pora klausimeliu turiu:

1. Ka dar, be stn johs worth ir gaba ir http5 galima pirkti nerimui, neracionaliom baimem?
2. Baisusis baubas candida : dieta, jokiu miltu, cukru, grybu, etc, gerosios bakterijos, bet kas dar galetu pasitarnauti?  unsure.gif
3. Ar perkant registruotu siuntimu galima tiketis, kad ateis iki kovo 10 veliausiai?
4. Dar prisiminiau pirkdavau natrol kad uzmigt, bet gal ko geriau yra?  g.gif

Dekui   rolleyes.gif

1.Mano mergaite labai jautri, ir naktimis sokinedavo per miegus verkdama irgi visokios baimes. Mums taip pat rekomendavo pasiflora, gerem, bet tokio efekto nepajutau kaip su bacopa
http://www.iherb.com...60-Caplets/3687
nors aprasyma kai skaiciau jis lyg ir nevisai tam reikalui, bet mums rekomendavo ajurvedos gydytojas, ir sitas daug geriau pasiteisino nei pasiflora. Kai praejo jai, nebegerem kuri laika, pasku pastebejau kad vel prasideda tai vel dabar geriam ir vel lyg susitvarke.
2.Candidai pau d'arco turbut geriausiai.
4. karsta vonia, meditacija, neprisivalgyti einant miegoti, ypac mesos, nedirbti ko nors itempto pries miega, zodziu nuraminti prota ir kuna smile.gif. Stengtis eiti miegoti iki 22val.
sako dar karstas pienas su medum padeda smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ^Vakarė^: 29 vasario 2016 - 15:01
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 29, 13:26)
O Grei labai labai didelis ačiū už draugiškumą, paslaugumą, pagalbą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Negi sunku, kad tik padėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 29, 13:53)
žinokit, mielai tą padaryčiau, bet kad jos užtikrintas balsas išmušė mane iš vėžių ir nepaklausiau vardo ir pavardės. Bet kokį bendrą skundą Lietuvos paštui mielai įpaišyčiau, tik nežinau kur biggrin.gif

tai vistiek žinote kurią valandą ir kurią dieną skambinot ir kokiu numeriu mirksiukas.gif paštas tai nežinau ar prie ko, kaži kam pavaldi muitinė g.gif iš pradžių bent vadovui verta paskųsti, jei ne per pažintį priimta, tai klius vištai biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
buvo rasyta, bet neatgaminu, ka galetumet rekomenduoti sanariams- kelenai traska.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 29, 22:17)
tai vistiek žinote kurią valandą ir kurią dieną skambinot ir kokiu numeriu mirksiukas.gif paštas tai nežinau ar prie ko, kaži kam pavaldi muitinė g.gif iš pradžių bent vadovui verta paskųsti, jei ne per pažintį priimta, tai klius vištai biggrin.gif

Laiške, kuriame prašo pateikti dokumentus, nurodytas tel.nr. (8 700) 55400, kuriuo galima kreiptis iškilus neaiškumams. Paguglinau - tas tel. nr. priklauso: LIETUVOS PAŠTAS, AB Pašto skirstymo departamentas. Rodūnios kelias 9, Vilniaus m., Vilniaus m. sav. Skambinant reikia 2 kartus liepia pasirinkti iš meniu reikalingą skaičių: 1, 2 ar 3, taigi, kol dasimuši iki reikiamo konsultanto, tai užtrunka. Taip, laiką matau telefone, bet ai... Tiek to. Tingėsiu ieškot, kas ten per višta buvo ir kas jos vadovas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulinge @ 2016 02 29, 23:47)
Sveiki,
buvo rasyta, bet neatgaminu, ka galetumet rekomenduoti sanariams- kelenai traska.

Hialurono rūgštis, aš šiuos esu pirkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulinge @ 2016 02 29, 23:47)
Sveiki,

Jei traska keliai, tai pirmiausia toksinus reikia valyti is organizmo. Taip pat Boswellia padeda valyti sanarius.
http://eu.iherb.com/...60-Tablets/1875

O tada jau gliukozaminas, chondroitinas ir t.t.
Atsakyti