QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 29, 12:10)
Žodžiu taip. Kodėl aš taip nustebus - nes iš karto paskambinau telefonu, kuris nurodytas laiške, kuriuo prašo pateikti dokumentus: 8 700 55400 ir mergaitė man užtikrintu balsu pasakė, kad SU SIUNTIMU neturi viršyti 22 eur, todėl ir paskaičiavo. Tada aš supanikavusi čia jums parašiau. Bet kadangi esu beveik tikra, kad niekas nepasikeitė, susiradau Vilniaus teritorinės muitinės pašto posto tel.nr ir paskambinau ten. Vyriškis pasakė, kad turbūt įsivėlė klaida, liepė neimti siuntinio ir rašyti prašymą, kad perskaičiuotų - tą turiu padaryti pašte. Na, mūsų paštas su tuo niekada nesusidūrė, tai pažadėjo išsiaiškint, ką turėtų daryti jie ir ką aš
Namie atsispausdinkite prašymą vilniaus teritorinei muitinei? (berods, reikai pasitikslinti), kad panaikintų mokestį, nes :... įorodymai, kodėl jo neirekia..... pasirašote ir paduodaet pašte. Ji priklijos prie siuntinio ir išsiųs atgal. Man taip mėnesį siuntinį užlaikė viską atidarinėjo "sudėtis" tyrinėjo, išvadų niolika lapų prispausdino ir nuėmė mokestį (buvo = 22).