Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(Dottie @ 2016 02 27, 16:42)
Ka turite minty? As nuo lapkricio menesio nemiegu padoriai, po 4-5 val geriausiu atveju, prastom naktim po dvi ir dar maziau, produktyvumas sumazejes iki minimumo  verysad.gif

Amžių. Nors yra tyrimų, kad duoda ir kūdikiams nuo 6 mėn., bet nežinau g.gif Na gal ir saugu g.gif Pabandykit nuo mažesnės dozuotės gal, berods yra ir 1 mg.
Atsakyti
QUOTE(Naira @ 2016 02 28, 10:50)
Labai noriu paprašyti, gal kas pasidalins kokius vitaminus vaikams perkat  blush2.gif
Maniems 5-7 metai.
Žiūrinėjau čia, gal kas bandėt?
http://eu.iherb.com/...ummies?p=1&sr=4
Ar šie gal ? wub.gif
http://eu.iherb.com/...-Capsules/22372
būčiau dėkinga 4u.gif

Aš tai guminukinius perku ax.gif , bet nerekomenduosiu, nes bijau būt apšaukta, kad su negerais priedais vaiką šeriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dottie @ 2016 02 27, 12:57)
Laba, pora klausimeliu turiu:

1. Ka dar, be stn johs worth ir gaba ir http5 galima pirkti nerimui, neracionaliom baimem?
2. Baisusis baubas candida : dieta, jokiu miltu, cukru, grybu, etc, gerosios bakterijos, bet kas dar galetu pasitarnauti?  unsure.gif
3. Ar perkant registruotu siuntimu galima tiketis, kad ateis iki kovo 10 veliausiai?
4. Dar prisiminiau pirkdavau natrol kad uzmigt, bet gal ko geriau yra?  g.gif

Dekui  rolleyes.gif

1. panašiai problemai spręsti man rekomendavo pasiflora pati dar nebandžiau
ne iherbo pagooglinkit Sedatif PC, šį nešioju su savimi, vartoju kai susinervinu, arba stipri hormonų kaita, ar užmigti negaliu. Duoda ir vaikams, kai reikia stabilizuoti emocinę būseną.
dar turime Nervoheel N, irgi neblogas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2016 02 28, 12:09)
Aš tai guminukinius perku ax.gif , bet nerekomenduosiu, nes bijau būt apšaukta, kad su negerais priedais vaiką šeriu ax.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abuelita @ 2016 02 27, 10:24)
Džiugu bent tiek, kad šįsyk paštas tiesiai į namus pristatė (per 2 d. nuo deklaravimo - 25 d.), nors siuntinys ir neregistruotas buvo bigsmile.gif

sulaikius patapo registruotu, nes LT, muitinėje, buvo suteiktas registracijos nr. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
pasimečiau... Tai jau dabar su siuntimu turi būti iki 22 eur? Pas mane 21,83 eur be siuntimo, o paskaičiavo mokesčius...
Atsakyti
O kaip sis arbatmedzio aliejus?
http://eu.iherb.com/...-oz-30-ml/43270

nesuprantu kodel, bet tai vienintelis arbatmedis, kuri man leidzia siustis.. Prie visu kitu raso
This item is not allowed to be shipped through the selected shipping service to your destination. Please remove the product or select a different shipping service.
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 29, 11:22)
Sveikos,
pasimečiau... Tai jau dabar su siuntimu turi būti iki 22 eur? Pas mane 21,83 eur be siuntimo, o paskaičiavo mokesčius...

Blogai paskaiciavo. Grazinkit, kad perskaiciuotu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grei: 29 vasario 2016 - 12:03
QUOTE(Grei @ 2016 02 29, 12:02)
Blogai paskaiciavo. Grazinkit, kad perskaiciuotu  4u.gif

Žodžiu taip. Kodėl aš taip nustebus - nes iš karto paskambinau telefonu, kuris nurodytas laiške, kuriuo prašo pateikti dokumentus: 8 700 55400 ir mergaitė man užtikrintu balsu pasakė, kad SU SIUNTIMU neturi viršyti 22 eur, todėl ir paskaičiavo. Tada aš supanikavusi čia jums parašiau. Bet kadangi esu beveik tikra, kad niekas nepasikeitė, susiradau Vilniaus teritorinės muitinės pašto posto tel.nr ir paskambinau ten. Vyriškis pasakė, kad turbūt įsivėlė klaida, liepė neimti siuntinio ir rašyti prašymą, kad perskaičiuotų - tą turiu padaryti pašte. Na, mūsų paštas su tuo niekada nesusidūrė, tai pažadėjo išsiaiškint, ką turėtų daryti jie ir ką aš smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kavasucitrina @ 2016 02 29, 12:10)
Žodžiu taip. Kodėl aš taip nustebus - nes iš karto paskambinau telefonu, kuris nurodytas laiške, kuriuo prašo pateikti dokumentus: 8 700 55400 ir mergaitė man užtikrintu balsu pasakė, kad SU SIUNTIMU neturi viršyti 22 eur, todėl ir paskaičiavo. Tada aš supanikavusi čia jums parašiau. Bet kadangi esu beveik tikra, kad niekas nepasikeitė, susiradau Vilniaus teritorinės muitinės pašto posto tel.nr ir paskambinau ten. Vyriškis pasakė, kad turbūt įsivėlė klaida, liepė neimti siuntinio ir rašyti prašymą, kad perskaičiuotų - tą turiu padaryti pašte. Na, mūsų paštas su tuo niekada nesusidūrė, tai pažadėjo išsiaiškint, ką turėtų daryti jie ir ką aš smile.gif

As esu su tuo susidurus, tai namuose atsispausdinau prasyma, kad perskaiciuotu mokescius ir uzsakymo lapasu sumom. Paste juos prisege (ar priklijavo) prie siuntinio ir issiunte atgal.
Atsakyti
Sveikos,
Gal galite patarti / rekomenduoti ką naudoti nuo išsiplėtusių venų? Ačiū!
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 29, 12:56)
O kaip sis arbatmedzio aliejus?
http://eu.iherb.com/...-oz-30-ml/43270

nesuprantu kodel, bet tai vienintelis arbatmedis, kuri man leidzia siustis.. Prie visu kitu raso
This item is not allowed to be shipped through the selected shipping service to your destination. Please remove the product or select a different shipping service.

vis tik man geriausias šitas organinis , parsiunčiau ir šį pigesnį , bet vis tik skirtumas jaučiasi. Pirmas daug geriau laikosi, ir kvapas labai sodrus, toks labai tvirtas.
Pirmą kur nurodžiau man duoda įsismesti į krepšelį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nieko_sau: 29 vasario 2016 - 13:18