Įkraunama...
Įkraunama...

iHerb 111

QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 24, 10:37)
Atsirado iherbe Neutrogena krem. pudros http://www.iherb.com...luid-Makeup#p=1 gal bandėt? Ar gerai maskuoja? Apie šitą http://www.iherb.com...-oz-30-ml/66653 skaičiau gerų atsiliepimų, bet jau išpirko ax.gif

Laukiu kaip tik tos anti acne ar kaip ten, tai vėliau galėsiu parašyti atsiliepimą.

Norėjau paklausti, kas turi Madre Labs Young Cell serumą. Ar ir jūsiškis kvepia kaip močiutės rankinės dugne pamiršti raugekšnio saldainiai? Taip šlykščiai saldžiai? Ar tiesiog per savo ilgą kelionę pas mane sugebėjo sugesti? Bijau ir naudot...
Atsakyti
Ieskau muilo vaikams rankoms prausti.. Man irgi smile.gif ka naudojat? Nezinau ar imti juoda Nubian, ar skysta koki.. Skystas patogiau, bet noreciau didelio butelio ir geros, paprastos sudeties.. Gal kas padesit? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 24, 11:55)
Ieskau muilo vaikams rankoms prausti.. Man irgi smile.gif ka naudojat? Nezinau ar imti juoda Nubian, ar skysta koki.. Skystas patogiau, bet noreciau didelio butelio ir geros, paprastos sudeties.. Gal kas padesit? 4u.gif

Dabar jau nuolaida sitam duoda http://www.iherb.com...oz-946-ml/55317 sudėtis gera ir didelis kiekis, tinka viskam ir rankom ir kunui ir vonios burbulams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Flo. @ 2016 02 24, 11:49)
Laukiu kaip tik tos anti acne ar kaip ten, tai vėliau galėsiu parašyti atsiliepimą.

Norėjau paklausti, kas turi Madre Labs Young Cell serumą. Ar ir jūsiškis kvepia kaip močiutės rankinės dugne pamiršti raugekšnio saldainiai? Taip šlykščiai saldžiai? Ar tiesiog per savo ilgą kelionę pas mane sugebėjo sugesti? Bijau ir naudot...

Kvapas keistokas, bet tikrai nesugedusio daikto smile.gif Kur gavau BEE su argano aliejumi ir svistmedziu akciin5, tai tikrai smirda sugedusiu aliejumi, naudoju batams valyti, gerai blizga wub.gif ant odos bijau tepti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2016 02 24, 12:48)
Kurioje tiksliai vietoje? nes tikrai nematau deziką įsidėjus, iki kada galios jam akcija lens.gif Va tik tokia info prie prekės krepšelyje:

Aubrey Organics, Men's Stock, Natural Dry, Herbal Pine Deodorant, 4 fl oz (118 ml) (AUB-04408)
Extra Discount
€7.61 0.3 lbs (€1.52) €6.0

kur tokią info randat?  4u.gif

Na kaip įdomu, pakeitus kalba į rusų rašo iki kada galioja nuolaida smile.gif
apie akcijas įvairiai randu, dažniausiai rusų forumuose 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 24, 12:55)

su arbatmiesžiu virusu sezonui visai neblogai Nature's Gate

gal dar šį pažiūrėkite Avalon Organics

Šiam dar nuolaida iki šiandien vakaro , gyria kad ekonomiškas Out of Africa, Shea Butter 4u.gif
Atsakyti
Aciu! 4u.gif
O dar sakykit out of Africa kietieji muilai ar geri? Vel supykau, tik nenuziurek vaiku, jau vonioj ir tipo plaunasi rankas, pila pila ta skysta muila.. Gal jiems kieta paduociau smile.gif Nubian turejau visu kvapu, afrikinio ne, akcija kaip tik, gal ir ju paimciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 24, 15:18)
Aciu! 4u.gif
O dar sakykit out of Africa kietieji muilai ar geri? Vel supykau, tik nenuziurek vaiku, jau vonioj ir tipo plaunasi rankas, pila pila ta skysta muila.. Gal jiems kieta paduociau smile.gif Nubian turejau visu kvapu, afrikinio ne, akcija kaip tik, gal ir ju paimciau g.gif

jo geri, aš imu kai akcija. Jie ne tokie kvapnus, o kokybė man patinka. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2016 02 24, 11:55)

As si turejau, sudetis ideali, universalus, labai patiko Authentic-African-Black-Soap-Peppermint
Atsakyti
Sios dienos uzsakymas su skaniuoju cinamonu, kol dar akcija nesibaige smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitakar: 24 vasario 2016 - 16:09
mergynos, ar visiems mokejimas praeina? siandien jau is 3 sask. bandziau sumoketi ir vis atmeta ... sad.gif gal kas susidure?
Atsakyti
Labutis mergaites prasau pagalbos, gavau laiska jog reikia deklaruoti is iherb siunta rodunios kelias 9. Ar uztenka atkopijuoti uzsakymo lapa ir banko mokejima atkopijuoti reikia?
Aciu visoms atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(Niya1986 @ 2016 02 24, 18:14)
mergynos, ar visiems mokejimas praeina? siandien jau is 3 sask. bandziau sumoketi ir vis atmeta ... sad.gif gal kas susidure?

jei SEB bankas, tai reikia skambinti į banką, kad adblokuotų, o jei Swedbankas, reikia saugiuose pirkimuose užregistruoti.

Gavau vasario 10 d.krepšelį , padariau tą oro difuzorį iš aliejų, bet man tai kambaryje kvapo nesijaučia schmoll.gif arbatos skonis ir kvapas patiko, o poveikis, tai kažin ar yra. Tualeto valiklis labai patiko, ypač dėl kvapo wub.gif Dar taip nebuvo - neįdėjo dienos prekės Badger anti-bug, gal nieko nerašysiu dėl 70 centų cool.gif
Papildyta:
QUOTE(vasile @ 2016 02 24, 18:40)
Labutis mergaites prasau pagalbos, gavau laiska jog reikia deklaruoti is iherb siunta rodunios kelias 9. Ar uztenka atkopijuoti uzsakymo lapa ir banko mokejima atkopijuoti reikia?
Aciu visoms atsakiusioms

Užtenka užsakymo lapo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AuroraBO: 24 vasario 2016 - 18:53
QUOTE(AuroraBO @ 2016 02 24, 18:53)
Gavau vasario 10 d.krepšelį , padariau tą oro difuzorį iš aliejų, bet man tai kambaryje kvapo nesijaučia schmoll.gif

O šitas migdolų aliejus tinka kaip bazinis slogos baubukui? Jei ne, koks geriau?
Atsakyti