QUOTE(Nanita @ 2016 03 12, 21:45)
del vaidybos visiskai sutinku.Visai kitosk jis,seriale,
Ask i memnu,padauza toks,linksmuolis
Gal kokioj 50-oje serijoje surimties
rimtas,niurus,grieztas ir tuo paciu teisngas,jis man labiau patinko.
O pagrindine aktore,Beren Saat,kokio grozio
Net i avatora ja
isidejau.
Kas del pacio filmo,baigiu 4 serija,kolkas patinka,ar bus filme kokiu intrigu,be meiles?Ar viskas taip monotoniskai,letai,nuspejamai ir vyks?Vien meiles,tylus verkslenimai i pagalve?
Bevei neziuriu TV,jei ziuriu,tai su vyru rusiskus detektyvus.
KPA ar tai "Kara Para Ask"(Грязные деньги и любовь)2014 metu?
Aciu,zinosiu
Taip, personazas visiskai kitoks nei Kuziejus. Kaip kazkas kazkada sake - paziurejus Kuzieju, Behliulis toks liurbis pasidare
Bet cia apie vaidmenis kalbant. O vaidyba Kivanc man tobula abiejuose siuose serialuose. Net negaleciau isivaizduoti nieko geresnio
O Beren Saat irgi mano meile
Vien del jos atsikankinau su Fatmagiul. Siaip ne taip prasukinedama gerokai, iveikiau ta seriala. Nes pagrindinis aktorius, svelniai tariant, ne mano skonio
Intrigu bus ohoho kiek
bet viskas daugiau maziau su meile susije. Kriminalu kazin kokiu, saudymu ir gaudymu, cia tikrai nebus
Bet tai ne kiek nemaziau prikausto prie ekrano. Kad nesukelciau papildomu aistru ir gincu tai nesakysiu, kad tai pats reitinguociausias serialas Turkijoje
, bet kad vienas is paciu geriausiu visu laiku serialu, palikusiu visiems neisdildoma ispudi, tai tikrai.
Beje, Stambule atidaromas vaskiniu figuru muziejus ir tenai stoves ne kas kita, o Kivanc Tatlitug ir Beren Saat
As jau seniai viska kas imanoma "sugriauziau" su siais aktoriais, tai jau kaip ir primirsau tas emocijas, bet vis tiek va kalbai uzejus, kazkas suvirpa viduje. Gaila, kad Beren dabar su chalatais vaidina, mielai paziureciau i j, bet sitas zanras tiesiog ne man