Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(canan @ 2016 03 10, 01:28)
Sveikos,
As irgi ziuriu pastoviai ir dziaugiuos siuo nuostabiu serialu O Hayat Benim. Nors dar tik pradzia ziuriu, dar tik 14 serija,  bet mane tiesiog pritrenke savo idomumu, vis galvoju kaip ten bus toliau. Efsunes mama Nourana tiesiog fantastiska, sitaip itikinamai nuostabiai vaidina. Paziurejau tolimesniu seriju istraukas ir Nouranos ten jau neberodo? Ar ji nebevaidina ar kalejime?
Turkai scenariju autoriai ypatingus siuzetus sukuria, kazin is kur jie semiasi ikvepimo?  smile.gif

Beprasukiinėdama į priekį iš nekatrumo mačiau kad mirs jinai. 😣
Ar galit kas nors sukurti atskirą serialo temą? Tiek daug minčių norisi pasidalinti.😆
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2016 03 10, 22:30)
Beprasukiinėdama į priekį iš nekatrumo mačiau kad mirs jinai 😣
Vajeee, o kodėl neužgeltoninot savo žinutės/teksto???
Gal kiti nenori to dar žinoti, kad įdomumas nedingtų...

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 03 10, 21:46)
Vajeee, o kodėl neužgeltoninot savo žinutės/teksto???
Gal kiti nenori to dar žinoti, kad įdomumas nedingtų...

dar katą įsitikinau, kad nėra ko lįst į tokias temas. Superinė aktorė buvo, labai patiko jos charizma thumbup.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau, kad neužgeltonavau. Pasitaisysiu pažadu.
[COLOR=yellow]Bet jinai ilgai dar vaidins tas dar negreitai įvyks.
Atsakyti
Baigiau žiūrėti Kuzey Güney verysad.gif Koki dar pasiūlytumėte filmą su Kıvanç Tatlıtuğ?Labai šis aktorius patiko,simpatiškas,charizmatiškas,idomu pamatyti,paliginimuiį jį,kituose serialuose ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 11 kovo 2016 - 17:41
QUOTE(Indrijan @ 2016 03 11, 15:57)
Labai atsiprašau, kad neužgeltonavau. Pasitaisysiu pažadu.
[COLOR=yellow]Bet jinai ilgai dar vaidins tas dar negreitai įvyks.

O kas jai nutiks?:/ tokia superine moteryte su savo grimasom. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziedlapiux: 11 kovo 2016 - 17:40
QUOTE(Nanita @ 2016 03 11, 16:38)
Baigiau žiūrėti Kuzey Güney  verysad.gif  Koki dar pasiūlytumėte filmą su Kıvanç Tatlıtuğ?Labai šis aktorius patiko,simpatiškas,charizmatiškas,idomu pamatyti,paliginimuiį jį,kituose serialuose  ax.gif

Jei nematete Uzdraustos meiles (Ask i memnu), tai, sakyciau, tiesiog butina tai padaryti biggrin.gif
Gumus pats pirmasis jo serialas, man visai patiko, nors buvo ten visko, vitik 3 sezonai smile.gif
Menekse ve Halil man labai jau ziaurus ir niurus, nenoreciau jo kartoti.
Kurt Seyt ve Sura, mano galva, pats prasciausias. Bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu ax.gif

Sveikinu atradus Kivanc Tatlitug biggrin.gif Karta paragaves, negali sustot lotuliukas.gif

Jau seniai nemaciau, tai mielai dar karta paziuresiu SI KLIPA biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 03 11, 23:48)
Jei nematete Uzdraustos meiles (Ask i memnu), tai, sakyciau, tiesiog butina tai padaryti biggrin.gif
Gumus pats pirmasis jo serialas, man visai patiko, nors buvo ten visko, vitik 3 sezonai smile.gif
Menekse ve Halil man labai jau ziaurus ir niurus, nenoreciau jo kartoti.
Kurt Seyt ve Sura, mano galva, pats prasciausias. Bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu  ax.gif

Sveikinu atradus Kivanc Tatlitug biggrin.gif Karta paragaves, negali sustot  lotuliukas.gif

Jau seniai nemaciau, tai mielai dar karta paziuresiu SI KLIPA biggrin.gif

Oj,aciu smile.gif Labai laiku parasete kaip tik ieskojau uz kokio cia serialo uzsikabinus. smile.gif Kuzei Guney,tai pirmas turkiskas serialas,kuri ziurejau.Drasiai galiu sakyti- jis tobulas,kitoje temoje rasiau apie ji,gyriau.Iki siol nieko panasau nemaciau.O jau pagridinis aktoriu,bomba! biggrin.gif Perspjove visus iki siol matytus aktorius.Tiesa sakot,viena karta paragavus negali sustoti hihihi.gif Tik butinai su trumpa seveliura turi buti,su ilgesniais plaukais man jis schmoll.gif

perskaiciau jusu tema,ir dauguma gyret seriala Kpa?,Toks pavadinimas ir yra,ar tai trumpinys?Jaumaniau ieskosiu si seriala,bet atidesiu kitam kartui,dabar iseinu Ask i memnu assa.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 11 kovo 2016 - 23:27
QUOTE(Nanita @ 2016 03 11, 22:25)
Oj,aciu  smile.gif Labai laiku parasete kaip tik ieskojau uz kokio cia serialo uzsikabinus.  smile.gif Kuzei Guney,tai pirmas turkiskas serialas,kuri ziurejau.Drasiai galiu sakyti- jis tobulas,kitoje temoje rasiau apie ji,gyriau.Iki siol nieko panasau nemaciau.O jau pagridinis aktoriu,bomba!  biggrin.gif Perspjove visus iki siol matytus aktorius.Tiesa sakot,viena karta paragavus negali sustoti  hihihi.gif Tik butinai su trumpa seveliura turi buti,su ilgesniais plaukais man jis  schmoll.gif

perskaiciau jusu tema,ir dauguma gyret seriala Kpa?,Toks pavadinimas ir yra,ar tai trumpinys?Jaumaniau ieskosiu si seriala,bet atidesiu kitam kartui,dabar iseinu Ask i memnu  assa.gif  assa.gif

Na, Ask i memnu jis visoks buvo - ir trumpaplaukis, ir ilgaplaukis, ir visas isciustintas isfenuotas ir susivele, bet jo vaidyba ten tokia tobula, kad pamirsti visus plaukus biggrin.gif

O KPA dabar per LNK rodo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 03 11, 17:38)
Baigiau žiūrėti Kuzey Güney  verysad.gif  Koki dar pasiūlytumėte filmą su Kıvanç Tatlıtuğ?Labai šis aktorius patiko,simpatiškas,charizmatiškas,idomu pamatyti,paliginimuiį jį,kituose serialuose  ax.gif

Filme jisai dar vaidino "Kelebeğin Rüyası" ar "Сон бабочки", liūdnokas truputi, bet visai neblogai susižiūrėjo (jis sirgo tuberkulioze).
Papildyta:
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 03 11, 17:39)
O kas jai nutiks?:/ tokia superine moteryte su savo grimasom. biggrin.gif

Tikrai labai superinė moterytė. Autobuso avarija
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 03 12, 00:42)
*Na, Ask i memnu jis visoks buvo - ir trumpaplaukis, ir ilgaplaukis, ir visas isciustintas isfenuotas ir susivele, bet jo vaidyba ten tokia tobula, kad pamirsti visus plaukus biggrin.gif

** O KPA dabar per LNK rodo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif del vaidybos visiskai sutinku.Visai kitosk jis,seriale,Ask i memnu,padauza toks,linksmuolis smile.gif Gal kokioj 50-oje serijoje surimties biggrin.gif rimtas,niurus,grieztas ir tuo paciu teisngas,jis man labiau patinko. smile.gif
Labai malonu matyti aktore Zerrin Ketindor,talentinga aktore,tobula Dzemres mama smile.gif (Is Kuzei Guney)O pagrindine aktore,Beren Saat,kokio grozio wub.gif Net i avatora ja isidejau. ax.gif Kas del pacio filmo,baigiu 4 serija,kolkas patinka,ar bus filme kokiu intrigu,be meiles?Ar viskas taip monotoniskai,letai,nuspejamai ir vyks?Vien meiles,tylus verkslenimai i pagalve? blush2.gif
Bevei neziuriu TV,jei ziuriu,tai su vyru rusiskus detektyvus. smile.gif KPA ar tai "Kara Para Ask"(Грязные деньги и любовь)2014 metu?
QUOTE(Indrijan @ 2016 03 12, 01:32)
Filme jisai dar vaidino "Kelebeğin Rüyası" ar "Сон бабочки", liūdnokas truputi, bet visai neblogai susižiūrėjo (jis sirgo tuberkulioze).
Papildyta:

Aciu,zinosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 12 kovo 2016 - 22:48
QUOTE(Nanita @ 2016 03 12, 22:45)
KPA ar tai "Kara Para Ask"(Грязные деньги и любовь)2014 metu?

Taip.
Atsakyti