Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Visgi @ 2016 03 09, 21:41)
O kas čia per serialas? Jo pavadinimas?

Oj atsiprašau taip užsigalvojau ir pamiršau parašyti Tai mano gyvenimas O Hayat benim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 03 09, 22:43)
Oj atsiprašau taip užsigalvojau ir pamiršau parašyti Tai mano gyvenimas O Hayat benim smile.gif
A, supratau, pasuoju, nes jo nežiūriu ir nesu žiūrėjus,
gal kažkas kitas pagelbės jums.
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 03 09, 20:43)
Oj atsiprašau taip užsigalvojau ir pamiršau parašyti Tai mano gyvenimas O Hayat benim  smile.gif

Jei norit igarsinto, tai daugiau niekur nerasit. Su titrais yra visas iki paskutines parodytos serijos. Ir vis kas savaite nauja atsiranda, nes jis vis dar kuriamas ir rodomas Turkijoj.
Atsakyti
[quote=gyvaciute,2016 03 09, 21:38]
Sveikos, kur žiūrėti turkišką serialą rusiškai? Randu tik iki 34 serijos, su subtitrais ne taip įdomu...Labai jau užkabino šis serialas ax.gif nu bet jau Efsūnė doh.gif
Čia turbūt kalbama apie "Tai mano gyvenimas". Mane ir labai užkabino kiekviena serija įtempta 😨. O Efsūnė su mamike tai suktos tikros gyvatės. 😈😈
Atsakyti
QUOTE(gyvaciute @ 2016 03 09, 22:38)
Sveikos, kur žiūrėti turkišką serialą rusiškai? Randu tik iki 34 serijos, su subtitrais ne taip įdomu...Labai jau užkabino šis serialas ax.gif nu bet jau Efsūnė doh.gif
QUOTE(Milagra @ 2016 03 09, 23:01)
Jei norit igarsinto, tai daugiau niekur nerasit. Su titrais yra visas iki paskutines parodytos serijos. Ir vis kas savaite nauja atsiranda, nes jis vis dar kuriamas ir rodomas Turkijoj.
Ojeeeiii, taip sakant didžiai nepavydžiu.
Taip ir išprotėti galima. Kantrybės.
Mane tai nervina kas savaitę tie laukimai doh.gif
Taip per tuos laukimus ir atvėsau nuo poros serialų.
Patys kalti irnesakyk.gif
Atsakyti
Na, kol 84 serijas suziures, gal ir nebebus ko laukti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 03 09, 23:20)
Na, kol 84 serijas suziures, gal ir nebebus ko laukti ax.gif
Gal. Gal? Nes kai kur kai stabteli, tai stabteli. Su visam.
Na bet čia 50/50. Bus matyt.
Atsakyti
Sveikos,
As irgi ziuriu pastoviai ir dziaugiuos siuo nuostabiu serialu O Hayat Benim. Nors dar tik pradzia ziuriu, dar tik 14 serija, bet mane tiesiog pritrenke savo idomumu, vis galvoju kaip ten bus toliau. Efsunes mama Nourana tiesiog fantastiska, sitaip itikinamai nuostabiai vaidina. Paziurejau tolimesniu seriju istraukas ir Nouranos ten jau neberodo? Ar ji nebevaidina ar kalejime?
Turkai scenariju autoriai ypatingus siuzetus sukuria, kazin is kur jie semiasi ikvepimo? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(canan @ 2016 03 10, 00:28)
Sveikos,
As irgi ziuriu pastoviai ir dziaugiuos siuo nuostabiu serialu O Hayat Benim. Nors dar tik pradzia ziuriu, dar tik 14 serija,  bet mane tiesiog pritrenke savo idomumu, vis galvoju kaip ten bus toliau. Efsunes mama Nourana tiesiog fantastiska, sitaip itikinamai nuostabiai vaidina. Paziurejau tolimesniu seriju istraukas ir Nouranos ten jau neberodo? Ar ji nebevaidina ar kalejime?
Turkai scenariju autoriai ypatingus siuzetus sukuria, kazin is kur jie semiasi ikvepimo?  smile.gif

Ruko gal biggrin.gif Atsizvelgiant i tai, kaip nusivaziuoja tie ju scenarijai po kokios 30 serijos laugh.gif Dazniausiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(canan @ 2016 03 10, 01:28)
Nouranos ten jau neberodo? Ar ji nebevaidina ar kalejime?

Ji žus, kaip supratau, tik nepamenu, kurioje serijoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2016 03 09, 23:05)
Čia turbūt kalbama apie "Tai mano gyvenimas". Mane ir labai užkabino kiekviena serija įtempta 😨. O Efsūnė su mamike tai suktos tikros gyvatės.

Iš pradžių ir mane nervino Efsun su savo mama. Kuo man patinka turkų serialai, tai savo išbaigtom šalutinėm linijom. Ta Efsun sugeba ir kitiems padėti kai reikia, ir užjausti, kaip ir kitos blogietės ar blogiečiai. Jau koks bebūtų atrodo blogas žmogus, o turi ir gerųjų pusių. Dabar su malonumu stebiu Efsun, ir ja žaviuosi. Ji gerai pakalba, o tas tarškėjimas... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2016 03 10, 16:20)
Iš pradžių ir mane nervino Efsun su savo mama. Kuo man patinka turkų serialai, tai savo išbaigtom šalutinėm linijom. Ta Efsun sugeba ir kitiems padėti kai reikia, ir užjausti, kaip ir kitos blogietės ar blogiečiai. Jau koks bebūtų atrodo blogas žmogus, o turi ir gerųjų pusių. Dabar su malonumu stebiu Efsun, ir ja žaviuosi. Ji gerai pakalba, o tas tarškėjimas...  doh.gif  biggrin.gif

Jau kalba nesustodama lotuliukas.gif
Atsakyti