Adini Feriha Koydum visiškai nepatiko O va Emir'in Yolu patiko,
tikrai labai noriai toliau žiūrėčiau jei tik būtų buvęs tęsinys. Gaila.
QUOTE(otea @ 2016 10 02, 21:21)
Aha ta išsiaiškinau ....gaila
Pradėsiu Gyvenimo Bangas žiurėti, tik nesenai pamačiau kad per LT tv rodo, bemieges naktys vel prasidės
Pradėsiu Gyvenimo Bangas žiurėti, tik nesenai pamačiau kad per LT tv rodo, bemieges naktys vel prasidės
Man labai labai patiko, jei mėgstate šiuolaikiškus serialus, turėtu paikti:)
QUOTE(Visgi @ 2016 10 02, 23:03)
Adini Feriha Koydum visiškai nepatiko O va Emir'in Yolu patiko,
Na stai kaip skirtingai,AKF ziurejau vienu ikvepimu,o EY neistveriau nei serijos
QUOTE(Justmina @ 2016 10 02, 23:19)
Man labai labai patiko, jei mėgstate šiuolaikiškus serialus, turėtu paikti:)
Man irgi labai patiko
QUOTE(Whagati @ 2016 10 01, 19:44)
parekomenduokite koki seriala, panasu i kiralik ask arba Yüksek Sosyete
na kad butu ne niurus
na kad butu ne niurus
Ask laftan anlamaz
No 309
Kiraz Mevsimi (baigtas filmuoti)
Cilek Kokusu (baigtas filmuoti)
Gunesin Kizlari (baigtas filmuoti)
QUOTE(Fjella @ 2016 10 03, 21:55)
Ask laftan anlamaz
No 309
No 309
Nei vienas is siu, deja, net nepastovejes prie Kiralik ask Man asmeniskai tai vienintele ziurima komedija, ir tai buvo nusivaziavus i sezono pabaiga. Bet antro sezono pradzia man vel wow
Tiesa, tas 309 labai ziurimas ir gal jis ir nieko, bet man ta pagrindine aktore tokio baisumo, kad as negaliu i ja ziureti. Cilek kokusu gal irgi del to man neziurimas buvo
Merginos kur galeciau paziureti seriala:Emiro kelias:) ausinervinau snd nuo tokios berysio pabaigos 😥
QUOTE(mimuliuke @ 2016 10 04, 18:44)
Merginos kur galeciau paziureti seriala:Emiro kelias:) ausinervinau snd nuo tokios berysio pabaigos 😥
https://www.google.l...134495766,d.bGg
QUOTE(Milagra @ 2016 10 04, 13:50)
Nei vienas is siu, deja, net nepastovejes prie Kiralik ask Man asmeniskai tai vienintele ziurima komedija, ir tai buvo nusivaziavus i sezono pabaiga. Bet antro sezono pradzia man vel wow
Tiesa, tas 309 labai ziurimas ir gal jis ir nieko, bet man ta pagrindine aktore tokio baisumo, kad as negaliu i ja ziureti. Cilek kokusu gal irgi del to man neziurimas buvo
ačiū, Cilek kokusu man nepatiko
QUOTE(Milagra @ 2016 10 04, 13:50)
Sutinku, jog ne vienas neprilygsta Kiralik Ask, nors ir jame antraplanes istorijos daznai uzknisa. Bet jei norisi kazko lengvo ir "durno", tai puikiai susivirskina
Demet man labai simpatiska mergina, tik jos personazai - pavepusios naivios merginos, labai erzina.
Is isvardintu, tai labiausiai patinka Ask Laftan Anlamaz. Bet tikriausiai tik del Burak'o blakstienu
QUOTE(Fjella @ 2016 10 04, 22:32)
Bet jei norisi kazko lengvo ir "durno", tai puikiai susivirskina
Oi neee, man tai nesivirskina. As jau geriau kazkaip kitaip laika praleisiu, nei ziuresiu koki brieda.
Siaip tokiems tirli pirli serialams labai svarbi pagrindine pora. Jei ji veza, tai veza, o jei ne - viso gero Nes ten is principo nieko nera, niekas nevyksta, jokio siuzeto, 2 kambariai, 5 personazai Na bet va Kiralik ask pavyko uzciuopti ta aukso gysla Man asmeniskai tai antra pora, sugebanti sitaip prikaustyti demesi, po Bihter ir Behlul
Jei tik siaip (ne)virskinimui reikia, tai galima paziuret Ask yeniden arba Iliski durumu karisik, kur dirbtines meskos laksto ir siaip durnumo prasme yra uz fantazijos ribu