Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

Už žiūrėtą, ką tik naująjį startavusį, kriminalinį serialą İçerde 2016
su Çağatay Ulusoy vaidyba I-ąją seriją (ypač pabaigą) 1'000 balų! Mano aplodismentai.
Intuityviai visą seriją jaučiau, kad kažkur, kažkas, kažkaip... Ir neapsirikau, pataikiau!
Na ir savaime aišku, kad serija galėtų būti ne 2-jų valandų trukmės, o kokių 4-rių, nesupykčiau.
Kai filmas įdomus tai ir valandos netrukdo, kaip tame posakyje_geram šokėjui ir batai nespaudžia.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 09 20, 23:18)
su Çağatay Ulusoy vaidyba I-ąją seriją (ypač pabaigą) 1'000 balų! Mano aplodismentai.
Intuityviai visą seriją jaučiau, kad kažkur, kažkas, kažkaip... Ir neapsirikau, pataikiau!
Na ir savaime aišku, kad serija galėtų būti ne 2-jų valandų trukmės, o kokių 4-rių, nesupykčiau.
Kai filmas įdomus tai ir valandos netrukdo, kaip tame posakyje_geram šokėjui ir batai nespaudžia.

user posted image

As esu macius amerikietiskaja versija,tai jau kaip ir is anksto buvo aisku kaip ir kas smile.gif 4u.gif Cagos amplua thumbup.gif bijojau,kad nepriprasiu prie plauku,bet dabar jau gerai wub.gif

Ir jei kureju komanda neuzrukysko nors linksmo, tai bus manau neblogas projektas,nors man tos mustynes kalejime,tai HmH..... lotuliukas.gif gera juoko doze buvo.
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 09 19, 10:48)
Ziuriu Kiralik ask, labai patinka thumbup.gif Tik tas begiojimas pagrindines aktores su aukstakulniais ir kudomis kojomis, jau erzina cool.gif ir gaila, daug dar seriju neisverstu unsure.gif
Man tai ta aktorė kaip miniatiūrinė coliukė.
QUOTE(lauravala @ 2016 09 21, 07:03)
As esu macius amerikietiskaja versija,tai jau kaip ir is anksto buvo aisku kaip ir kas smile.gif 4u.gif
Vadinas man labai pasisekė, kad nesu mačiusi tos versijos,
nes nebūtų taip įdomu ir netikėta kaip buvo dabar.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 09 21, 22:21)
nes nebūtų taip įdomu ir netikėta kaip buvo dabar.

Turkai uzsuks savo versija,bet paimta pagrindine mintis.Kaip ir Medcezir buvo nupirkta 13 seriju The O.C. serialo,o paskui kure savo versija.

Vertas demesio filmas,man patiko :4uuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 09 20, 22:18)

user posted image

pastebejau tas aktorius man tinka tik medcezir seriale, daugiau nesiziuriu man unsure.gif
Papildyta:
O serialas Высшее общество, visai ziuriu uzstrigo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 09 22, 08:14)
pastebejau tas aktorius man tinka tik medcezir seriale, daugiau nesiziuriu man  unsure.gif

O man atvirksciai,vieninteliam seriale medcezir jis man nesiziurejo,nei isvaizda,nei charakteriu.Nemegau sio serialo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 09 22, 06:07)
Turkai uzsuks savo versija,bet paimta pagrindine mintis.Kaip ir Medcezir buvo nupirkta 13 seriju The O.C. serialo,o paskui kure savo versija.
Aha, šitą žinau. Esu skaičiusi apie perdirbtus.
Labai jau įprastas dalykas tie perdirbiniai, o ir ne tik turkų serialuose.
QUOTE(Whagati @ 2016 09 22, 07:14)
pastebejau tas aktorius man tinka tik medcezir seriale, daugiau nesiziuriu man unsure.gif
Man irgi reikėjo laiko priprasti prie jo dabartinės kardinaliai pasikeitusios išvaizdos,
bet aš pakankamai tam laiko turėjau. Tai dabar kai İçerde serialo žanras kitoks
(kriminalinis) tai net ir labai tinkanti man ta jo išvaizda, jau net kitaip ir neįsivaizduoju.

Man Medcezir serialas buvo jo vizitinė kortelė (kaip ir aktorės Serenay Sarıkaya),
t.y. man tai vienintelis ir pats geriausias serialas su Çağatay Ulusoy vaidyba.
Bet, aš tikiu, kad visa kas geriausia jam dar prieš aky.

user posted image

user posted image

Labai norėčiau, kad bruzdantys gandai ir spėlionės virstų vieną dieną realybe ir sulaukčiau žinios,
patvirtintos ofiacialiai, kad Serenay Sarıkaya ir Engin Akyürek bus nauja TV pora.
Nepaprastai įdomu būtų juos drauge išvysti. Ir jis stiprus aktorius, ir ji velnių priėdus dyva.
Atrodo nei akinančiai graži nei labai simpatiška, bet va turi kažkokio vidinio neapsakomo šarmo,
žavesio. Charizmatiška asmenybė.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 09 22, 14:51)

user posted image
Labai norėčiau, kad bruzdantys gandai ir spėlionės virstų vieną dieną realybe ir sulaukčiau žinios,
patvirtintos ofiacialiai, kad Serenay Sarıkaya ir Engin Akyürek bus nauja TV pora.
Nepaprastai įdomu būtų juos drauge išvysti. Ir jis stiprus aktorius, ir ji velnių priėdus dyva.
Atrodo nei akinančiai graži nei labai simpatiška, bet va turi kažkokio vidinio neapsakomo šarmo,
žavesio. Charizmatiška asmenybė.

user posted image

user posted image

Cha cha, o kaip as noreciau, kad cia būtų tik pletkai lotuliukas.gif Jie man visiskai netinka - visiskai ax.gif Bet jau pradedu bijot, kad cia bus teisybe, jau ir arabai straipsnius raso, kaip laukia sios poros cray.gif Na, kiek zinau nei Sero fanai, nei tuo labiau Engino ju vienas kitam nenori, gal kas nors isgirs ju balsa biggrin.gif Isvis lai sukeicia poras: Sero duoda Kivo, Tuba - Enginui, visi patenkinti butu tongue.gif Bet busiu rami, kol nesulauksiu oficialaus patvirtinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 09 20, 22:18)

user posted image

Aš pasilikau šį kaip desertą smile.gif Žinau, jog viena serija nepasisotinsiu, tai lauksiu kol nufilmuos bent 3 serijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 09 22, 16:05)
Cha cha, o kaip as noreciau, kad cia būtų tik pletkai lotuliukas.gif Jie man visiskai netinka - visiskai  ax.gif Bet jau pradedu bijot, kad cia bus teisybe, jau ir arabai straipsnius raso, kaip laukia sios poros  cray.gif Na, kiek zinau nei Sero fanai, nei tuo labiau Engino ju vienas kitam nenori, gal kas nors isgirs ju balsa biggrin.gif Isvis lai sukeicia poras: Sero duoda Kivo, Tuba -  Enginui, visi patenkinti butu tongue.gif
Na, aš ir neprieštaraučiau tokiems mainams, tik klausimas ar būtų įdomu tą pačią porą stebėti.
O jei dėl vieno vaizdelio susigadintų visas vaizdas prieš tai matytas? Rizikinga.
Žiūrėk, o mažum gal koks ir išeis šedevrasEngino ir Serenay, kas ten žino...
Aš neturiu supratimo kaip ten atrodys Kiva su Tuba, man toks jausmas, lyg dabar kokiam Cagui duotų Beren Saat į porą.
Na baisiai bus įdomu pažiūrėt. O Jei Kivai duotų Serenay, tai man toks jausmas, kad jie būtų kaip kokia zdraicų porelė.
QUOTE(Fjella @ 2016 09 22, 16:51)
Aš pasilikau šį kaip desertą smile.gif Žinau, jog viena serija nepasisotinsiu, tai lauksiu kol nufilmuos bent 3 serijas biggrin.gif
Tas tai tiesa, kad 1 seriją į savaitę_baisus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 09 22, 16:08)
Na, aš ir neprieštaraučiau tokiems mainams, tik klausimas ar būtų įdomu tą pačią porą stebėti.
O jei dėl vieno vaizdelio susigadintų visas vaizdas prieš tai matytas? Rizikinga.
Žiūrėk, o mažum gal koks ir išeis šedevrasEngino ir Serenay, kas ten žino...

O tai ka daryt, kad man tik tos aktores patinka, kurios jau vaidino su juo cool.gif
As jau vien zodzio "sedevras" bijau biggrin.gif Nes is prognozuojamu sedevru, snipstas gaunasi ax.gif
Bet bus kaip bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 09 22, 06:07)
Vertas demesio filmas,man patiko  :4uuser posted image

Kazko recenzija labai trumpa g.gif As prie ilgesniu ipratus cool.gif
Atsakyti