Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Lux @ 2016 09 16, 19:47)
O jau yra naujo Kinvač serialo teaser? Gal galit įmesti nuorodą?

Kad vel atidejo jo filmavimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 09 16, 21:05)
Kad vel atidejo jo filmavimus smile.gif

Tai nebe spalį? O apie kokį ten filmuką rašot? Ar aš ne taip supratau?
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 09 16, 21:07)
Viską jus labai gerai supratote_spalio mėnesį (šiai dienai) startuos filmavimas,
ir teisingai supratote_apie tą patį Cesur ve Güzel kaba buvo.
Iki to laiko tai taip, rašė, keitė, perrašinėjo scenarijų, nukėlė filmavimo pradžią ir t.t.
Bet jau šią info jau tikriausiai ir pati žinote smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2016 09 16, 20:07)

Mes rasem apie Star tv kanalo naujo sezono anonsini filmuka. smile.gif https://m.youtube.co...h?v=DR9aY3d0KE4
Atsakyti
Aš labai tikiuosi, jog serialą veš ne tik Tuba su Kivo, bet ir antraplaniai aktoriai ir jų siužetinės linijos. Nes šios vasaros naujuose serialuose, tai kažkoks atsilikėlių šou blink.gif Įsijungi naują seriją ir prasukinėji iki pagrindinių aktorių scenų...
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 09 17, 00:16)
Aš labai tikiuosi, jog serialą veš ne tik Tuba su Kivo, bet ir antraplaniai aktoriai ir jų siužetinės linijos. Nes šios vasaros naujuose serialuose, tai kažkoks atsilikėlių šou blink.gif Įsijungi naują seriją ir prasukinėji iki pagrindinių aktorių scenų...
Teisingas pastebėjimas. Sutinku smile.gif
Bet gal todėl, kad būtent vasaros sezono serialai apskritai vos ne yra pasmerkti žlugti, ilgai neužsilaiko.
Bent jau mano tokia nuojauta. Mat kone visi pagrindiniai startuoja plius minus nuo rudens.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 16 rugsėjo 2016 - 23:27
QUOTE(Visgi @ 2016 09 16, 23:27)
Teisingas pastebėjimas. Sutinku smile.gif
Bet gal todėl, kad būtent vasaros sezono serialai apskritai vos ne yra pasmerkti žlugti, ilgai neužsilaiko.
Bent jau mano tokia nuojauta. Mat kone visi pagrindiniai startuoja plius minus nuo rudens.

Ištikrųjų, tai aš išvis laukiu, kol nustos visus turkiškus filmuoti biggrin.gif Noriu išmiegotų naktų! biggrin.gif Jau atrodo, kad vasaros serialai privedė prie dugno, bet opa - ruduo atėjo ir čiupt už vadžių, vėl iš pradžių biggrin.gif Kivo sugrįžimas, Kara sevda tęsinys, Čagio dramos..., o kur dar užsilikę nuo vasaros šios ir praeitos... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 09 17, 00:55)
Ištikrųjų, tai aš išvis laukiu, kol nustos visus turkiškus filmuoti biggrin.gif Noriu išmiegotų naktų! biggrin.gif Jau atrodo, kad vasaros serialai privedė prie dugno, bet opa - ruduo atėjo ir čiupt už vadžių, vėl iš pradžių  biggrin.gif Kivo sugrįžimas, Kara sevda tęsinys, Čagio dramos..., o kur dar užsilikę nuo vasaros šios ir praeitos... wacko.gif
Na bet ištikrųjų biggrin.gif
Aš, ta, kuri apskritai per visą savo gyvenimą (iki turkiškų) buvau žiūrėjusi tik 2 serialus virš 100 serijų,
ir niekad gyvenime nežiūrėdavau daugiau tokių. Niekad. Sakydavau tpfu, neąmonė irnesakyk.gif
Ir štai prašau, verkia mano naktys be miego. Kurmi kurmi, nu negaliu doh.gif
O va štai, prašau kas gavosi, niekada nesakyk niekada.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 09 16, 23:54)
Mes rasem apie Star tv kanalo naujo sezono anonsini filmuka.  smile.gif https://m.youtube.co...h?v=DR9aY3d0KE4

Ačiū. Baisus klipas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 09 17, 00:55)
Ištikrųjų, tai aš išvis laukiu, kol nustos visus turkiškus filmuoti biggrin.gif Noriu išmiegotų naktų! biggrin.gif Jau atrodo, kad vasaros serialai privedė prie dugno, bet opa - ruduo atėjo ir čiupt už vadžių, vėl iš pradžių  biggrin.gif Kivo sugrįžimas, Kara sevda tęsinys, Čagio dramos..., o kur dar užsilikę nuo vasaros šios ir praeitos... wacko.gif

Kara sevda buvo jau man pabodus,bet sakiau reikes pabandyt paziuret nauja sezona.O, mane uzkabino dabar sis serialas, Bana Sevmeyi Anlat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 09 17, 08:50)
Kara sevda buvo jau man pabodus,bet sakiau reikes pabandyt paziuret nauja sezona.O, mane uzkabino dabar sis serialas, Bana Sevmeyi Anlat  4u.gif

Mmm...atrodo neblogas. Reikia pabandyti pažiūrėti. Šiuo metu 4 jau žiūriu, tai 5-tas nepamaišys biggrin.gif Neužilgo prisidės dar 4 ir galėsiu kasdien vis po naują seriją skirtingų serialų žiūrėti thumbup.gif
Atsakyti
Ziuriu Kiralik ask, labai patinka thumbup.gif Tik tas begiojimas pagrindines aktores su aukstakulniais ir kudomis kojomis, jau erzina cool.gif ir gaila, daug dar seriju neisverstu unsure.gif
Atsakyti