O man visada iki šiol atrodė, kad visi žmonės sensta

Bet aš prie tų varnų, baltesnių
QUOTE(Fjella @ 2016 09 15, 23:57)
Mano pirmasis peržiūrėtas serialas buvo Kuzey Guney. Ir tai buvo išvis pirmasis turkų serialas. Žinoma, buvo WOW! Kaifavau nuo aktorių vaidybos, siužetinių linijų. Kivanc priėmiau kaip eilinį, gerai vaidinantį aktorių. Toliau sekė Ask i Memnu. Pradžia nuobodi, veiksmas vos rutuliojasi. Bet būtent Kivanc kitoks personažas labai suintrigavo toliau žiūrėti ir aišku stipriai pakilo kaip aktorius, nes tobulai suvaidinti vaidmenys.
Kurt Seyit ve Sura... Šiame seriale taip ir likau nesupratusi koks jis personažas. Vaidyba erzino - kažkoks medinukas rūstaus veido ir padažytais antakiais

Tai dabar tikiuosi, jog atgims kaip sfinksas iš pelenų
Vat ir užtaikyk tu man šitaip - iškart ant paties geriausio

Paskui jau sunku ką ir beatrasti. Man prie Kuzey sunku buvo prisipratinti, niekaip Behliulio negalėjau paleisti

Bet paskui suvystė jis mane kaip šiltą vilną

Ir, jei UM, mano subjektyvia nuomone, išvežė tik neįtikėtinai sėkminga atrinktas kastas, beprotiškai fantastiška Kivo ir Beren pora, tai Kuzey Guney pats projektas buvo be galo stiprus, nuo pradžios iki pabaigos - pradedant scenarijum, aktoriais, jų meistriškumu, techniniu išpildymu, viskuo viskuo. Muzika tobula tiesiog

Ech, šie du vaidmenys buvo Kivo aukso amžius, ir aš galvoju, kad, vargu ar kažko geresnio sulauksime. Nors tikėti norisi tuo sfinksu
Kurte aš jo irgi nebūčiau linkus nurašyti kaip aktoriaus. Tiesiog ten pats projektas ant tiek prastas, kad aktoriai patys nesuprato ką jie turi vaidinti. Scenarijus apgailėtinas, įgyvendinimas - nesusipratimas. Po šiai dienai atsimenu kaip 3 serijas bulves nešiojo

O ir bėgo greičiausiai tas, kuris kontrolinį šūvį gavo

Ppagrindinė aktorė visas 30 serijų pravaikščiojo ta pačia veido išraiška - išsižiojus

Aš asmeniškai kaip komediją žiūrėjau tą serialą. Tik buvo labai gaila Kivo, kad jis turėjo tą klouną vaidinti.
Naujo projekto taip pat laukiu su baime. Nes scenarijus irgi iš vakaro parašytas. O ir Tuba, švelniai tariant, mano akimis Kivo visiškai netinkama partnerė. Man ji ne jokia ne vėjavaikė, o tiesiog guminė lėlė, tokio lėliško grožio. Viskas, kas buvo gero, tai plaukai, o dabar ir jų nebėra

Raimusiuxxx, pomidorus gaudyti pasiruošus

Kivo reikia pasiutusios, šelmiškos moters, su ugnele, su "razinka"

Arba bent jau savo meistriškumu nenusileidžiančios, o Tuba nei tas, nei anas. IMHO