Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

Grožis, kaip ir skonis, labai jau subjektyvus dalykas. Kas vienam negražu_kitam gali būti tobula, ir atvirkščiai.
Aš va lyg šiol niekaip dar vis negaliu priprasti prie Tuba Büyüküstün trumpos šukuosenos.
Buvau įpratus ją matyti ilgais plaukais, kad dabar ji man atrodo kaip ne ji.
Nesakau, kad netinka ar nesimpatiška, bet man vis vien ne tas ir viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 09 14, 17:01)
Grožis, kaip ir skonis, labai jau subjektyvus dalykas. Kas vienam negražu_kitam gali būti tobula, ir atvirkščiai.
Aš va lyg šiol niekaip dar vis negaliu priprasti prie Tuba Büyüküstün trumpos šukuosenos.
Nesakau, kad netinka ar nesimpatiška, bet man vis vien ne tas ir viskas schmoll.gif

Man Kivancas vienas iš gražiausių turkų vyrų aktorių wub.gif Ilgai seilėjausi bežiūrėdama jo visą filmografiją biggrin.gif blush2.gif Dabar jau persirgau šia simpatija ir ieškau naujų "aukų" biggrin.gif

Tuba šukuosena... Pritariu, jog atrodo kaip ne ji. Iš vėjavaikiškos mergaičiukės paliko rimta moteris. Įdomu, koks personažas bus naujajame seriale g.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2016 09 13, 22:15)
Tikiu, kad gyvai gerai atrodys.
Nors viena detalė vizualiai jo foto bežiūrint man nelabai patinka.

Plaukai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 09 15, 23:15)
Man Kivancas vienas iš gražiausių turkų vyrų aktorių wub.gif Ilgai seilėjausi bežiūrėdama jo visą filmografiją biggrin.gif blush2.gif

Papildyta:
Plaukai? blink.gif
Man tai kol kas vienas vienintelis turkų aktorius kurio patinka absoliučiai visa filmografija. Vienintelio.
Neskaitant, kad įpusėjau jau prieš paskutinį serialą su jo vaidyba, ir liko tik 1 nežiūrėtas serialas, bet jau net neabejoju, kad ir tas patiks.
Sunkiausiai man jo priimtas personažas buvo Behlül Haznedar seriale "Aşk-ı Memnu", tiesiog ne mano skonio vyro tipažas.
Bet pats serialas labai patiko. Tiesiog legenda, kaip sūnėnas įsimyli savo pagyvenusio dėdės jaunutę žmoną
Bihter Behlül
Bihter & Behlül
O jau tos įkyrios ir naivios Hazal Kaya net pernešt negalėjau. Krito mano akyse ir ta mokytoja/auklė Zerrin Tekindor, brrr...
Pabaiga man nebuvo netikėta. Gi būna, kad komentaruose netyčia atsiranda kokia balta varna, kuri nori pasigirt,
kad matė jau visą serialą ir tėškia visu atvirumu apie pabaigą.
Sakiau sau_na nieko panašaus, jau jokio efekto man dabar pabaiga nepadarys. Klydau, ir net labai. Ilgai negalėjau atsipeikėti.
Labai gaila buvo Bihter, kai nemėgdama savo mamos buvo tokia patikli ir įsileido ją į savo namus,
o tai ir buvo pati ta ašis jos ir jos meilės istorijos susinaikinimo pradžia.
Visas povandenines sroves ir prasidėjo jos mamos iniciatyva.

QUOTE(Visgi @ 2016 09 15, 23:17)
Man tai kol kas vienas vienintelis turkų aktorius kurio patinka absoliučiai visa filmografija. Vienintelio.
Neskaitant, kad įpusėjau jau prieš paskutinį serialą su jo vaidyba, ir liko tik 1 nežiūrėtas serialas, bet jau net neabejoju, kad ir tas patiks.
Sunkiausiai man jo priimtas personažas buvo Behlül Haznedar seriale "Aşk-ı Memnu", tiesiog ne mano skonio vyro tipažas.
Bet pats serialas labai patiko. Tiesiog legenda, kaip sūnėnas įsimyli savo pagyvenusio dėdės jaunutę žmoną
Bihter Behlül
Bihter & Behlül
O jau tos įkyrios ir naivios Hazal Kaya net pernešt negalėjau. Krito mano akyse ir ta mokytoja/auklė Zerrin Tekindor, brrr...
Pabaiga man nebuvo netikėta. Gi būna, kad komentaruose netyčia atsiranda kokia balta varna, kuri nori pasigirt,
kad matė jau visą serialą ir tėškia visu atvirumu apie pabaigą.
Sakiau sau_na nieko panašaus, jau jokio efekto man dabar pabaiga nepadarys. Klydau, ir net labai. Ilgai negalėjau atsipeikėti.
Labai gaila buvo Bihter, kai nemėgdama savo mamos buvo tokia patikli ir įsileido ją į savo namus,
o tai ir buvo pati ta ašis jos ir jos meilės istorijos susinaikinimo pradžia.
Visas povandenines sroves ir prasidėjo jos mamos iniciatyva.

Mano pirmasis peržiūrėtas serialas buvo Kuzey Guney. Ir tai buvo išvis pirmasis turkų serialas. Žinoma, buvo WOW! Kaifavau nuo aktorių vaidybos, siužetinių linijų. Kivanc priėmiau kaip eilinį, gerai vaidinantį aktorių. Toliau sekė Ask i Memnu. Pradžia nuobodi, veiksmas vos rutuliojasi. Bet būtent Kivanc kitoks personažas labai suintrigavo toliau žiūrėti ir aišku stipriai pakilo kaip aktorius, nes tobulai suvaidinti vaidmenys. Kurt Seyit ve Sura... Šiame seriale taip ir likau nesupratusi koks jis personažas. Vaidyba erzino - kažkoks medinukas rūstaus veido ir padažytais antakiais schmoll.gif Tai dabar tikiuosi, jog atgims kaip sfinksas iš pelenų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 16 rugsėjo 2016 - 00:01
QUOTE(Fjella @ 2016 09 16, 00:43)
Mano pirmasis peržiūrėtas serialas buvo Kuzey Guney. Ir tai buvo išvis pirmasis turkų serialas. Žinoma, buvo WOW! Kaifavau nuo aktorių vaidybos, siužetinių linijų. Kivanc priėmiau kaip eilinį, gerai vaidinantį aktorių. Toliau sekė Ask i Memnu. Pradžia nuobodi, veiksmas vos rutuliojasi. Bet būtent Kivanc kitoks personažas labai suintrigavo toliau žiūrėti ir aišku stipriai pakilo kaip aktorius, nes tobulai suvaidinti vaidmenys.

Kurt Seyit ve Sura... Šiame seriale taip ir likau nesupratusi koks jis personažas. Vaidyba erzino - kažkoks medinukas rūstaus veido ir padažytais antakiais schmoll.gif

Tai dabar tikiuosi, jog atgims kaip sfinksas iš pelenų  biggrin.gif
Mano pirma pažintis su turkų filmais prasidėjo maždaug prieš 7 metus.
Siužetą ir turinį pamenu, o pavadinimo nepamenu. Gal kada rasiu tą filmą.

Vėliau, prieš maždaug 5 metus, sekė filmas "Ask Tesadüfleri Sever"

dar vėliau "Evim Sensin"

"Sadece Sen" labai man patiko (buvęs kalinys ir akla mergina).
Šis filmas labai pavergė mano širdį. Nuo šio filmo pagrinde viskas ir prasidėjo.
Fragment-1
Fragment-2

"Aşk Sana Benzer" Labai patiko jo šokis

O pirmasis mano apskritai žiūrėtas serialas buvo "Kiralık Aşk"
Fragment

Na ir t.t. ir pan.

Aš manau, kad arba bus nelengva perspjauti lyg šiol visus savo suvaidintus vaidmenis,
arba, po šių kelių metų pertraukos sugrįš su trenksmu. Viens iš dviejų. Pagyvensim pamatysim.

O dar kai turkai kreipia dėmesį į savo tuos nesąmoningus reitingų rodiklius, tai apskritai neprognozuojama.
Kartais geras filmas yra užtrumpinamas, o kitas_plėvesuojantis toks lieka aukštumose.
Suprantu, kad mano akimis žiūrint man vienaip atrodo, o turkų žiūrovams_kitaip.
Atsakyti
Любовь любит случайности / Ask Tesadufleri Sever (2011) filmas mėgstančioms nubraukti ašarą thumbup.gif Ašaros kaip pupos birėjo žiūrint, labai geras filmas thumbup.gif
Atsakyti
O man visada iki šiol atrodė, kad visi žmonės sensta smile.gif Bet aš prie tų varnų, baltesnių ax.gif cool.gif

QUOTE(Fjella @ 2016 09 15, 23:57)
Mano pirmasis peržiūrėtas serialas buvo Kuzey Guney. Ir tai buvo išvis pirmasis turkų serialas. Žinoma, buvo WOW! Kaifavau nuo aktorių vaidybos, siužetinių linijų. Kivanc priėmiau kaip eilinį, gerai vaidinantį aktorių. Toliau sekė Ask i Memnu. Pradžia nuobodi, veiksmas vos rutuliojasi. Bet būtent Kivanc kitoks personažas labai suintrigavo toliau žiūrėti ir aišku stipriai pakilo kaip aktorius, nes tobulai suvaidinti vaidmenys.

Kurt Seyit ve Sura... Šiame seriale taip ir likau nesupratusi koks jis personažas. Vaidyba erzino - kažkoks medinukas rūstaus veido ir padažytais antakiais  schmoll.gif Tai dabar tikiuosi, jog atgims kaip sfinksas iš pelenų  biggrin.gif

Vat ir užtaikyk tu man šitaip - iškart ant paties geriausio wub.gif Paskui jau sunku ką ir beatrasti. Man prie Kuzey sunku buvo prisipratinti, niekaip Behliulio negalėjau paleisti lotuliukas.gif Bet paskui suvystė jis mane kaip šiltą vilną biggrin.gif Ir, jei UM, mano subjektyvia nuomone, išvežė tik neįtikėtinai sėkminga atrinktas kastas, beprotiškai fantastiška Kivo ir Beren pora, tai Kuzey Guney pats projektas buvo be galo stiprus, nuo pradžios iki pabaigos - pradedant scenarijum, aktoriais, jų meistriškumu, techniniu išpildymu, viskuo viskuo. Muzika tobula tiesiog wub.gif Ech, šie du vaidmenys buvo Kivo aukso amžius, ir aš galvoju, kad, vargu ar kažko geresnio sulauksime. Nors tikėti norisi tuo sfinksu biggrin.gif

Kurte aš jo irgi nebūčiau linkus nurašyti kaip aktoriaus. Tiesiog ten pats projektas ant tiek prastas, kad aktoriai patys nesuprato ką jie turi vaidinti. Scenarijus apgailėtinas, įgyvendinimas - nesusipratimas. Po šiai dienai atsimenu kaip 3 serijas bulves nešiojo lotuliukas.gif O ir bėgo greičiausiai tas, kuris kontrolinį šūvį gavo lotuliukas.gif Ppagrindinė aktorė visas 30 serijų pravaikščiojo ta pačia veido išraiška - išsižiojus biggrin.gif Aš asmeniškai kaip komediją žiūrėjau tą serialą. Tik buvo labai gaila Kivo, kad jis turėjo tą klouną vaidinti.

Naujo projekto taip pat laukiu su baime. Nes scenarijus irgi iš vakaro parašytas. O ir Tuba, švelniai tariant, mano akimis Kivo visiškai netinkama partnerė. Man ji ne jokia ne vėjavaikė, o tiesiog guminė lėlė, tokio lėliško grožio. Viskas, kas buvo gero, tai plaukai, o dabar ir jų nebėra lotuliukas.gif Raimusiuxxx, pomidorus gaudyti pasiruošus bis.gif biggrin.gif Kivo reikia pasiutusios, šelmiškos moters, su ugnele, su "razinka" cool.gif Arba bent jau savo meistriškumu nenusileidžiančios, o Tuba nei tas, nei anas. IMHO cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 09 14, 17:01)

Viskas super su tais trumpais plaukais wub.gif Kaip tik jai zavesio jie pridejo ax.gif
O del Kivanco makiazo, tai, jeigu ziurejai Start'o anonsa, visi jie ten "perspaklinti" tongue.gif Bet Kivo su Tuba tikrai anonse graziausi biggrin.gif Na, o bus matyt kaip tam Cezurui ir Guzelei kaime seksis biggrin.gif Laaaaaabai noretusi, kad nebutu "ponia Dila 2". ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Milagra @ 2016 09 16, 08:40)

Naujo projekto taip pat laukiu su baime. Nes scenarijus irgi iš vakaro parašytas. O ir Tuba, švelniai tariant, mano akimis Kivo visiškai netinkama partnerė. Man ji ne jokia ne vėjavaikė, o tiesiog guminė lėlė, tokio lėliško grožio. Viskas, kas buvo gero, tai plaukai, o dabar ir jų nebėra  lotuliukas.gif  Raimusiuxxx, pomidorus gaudyti pasiruošus  bis.gif biggrin.gif Kivo reikia pasiutusios, šelmiškos moters, su ugnele, su "razinka"  cool.gif Arba bent jau savo meistriškumu nenusileidžiančios, o Tuba nei tas, nei anas. IMHO  cool.gif

Vajeje jau pasigailejau, kad ta pasvorda susigrazinau lotuliukas.gif
Del pomidoru dar palauk, as juos kaupiu "Grazuoles ir Drasuolio" startui lotuliukas.gif Ka as galiu pasakyt, jeigu Kivo super duper aktorius, tai jis turi suvaidint ir su razinkom ir be ax.gif Nes jau matau, kaip serialui nenusisekus, visos babkes, kaip Kurte suplauks ant partneres ax.gif Gerai, kad Tubos ir Kivo statusas praktiskai vienodas, abu zviozdos, su gausia fanu armija, Tubos kaip Faros nepastumdysi lotuliukas.gif
Bet kokiu atveju, laikysiu kumsius uz abu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 09 16, 08:52)
Vajeje jau pasigailejau, kad ta pasvorda susigrazinau lotuliukas.gif
Del pomidoru dar palauk, as juos kaupiu "Grazuoles ir Drasuolio" startui lotuliukas.gif Ka as galiu pasakyt, jeigu Kivo super duper aktorius, tai jis turi suvaidint ir su razinkom ir be  ax.gif Nes jau matau, kaip serialui nenusisekus, visos babkes, kaip Kurte suplauks ant partneres ax.gif Gerai, kad Tubos ir Kivo statusas praktiskai vienodas, abu zviozdos, su gausia fanu armija, Tubos kaip Faros nepastumdysi lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu jau, nu jau, Kivo net nesilygint su Tubos artilerija biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 16 rugsėjo 2016 - 09:01
QUOTE(Milagra @ 2016 09 16, 09:01)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu jau, nu jau, Kivo net nesilygint su Tubos artilerija biggrin.gif

tai va tai va, ta artilerija mane ir dziugina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 09 16, 09:52)
O del Kivanco makiazo, tai, jeigu ziurejai Start'o anonsa, visi jie ten "perspaklinti" tongue.gif Bet Kivo su Tuba tikrai anonse graziausi biggrin.gif

Ka as galiu pasakyt, jeigu Kivo super duper aktorius, tai jis turi suvaidint ir su razinkom ir be ax.gif Nes jau matau, kaip serialui nenusisekus, visos babkes, kaip Kurte suplauks ant partneres ax.gif Gerai, kad Tubos ir Kivo statusas praktiskai vienodas, abu zviozdos, su gausia fanu armija, Tubos kaip Faros nepastumdysi lotuliukas.gif
Jo, žiūrėjau, ir ne kartą, na kaip jau čia nežiūrėsi.

Ir man jų pora ten pati patraukliausia. Tik va tas grimas ir nuglotninimas vizualiai nusendino, persistengta.
Bet iš esmės gi seriale vis vien kitaip atrodys, tai kaip ir momentinis šis nusivylimas, pataisomas reikalas.
Nepaprastai įdomu bus žiūrėti į juos kaip į porą, abu stiprūs, gerai žinomi, ir man tokie skirtingi, kaip balta ir juoda, juoda ir balta.
V ž įdomus pasirinkimas ir derinys. Man atrodo, kad fanų įdirbis bus grandiozinis. Tikiuosi. Šitiek begalės abu jų turi.

Kaip tik vakar daug įvairių straipsnių prisiskaičiau apie Kurt Seyit ir įvairias ten periperijas.
Smalsu net.
Atsakyti
O jau yra naujo Kinvač serialo teaser? Gal galit įmesti nuorodą?
Atsakyti