QUOTE(Visgi)
Kai tik pamatau tai vis negaliu atitraukt akių nuo tavo avataro.
Kokia čia graži ir švelni
Beren Saat. Labai stipri ir talentinga aktorė. Patinka man ji.
QUOTE(Nanita)
Po kokio filmo ji pradejo,kaip aktore,tau patikti?Dar kalbejomes,kad tokia salta ji,isdidi atrodo.
As taip ir nebaigiau Ask-I Memnu,toks lietasserialas,atrodo viskas vietoje,ne mano.
Pradejau ji ziureti tik del aktoriaus Kivanç Tatlitug ,isimylejau ji, tiksliau ne i ji,
bet i persponaza is serialo Kuzey Guney,tobulas man sis serialas,
gailiuosi,kad pradejau turkiskus filmus pazinti buten nuo sito,nerenda dabar nieko panasas.
Tiesa labai dziaugiuosi,kad tau sis serialas patiko!
Nanita, ji man patiko būtent pažiūrėjus
"Aşk-ı Memnu".
Aš esu peržiūrėjusi filmografiją
Çağatay Ulusoy,
Engin Akyürek,
Kıvanç Tatlıtuğ (su pastarojo vaidyba beliko viso labo tik 1 nežiūrėtas).
Labai patiko jo pirmasis vaidmuo seriale
"Gümüş" & Mehmet Şadoğlu (Kıvanç Tatlıtuğ) Neįtikėtina net, kad ten jo pirmasis vaidmuo, man atrodė tarytum aktorius su didžiausia patirtimi vaidina.
Serialas tirpte ištirpo laike. Labai gražiai ir labai natūraliai (serialo metu_metus) pats aktorius keitėsi savo išvaizda.
Kas dar įsiminė šiame seriale?
Tai kad per visą gyvenimą nei viename seriale nemačiau
(nei turkiškame, nei jokiame kitame) šitaip nubučiuotos aktorės. Prisiekiu.
Trečdalį filmo nešiojo beveik tik ant rankų, o jau pataluose kiek tų scenų.
Net sunku patikėti, kad tai 2005 m. serialas, nes jau labai viskas civilizuotai.
Serialo 1-os serijos pačioje pradžioje parodo epizodą, kaip jo akivaizdoje žūsta jo mylimoji besilaukianti kūdikio.
Tuoj pat seka antras epizodas_kaip jis visus metus kasdien piktnaudžiauja alkoholiu.
Sekantis epizodas_senelis, jau neapsikentęs tų anūko gėrimų, atveža jam nuotaką.
Anūkas, Mehmet Şadoğlu (Kıvanç Tatlıtuğ), pabėga iš savo nuosavų vestuvių palikęs tą atvežtinę nuotaką.
Kitas epizodas_grįžta ir susituokia dėl senelio ir jo šventos ramybės.
Miega su savo žmona viename kambaryje bet atskirose lovose. O vėliau taip stipriai ją pamilstą, kad...Tik pradžia, ir judviejų vestuvių šokis svečių vestuvėse...
1.Gümüş & Mehmet Şadoğlu (Kıvanç Tatlıtuğ)Vėliau- jo firminis šokis, ir jis kitoks...
2. Gümüş & Mehmet Şadoğlu (Kıvanç Tatlıtuğ)Juokingas
3. Gümüş & Mehmet Şadoğlu (Kıvanç Tatlıtuğ)Visai jau kitoks.
4. Gümüş & Mehmet Şadoğlu (Kıvanç Tatlıtuğ)Man labai patiko šis 100 serijų serialas.
Tai tarpusavio santykių ir netikėtos tvirtos meilės legenda.
Maža to, kad gražus serialas, bet labai ir įtemptas.