Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Visgi @ 2016 08 13, 17:09)
Jei jau taip paėmus ir palyginus juos abu, tai man Delibal labiau patiko nei Senden Bana Kalan
Vis tik Delibal, man, yra iš tų kur atmintyje ilgam neišsilaiko, momentinis toks_kartui pažiūrėti.

O as ju net nelyginu 4u.png tiesiog pasiuliau smile30x30.png Pati mintis filmo,man ,Senden Bana Kalan patiko labiau,lai atleidzia man Caga lotuliukas30x30.png lotuliukas30x30.png lotuliukas30x30.png

Ir taip,gal as jau pripratau labai prie serialu,bet man pas turku filmus truktsa isbaigtumo, labai jau greitai ivykius visus parodo,arba jie per trumpi,bet man visada kazko pritruksta 4u.png
Atsakyti
Yüksek Sosyete, labai idomus cool30x30.png gaila tik serijus nauju ilgai teks laukti ir neaisku kiek verysad.png
Atsakyti
Jau kaip norėčiau matyti šią porą, Kıvanç Tatlıtuğ/Tuba Büyüküstün, ne tas žodis.
Taip sakant_pagyvensim pamatysim.

«Черное белое»: Кыванч Татлытуг в роли неуравновешенного

Знаменитый турецкий актёр Кыванч Татлытуг сыграет киллера
Atsakyti
gal nutuokiate kada imes i kinozala 8 serija Высшее общество?
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 08 16, 16:22)
gal nutuokiate kada imes i kinozala 8 serija Высшее общество?
Bent jau aš per kinozal'ą neseku ir nežiūriu. Į netą įkelia po vieną seriją kartą į savaitę,
t.y. ketvirtadienį vakare arba penktadienį ryte jau būna. 8-tą seriją jau žiūrėjau praėjusią savaitę.
Čia yra ir rusiškai įgarsinta ir rusiškais subtitrais_abu variantai (kol kas), kaip kam patinka.
Bet jei norisi siųstis būtent iš kinozal'o tai teks palaukti, nes ten viskas lėčiau su įkėlimais.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 08 16, 16:19)
Bent jau aš per kinozal'ą neseku ir nežiūriu. Į netą įkelia po vieną seriją kartą į savaitę,
t.y. ketvirtadienį vakare arba penktadienį ryte jau būna. 8-tą seriją jau žiūrėjau praėjusią savaitę.
Čia yra ir rusiškai įgarsinta ir rusiškais subtitrais_abu variantai (kol kas), kaip kam patinka.
Bet jei norisi siųstis būtent iš kinozal'o tai teks palaukti, nes ten viskas lėčiau su įkėlimais.

aciu wink.png
Atsakyti
pradejau ziureti Черная любовь / Kara Sevda, lyg idomus smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 08 16, 22:00)
pradejau ziureti Черная любовь / Kara Sevda, lyg idomus  smile30x30.png

Taip sitas neblogas man,tik paskui is vieno herojaus thumbup2.png herojus pataps,tai man biski nuobodoka pasidare bigsmile.png
Atsakyti
pasiulykite ka nors panasaus i Высшее общество, nesinori man tu zudyniu, labai tinka ir patinka tokie lengvi, ypac dar kai rodo darba smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 08 17, 08:12)
pasiulykite ka nors panasaus i Высшее общество, nesinori man tu zudyniu, labai tinka ir patinka tokie lengvi, ypac dar kai rodo darba  smile30x30.png

Kiralik ask 4u.png
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 08 17, 09:12)
pasiulykite ka nors panasaus i Высшее общество, nesinori man tu zudyniu, labai tinka ir patinka tokie lengvi, ypac dar kai rodo darba smile30x30.png
Rekomenduoju šiuos du_pozityvūs, nuotaikingi (nėra ilgi), jokio kriminalo

"Çilek Kokusu"

user posted image

"Hayat Mucizelere Gebe"

user posted image
Atsakyti
aciu smile30x30.png
svarbiausia, kad butu isversta, nes skaityti rusisku subtitru be sansu, nespeju bigsmile.png
Atsakyti