Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Mockava @ 2016 08 01, 18:12)
Baltas pavydas- kaip norėčiau tik pradėti žiūrėti ir Aśk-i Memnu ir Kuzey Guney.... Gero žiūrėjimo...

Na, mes irgi galim pažiūrėti :-D Po kelintą ten kartą? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 08 01, 19:15)
Na, mes irgi galim pažiūrėti :-D Po kelintą ten kartą?  g.gif  lotuliukas.gif

987654321 karta laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 08 01, 11:15)
Na, mes irgi galim pažiūrėti :-D Po kelintą ten kartą?  g.gif  lotuliukas.gif

Ai, jau rankų pirštų nebeužtenka skaičiuot ... Nemeluosiu, jau senokai nežiūrėjau ir Kuzės ir Hasnedaro, nors kartais noras yra, bet atsispiriu, tikiuosi kuo ilgiau būsiu nežiūrėjus, tuo didesnis malonumas bus vėl matyti...
Papildyta:
QUOTE(lauravala @ 2016 08 01, 11:37)
987654321 karta  laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Teisingas atsakymas thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2016 08 01, 19:12)
Baltas pavydas- kaip norėčiau tik pradėti žiūrėti ir Aśk-i Memnu ir Kuzey Guney.... Gero žiūrėjimo...
Ačiū.
Pati sau pavydžiu, džiaugiuosi, kad turiu dar neatrastų, nepažiūrėtų lobių,
kuriuos dar tik žiūriu (žiūrėsiu) pirmąjį kartą, su euforiją,
o ir labai dėkingas metas, grįžus iš atostogų dar turiu laisvo laiko, dar vis atostogauju.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 08 01, 11:52)
Ačiū.
Pati sau pavydžiu, džiaugiuosi, kad turiu dar neatrastų, nepažiūrėtų lobių,
kuriuos dar tik žiūriu (žiūrėsiu) pirmąjį kartą, su euforiją,
o ir labai dėkingas metas, grįžus iš atostogų dar turiu laisvo laiko, dar vis atostogauju.

Puikumėlis! Aš dabar KPA žiūriu, ir atvirkščiai, noriu iki atostogų užbaigti, nes per atostogas beveik 4 savaites, tikriausiai neturėsiu galimybės žiūrėti. Tačiau liko 3 dienos, neatrodo kad užbaigsiu, taigi teks pertraukti...
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 08 01, 18:37)
987654321 karta  laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Is kur tu žinai? umn.gif: topsecret.gif

QUOTE(Mockava @ 2016 08 01, 18:48)
Ai, jau rankų pirštų nebeužtenka skaičiuot ... Nemeluosiu, jau senokai nežiūrėjau ir Kuzės ir Hasnedaro, nors kartais noras yra, bet atsispiriu, tikiuosi kuo ilgiau būsiu nežiūrėjus, tuo didesnis malonumas bus vėl matyti...

Oi, aš turiu prisipažinti, kad išsimylėjau jau ir Kuzią ir Haznedarą cool.gif unsure.gif blush2.gif Sunkiai sunkiai, bet man pavyko biggrin.gif Laaaabai retai jau beaplankau juos, nors tikrai didžiulę nostalgiją jaučiu šiems serialams wub.gif Bet myliu kitą lotuliukas.gif Kad tu žinotum ką ta meilė mane privertė žiūrėti!!! Pati dar negaliu atsigauti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Mockava @ 2016 08 01, 19:21)
Puikumėlis! Aš dabar KPA žiūriu, ir atvirkščiai, noriu iki atostogų užbaigti, nes per atostogas beveik 4 savaites,  tikriausiai neturėsiu galimybės žiūrėti. Tačiau liko 3 dienos, neatrodo kad užbaigsiu, taigi teks pertraukti...

Gerų atostogų! vacation1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 01 rugpjūčio 2016 - 21:09
QUOTE(Whagati @ 2016 08 01, 18:02)
as cia tokia isranki turku aktoriams g.gif blush2.gif
Gal taip, o gal ir ne, kas ten žino, kai skoniai visų skirtingi. Pas mane tarkim kitaip. Kalbu išskirtinai tik apie aktorius.
Jei patiko vienas aktorius viename seriale, tai nereiškia, kad jis man patiks ir kitame seriale, nors pats serialas gali labai patikti.

Pvz žiūrėjau Medcezir_ten Çağatay Ulusoy man labai patiko, o va seriale Adini Feriha Koydum jis man visiškai nepatiko,
negalėjau žiūrėti į jį, į tokį salduką putliais žandukais, o ir Delibal_jis man taip pat ten nieko ypatingo, tiksliau jo įvaizdis.
Tai visumoje apskritai paėmus, man su jo vaidyba labiausiai patiko tik 1 filmas.

Kara Para Aşk_labai patiko Engin Akyürek, Bir Bulut Olsam_jis tiesiog patiko,
o va dėl Fatmagül'ün Suçu Ne?_dar iki šiol labai tiksliai negaliu apsispręsti ar jis man patiko ar ne.
Kai žiūrėjau šį serialą pirmąjį su jo vaidyba, taip taip, patiko, bet kai paskui pažiūrėjau kitus ir palyginau, tai likau su ?

Filme Sadece Sen_aktorius Ibrahim Celikkol man labai patiko,
tačiau su jo vaidyba kiti žiūrėti serialai man nepatiko. Na ir t.t. ir pan.

Galbūt ateity atrasiu kur ir tiks ir patiks, kaip sakoma akys laiku atsivers ir nuomonė pasikeis, kas gi ten žino...
Atsakyti
Ka tokio turi Kuzey Guney, lad dauguma ji taip dievina? Paziurejau kazkiek, bet nekabina. Baigiau ties mazdaug ta vieta, kai Gunejus jau su ta blonde sukasi, o Luzejus vis dar saves iesko versluose ir idejose. Ar veliau kazkas wow nutiks, kazkokie ivykiai ypatingi, ar jei jau neuzkibau, tai ir nebeverta ziureti? g.gif UM labai patiko, Medcezir labai patiko, Feriha nuobodybe, tai numeciau, galvoju, ar ir KG mesti, ar pradeti nauja koki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Violetisimo @ 2016 08 02, 10:10)
[.....] ar jei jau neuzkibau, tai ir nebeverta ziureti? [.....]
Manau, kad neverta versti save toliau žiūrėti. Bent aš tai tikrai nežiūriu, nesikankinu.
Neužkabina tai neužkabina, padedu į šalį ir nesuku galvos. Arba yra cinkelis arba jo nėra.

Ji šiame seriale yra velnio nešta ir pamesta, avantiūristė su temperamentu.

user posted image
Atsakyti
As irgi galvoju, kad neverta. Tik siaip idomu isgirsti kitu nuomones, kodel joms sis serialas buvo wow.

Pradedu gyvenimo sukes smile.gif Ir su drauge uzbaigineju Ezel, nes kazkada irgi numeciau, o dabar drauge ziuri, tai kai kartu bunam, ziuriu ir as, gal pabaigsim thumbup.gif
Atsakyti
Ar yra laukiančiu Kara Sevda antro sezono? Nes aš tai tirpstu dėl jo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2016 08 02, 20:41)
Ar yra laukiančiu Kara Sevda antro sezono? Nes aš tai tirpstu dėl jo biggrin.gif

As paskutiniu keliu seriju nebeziurejau jau,bet sakiau antro sezono pradzia paziuresiu,bet jei bus taip kaip numanau,tada nafig biggrin.gif man siame seriale Emiras patinka ax.gif blush2.gif o meciau vien del SuperKemalio,nu kazkoks visagalis blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 02 rugpjūčio 2016 - 19:52