Sveikos. Gal kas serialą elif ziurit ne per tv? Ieškau bent jau rusiškai nerandu....žiauriai idomus
QUOTE(Iloncikas @ 2016 05 02, 23:24)
Gal kas serialą elif ziurit ne per tv? Ieškau bent jau rusiškai nerandu....žiauriai idomus.
Aš kaip tik šiandien fonui TV buvau įsijungus, tai ta proga pažiūrėjau rodomą seriją (rodė kaip tą mergytę, kaip supratau_pamotė, nuviliojo ant kalvos,
sakydama kad ten ją jos mamyte laukia, ir nustūmė ji tą vaiką nuo tos kalvos)
Labai abejoju ar rasit, ir vargu ar įmanoma rasti, nes serialas jau pakankamai senokas.
Tai belieka arba lietuviškai įgarsintą žiūrėti arba turkiškai.
QUOTE(Fjella @ 2016 05 02, 22:47)
As lėtai, pasimėgaudama beveik įpusėjau Dar niekada taip nuosekliai nežiūrėjau turkiško serialo. Kolkas laaaaabai Sakyčiau, jog tik Kuzey Guney taip laaaaabai buvo
Kuria serija ziuri? As 14,tikrai negalvojau,kad tokia linkme pasisuks ivykiai Serialas man idomus nuo pat pirmos serijos,bet nuo 13,dar labiau idomiasnis tapo.Nors Kuzey Guney,kolkas pirmauja.
QUOTE(Nanita @ 2016 05 02, 23:08)
Kuria serija ziuri? As 14,tikrai negalvojau,kad tokia linkme pasisuks ivykiai Serialas man idomus nuo pat pirmos serijos,bet nuo 13,dar labiau idomiasnis tapo.Nors Kuzey Guney,kolkas pirmauja.
22 baiginėju Jau nebeatsimenu kas buvo 14-toje Aj, tikriausiai parodė kas yra žudikas?
QUOTE(Fjella @ 2016 05 03, 00:28)
22 baiginėju Jau nebeatsimenu kas buvo 14-toje Aj, tikriausiai parodė kas yra žudikas?
Butent,labai nustebau,kad zudikas Omero brolis ,dar Elif mama numere.[/COLOR[COLOR=yellow]] Asly ligonineje...
QUOTE(Iloncikas @ 2016 05 02, 23:24)
Sveikos. Gal kas serialą elif ziurit ne per tv? Ieškau bent jau rusiškai nerandu....žiauriai idomus
Labas. Aš tai per lnkgo pažiūriu
wau, kiek praleidau visko, uzmetus link pavasario turku reikalus, net Raimusiuxxx avatara pakeite neatpazystamai kol atpazinau
Visgi, tai gerai pavaro apibendrinimus
lauravala, taip kaip visada valdo favoritas Cagatajus
QUOTE(rena @ 2016 05 06, 01:57)
wau, kiek praleidau visko, uzmetus link pavasario turku reikalus, net Raimusiuxxx avatara pakeite neatpazystamai kol atpazinau
Ooo labas
Turku pasiilgai?
QUOTE(Visgi @ 2016 05 03, 00:02)
Aš kaip tik šiandien fonui TV buvau įsijungus, tai ta proga pažiūrėjau rodomą seriją
(rodė kaip tą mergytę, kaip supratau_pamotė, nuviliojo ant kalvos,
Labai abejoju ar rasit, ir vargu ar įmanoma rasti, nes serialas jau pakankamai senokas.
(rodė kaip tą mergytę, kaip supratau_pamotė, nuviliojo ant kalvos,
Serialas visai nesenas 2014 sukurtas
QUOTE(rena @ 2016 05 06, 02:57)
Jou kitu favoritu nera dar
O tu ka ziuri? Prie ko gyzai,ar naujo susiradai?
QUOTE(Visgi @ 2016 05 08, 13:18)
Kaip suprantu kalba ne apie šį, o apie Širdele mano/Elif
O šiame seriale žiūriu vaidina vienas man patinkantis aktorius