Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Milagra @ 2016 04 27, 23:51)
Paskutinej serijoj man jau jo perdaug buvo  ax.gif Fainas personazas, bet galetu neperlenkt. Tegul jis grizta prie darbu, nes kai su bobom virtuvej puse serijos, tai nzn nzn biggrin.gif

Nu zmogus i pensija isejo lotuliukas.gif man kazkaip dar nekliuvo,net grazu ziuret buvo kaip sau batus tryne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 04 28, 05:56)
Nu zmogus i pensija isejo  lotuliukas.gif  man kazkaip dar nekliuvo,net grazu ziuret buvo kaip sau batus tryne  biggrin.gif

Aha biggrin.gif Nu tai va, pasirupino bobiskais reikalais, oops, moteriskais, o kitoj serijoj jau galetu grizt prie kasyklu biggrin.gif

Tiesiog man nepatinka, kai ties vienu personazu uzsizaidzia. Bus kaip pas kiskius, kad kelias serijas tik Korysa su tiotka rode doh.gif Puse ziurovu pabego lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 04 28, 09:55)
Aha biggrin.gif Nu tai va, pasirupino bobiskais reikalais, oops, moteriskais, o kitoj serijoj jau galetu grizt prie kasyklu biggrin.gif

Tiesiog man nepatinka, kai ties vienu personazu uzsizaidzia. Bus kaip pas kiskius, kad kelias serijas tik Korysa su tiotka rode  doh.gif Puse ziurovu pabego  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif nu gal ne,butu gaila,ir dabar dar buvo i biura atejes,sunus kol bobas sugaudys,nieko kito neliks kaip gryzti is pensijos lotuliukas.gif
Atsakyti
Šis neblogas, gal kam patiks 😉
https://www.google.l...8owfQvpEO0eUUFg
Atsakyti
QUOTE(Letta26 @ 2016 04 28, 14:44)
Šis neblogas, gal kam patiks 😉
https://www.google.l...8owfQvpEO0eUUFg

Jis buvo uzdarytas,jei neklystu ir tas pagrindinis aktorius toks nupesiotas lotuliukas.gif nors Kurte jis gan neblogai ziurejos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 04 28, 15:52)
Jis buvo uzdarytas,jei neklystu ir tas pagrindinis aktorius toks nupesiotas  lotuliukas.gif  nors Kurte jis gan neblogai ziurejos ax.gif

Jo papešiotas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta26 @ 2016 04 28, 15:38)
Jo papešiotas  lotuliukas.gif

Kaip reikiant nupesiotas biggrin.gif Kaip zvirblis biggrin.gif Kiek girdejau, tai tik pradzioj ten idomu buvo, bet paskui nusivaziavo tiek, kad teko uzdaryt. As tai nebandziau sito ziuret, nes aktorine komanda tai jau labai labai ne mano schmoll.gif
Atsakyti
pabaigiau KPA. nu geras *****
Atsakyti
Sveikos merginos, pasiūlykit gerų ir įdomių turkiškų serialų. Paskutiniai matyti yra Любовь напрокат / Kiralik Ask ir Два лица Стамбула / Fatih Нarbiye.

Norėtųsi kažko panašaus, su gražiais aktoriais, ir įdomiu turiniu bigsmile.gif
Būtų gerai kad jau būtų pabaigtas filmuoti (nes nemėgtu laukti naujų serijų, ypač kai įdomus serialas ir norisi greičiau serijas žiūrėti).
Istoriniai irgi nlb patinka biggrin.gif

Gal turėsit ką pasiūlyti smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
Paziurejau ir as "Delibal".
Pats filmas patiko. Nors pradzia kazkaip taip nuobodokai ziurejosi, bet paskui isivaziavo ir tikrai nepasigailejau, kad paziurejau. Aisku, ten kazkokiu super duper filmu nepavadinciau, bet siaip vakaro praleidimui tikrai neblogas smile.gif
Man jis irgi primine amerikietiskus romantinius filmus. Apskritai iki paskutiniu 15minuciu labai smagus, lengvas su grazia ir miela meiles istorija filmas pasirode. O jau tas paskutines minutes taip ir kapsejo asareles verysad.gif I pagrindine pora issisiepus praziurejau. Laaabai patiko duetas. Nors Leila man kazkodel vietom vyresne uz Cagi atrode, bet is esmesi jie man labai tiko poroj. wub.gif Apskritai, mano subjektyvia nuomone, butent Leila iki siol graziausia Cagio partnere. As ja tik Karadajuj buvau mazu akies kampeliu macius. Mano skoniui labai simpatiska mergina wub.gif Ypac grazi buvo vestuviu scenoj su kuklia kvarbatkuota suknyte ir laukinem gelytem plaukuose wub.gif
Pats Bariso personazas man irgi labai patiko. Toks tikras vaikis " prie meno". Zinoma, jautesi perdetas tas jo emocionalumas, bet buten tuo jis ir buvo zavus. Siaip ziurejau ir galvojau, kad kaip butu lengva pamilti toki zmogu. Bent man. ax.gif Bet kaip sunku su tokiu gyventi.
Beja, mano galva, labai tiko Cagiui sitas ivaizdis. Gal ir ne grazuolis, bet labai zavus berniokas ax.gif
Muzika tai kaip visad nuostabi, ypac dainos, atliegamos paties Cagio wub.gif Kai per vestuves uzdainavo, tai vien siurpuliukai wub.gif
Siek tiek jautesi tie sokinejantys, lyg pakarpyti epizodai, bet man nelabai trugde.
Ai o mergickos tevas tai grynai is Kuzes Samis persikele, tik barzda uzsiaugino ir akinius uzsidejo biggrin.gif
Isvada- grazus, romantiskas filmas su turkisko stiliaus pabaiga. Galima ir nusisypsoti ir paasaroti:)
Atsakyti
Man labai labai patiko jos vestuvinė suknelė. Tobula.
Sakyčiau, filmuose man ši matyta nuotakos suknelė pati gražiausia ir viena iš gražiausių.
Dar ir dabar akyse stovi. Visas grožis paprastume wub.gif
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 05 01, 23:13)
Ypac grazi buvo vestuviu scenoj su kuklia kvarbatkuota suknyte ir laukinem gelytem plaukuose wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 02 gegužės 2016 - 19:17
QUOTE(Zivilka @ 2016 04 30, 19:36)
pabaigiau KPA. nu geras *****

As lėtai, pasimėgaudama beveik įpusėjau smile.gif Dar niekada taip nuosekliai nežiūrėjau turkiško serialo. Kolkas laaaaabai wub.gif Sakyčiau, jog tik Kuzey Guney taip laaaaabai buvo wub.gif
Atsakyti