Paziurejau ir as "Delibal".
Pats filmas patiko. Nors pradzia kazkaip taip nuobodokai ziurejosi, bet paskui isivaziavo ir tikrai nepasigailejau, kad paziurejau. Aisku, ten kazkokiu super duper filmu nepavadinciau, bet siaip vakaro praleidimui tikrai neblogas
Man jis irgi primine amerikietiskus romantinius filmus. Apskritai iki paskutiniu 15minuciu labai smagus, lengvas su grazia ir miela meiles istorija filmas pasirode. O jau tas paskutines minutes taip ir kapsejo asareles
I pagrindine pora issisiepus praziurejau. Laaabai patiko duetas. Nors Leila man kazkodel vietom vyresne uz Cagi atrode, bet is esmesi jie man labai tiko poroj.
Apskritai, mano subjektyvia nuomone, butent Leila iki siol graziausia Cagio partnere. As ja tik Karadajuj buvau mazu akies kampeliu macius. Mano skoniui labai simpatiska mergina
Ypac grazi buvo vestuviu scenoj su kuklia kvarbatkuota suknyte ir laukinem gelytem plaukuose
Pats Bariso personazas man irgi labai patiko. Toks tikras vaikis " prie meno". Zinoma, jautesi perdetas tas jo emocionalumas, bet buten tuo jis ir buvo zavus. Siaip ziurejau ir galvojau, kad kaip butu lengva pamilti toki zmogu. Bent man.
Bet kaip sunku su tokiu gyventi.
Beja, mano galva, labai tiko Cagiui sitas ivaizdis. Gal ir ne grazuolis, bet labai zavus berniokas
Muzika tai kaip visad nuostabi, ypac dainos, atliegamos paties Cagio
Kai per vestuves uzdainavo, tai vien siurpuliukai
Siek tiek jautesi tie sokinejantys, lyg pakarpyti epizodai, bet man nelabai trugde.
Ai o mergickos tevas tai grynai is Kuzes Samis persikele, tik barzda uzsiaugino ir akinius uzsidejo
Isvada- grazus, romantiskas filmas su turkisko stiliaus pabaiga. Galima ir nusisypsoti ir paasaroti:)