Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Milagra @ 2016 04 27, 10:07)
Kazkam nesimiega?  biggrin.gif  unsure.gif  cool.gif umn.gif
Papildyta:
Sitas ne neblogas, o pats geriausias is dabar rodomu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  cool.gif

Ai rytiniai skaitiniai cia ax.gif lotuliukas.gif

O jo,sitas geras wub.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Letta26 @ 2016 04 27, 09:13)
Pati pradžia liūdna, ašaros pačios riedėjo 😭

Parasysiu ir as paklode biggrin.gif

Tikrai nera pats linksmiausias serialas. Bet ziauriai kokybiskas. Visomis prasmemis.
Palieciantis giliausias sirdies kerteles, uzkabinantis jautriausias stygas. Seniai nemaciau nieko, kas taip asmeniskai griebtu uz sirdies. Nesu verksne, sunkoka mane pravirkdyti, bet jiems pavyko. Nekalbant apie tai, kad cia vaidina mano svajoniu aktorine komanda (negaleciau net isivaizduoti geriau atrinkto cast'o), be galo myliu Ibrahim Celikkol, Belcim Bilgin ir Alican Yucesoy, bet ir rezisierius, kuriam nelabai yra lygiu. Jis su serialais isvis neuzsieme iki siol, dirbdavo tik su filmais. Ir tai jauciasi nuo pirmos sekundes. Pats pateikimas, filmavimas, efektai, masines scenos - viskas tobula. Serija susivalgo akimirksniu.
Taip pat nepaprastai stilinga aplinka parinkta - pastatai, personazu gyvenamieji namai, ofisas.
Isbaigti charakteriai, logiskai ir nuoseklaii atsiskleidzianti santykiu eiga, nera skubejimo, pataikavimo ziurovui, kaip kituose serialuose doh.gif Cia absurdas isvis, kas paskutiniu metu darosi - ko fanai twitteriuose visokiuose reikalauja, ta ir daro rezisieriai/scenaristai doh.gif Tai va, man smagu,kad sito rezisieriaus uz virvuciu nepatampysi.
O kur dar muzika wub.gif O vaikas koks wub.gif
Ech... wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 balandžio 2016 - 11:08
QUOTE(Milagra @ 2016 04 27, 11:47)

Tikrai nera pats linksmiausias serialas. Bet ziauriai kokybiskas. Visomis prasmemis.
Palieciantis giliausias sirdies kerteles, uzkabinantis jautriausias stygas. Seniai nemaciau nieko, kas taip asmeniskai griebtu uz sirdies. Nesu verksne, sunkoka mane pravirkdyti, bet jiems pavyko. Nekalbant apie tai, kad cia vaidina mano svajoniu aktorine komanda (negaleciau net isivaizduoti geriau atrinkto cast'o), be galo myliu Ibrahim Celikkol, Belcim Bilgin ir Alican Yucesoy, bet ir rezisierius, kuriam nelabai yra lygiu. Jis su serialais isvis neuzsieme iki siol, dirbdavo tik su filmais. Ir tai jauciasi nuo pirmos sekundes. Pats pateikimas, filmavimas, efektai, masines scenos - viskas tobula. Serija susivalgo akimirksniu.
Taip pat nepaprastai stilinga aplinka parinkta - pastatai, personazu gyvenamieji namai, ofisas.
Isbaigti charakteriai, logiskai ir nuoseklaii atsiskleidzianti santykiu eiga, nera skubejimo, pataikavimo ziurovui, kaip kituose serialuose  doh.gif Cia absurdas isvis, kas paskutiniu metu darosi - ko fanai twitteriuose visokiuose reikalauja, ta ir daro rezisieriai/scenaristai  doh.gif Tai va, man smagu,kad sito rezisieriaus uz virvuciu nepatampysi.
O kur dar muzika  wub.gif
Ech...  wub.gif  wub.gif  wub.gif biggrin.gif

4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 04 26, 15:50)
Merginos, geriau pažiūrėkit Mustang, geresnis už "Delibal".
Nėra nei geresnis, nei blogesnis.
Juos, net ir norint palyginti neįmanoma,
nes kardinaliai skiriasi vienas nuo kito savo specifika.

Man labiausiai patiko pati jauniausia iš seserų, Lale.
Ji vienintelė_ryžtingiausia, nuovokiausia ir su galva ant pečių.
Džiaugiausi, kai jos iniciatyva joms dviem pavyko pabėgti.
Ta mergaičiuke aš žavėjausi.

Vakar pažiūrėjau, šiandien pasidomėjau giliau.

Pasirodo siužetas yra paimtas iš realaus gyvenimo.
Šio filmo režisierės Deniz Gamze Ergüven
panašus likimas kaip ir šio filmo herojų,
o ypač labai panašus į šios jauniausios iš seserų.
Ir tai kas buvo čia parodyta, jai teko matyti labai iš arti.
Na, o pati pabaiga buvo sugalvota kiek kitokia, geresnė,
pozityvesnė tam, kad palikti žiūrovui viltį.
Gal ir gerai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 23, 00:51)
Įdomu, Nanita dar jį žiūri ar jau pabaigė? Nanita aūū

O man kažkaip atvirkščiai, labiau patiko komisaro įvaizdis nei Kerimo.

Tavo pirmas filmas buvo žiūrėtas su jo vaidyba koks_Fatmagiul?

man irgi labiau komisaras patinka. toks protingas, savimi be galo pasitikintis, tiek darbe, tiek flirtuojant su moterimis. šypsena kai numeta, aš pati susileidžiu ir Elif suprantu dėl to biggrin.gif aš pirmiau Fatmagiul žiūrėjau, tai man jis ten net neypatingas gražuolis atrodė, gal kad jaunesnis žymiai tada buvo. dabar tai negaliu koks grožis, o ta vaidyba irgi priduoda

QUOTE(Milagra @ 2016 04 27, 11:47)

Isbaigti charakteriai, logiskai ir nuoseklaii atsiskleidzianti santykiu eiga, nera skubejimo, pataikavimo ziurovui, kaip kituose serialuose  doh.gif Cia absurdas isvis, kas paskutiniu metu darosi - ko fanai twitteriuose visokiuose reikalauja, ta ir daro rezisieriai/scenaristai  doh.gif Tai va, man smagu,kad sito rezisieriaus uz virvuciu nepatampysi.
O kur dar muzika  wub.gif O vaikas koks  wub.gif
Ech...  wub.gif  wub.gif  wub.gif biggrin.gif

apie kokį čia, pasimečiau postuose?

aš tai KPA į pabaigą einu, 46 serija jau žiūriu
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2016 04 27, 15:41)
apie kokį čia, pasimečiau postuose?

Kördugüm
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 27, 14:12)
Nėra nei geresnis, nei blogesnis.
Juos, net ir norint palyginti neįmanoma,
nes kardinaliai skiriasi vienas nuo kito savo specifika.

Niekas jų ir nelygina, pasiūliau filmą ir tiek. Gražus, realus filmas, šiek tiek supažindinantis su Turkijos kultūra.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2016 04 27, 16:41)
man irgi labiau komisaras patinka. toks protingas, savimi be galo pasitikintis, tiek darbe, tiek flirtuojant su moterimis. šypsena kai numeta, aš pati susileidžiu ir Elif suprantu dėl to  biggrin.gif  aš pirmiau Fatmagiul žiūrėjau, tai man jis ten net neypatingas gražuolis atrodė, gal kad jaunesnis žymiai tada buvo. dabar tai negaliu koks grožis

O jau ko vertos vien jo mimikos... Tobula.
Jau kai įsijaučia tai įsijaučia.

Ooo, tai jau jau nedaug ir beliko.

Aš tai žiūriu du_vieną tokį ramesnį, o kitą tokį šūstresnį.

Vieną, kurį man rekomendavo lauravala_"Adini Feriha Koydum"
Čia visai faina mama yra.

user posted image

O kitą žiūriu "Hayat Şarkısı" su man patikusia aktore Burcu Biricik iš žiūrėto "Şeref Meselesi"
O čia yra nemirtingas tėvukas, jau kas per kadras, tai griūk negyvas...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 27, 19:05)
O čia yra nemirtingas tėvukas, jau kas per kadras, tai griūk negyvas...

user posted image

drinks_cheers.gif as vien del jo ir ziuriu thumbup.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 27 balandžio 2016 - 18:23
QUOTE(lauravala @ 2016 04 27, 19:22)
drinks_cheers.gif as vien del jo ir ziuriu thumbup.gif
Nepakartojamas. O jau koks apsimetėlis kai reikia biggrin.gif
Leipstantį ir mirštantį suvaidina geriau nei moteris... Malačius aktorius.
Pirmą kartą aš tokį tėvuką matau serialuose, na tokį prie bajerių.
Tikrai linksmina širdį, melskimės, kad jis tik nenumirtų, nes biggrin.gif

Man žinai ką jis primena, o gi tą katiną Garfildą, na jau toooks, tooks...
Atsakyti
QUOTE(lauravala @ 2016 04 27, 18:22)
drinks_cheers.gif  as vien del jo ir ziuriu  thumbup.gif

Paskutinej serijoj man jau jo perdaug buvo ax.gif Fainas personazas, bet galetu neperlenkt. Tegul jis grizta prie darbu, nes kai su bobom virtuvej puse serijos, tai nzn nzn biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 27 balandžio 2016 - 22:51
Man patiko. Žmona siuto iki negalėjimo, o jis šaltu veidu.
Na ką daryt kai turi daug laisvo laiko ir nori visur ir visaip kaip save realizuoti:
ir virtuvėje (su moterimis), ir su anūkais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 27 balandžio 2016 - 23:46