QUOTE(Visgi @ 2016 04 23, 00:51)
Įdomu,
Nanita dar jį žiūri ar jau pabaigė?
Nanita aūū
O man kažkaip atvirkščiai, labiau patiko komisaro įvaizdis nei Kerimo.
Tavo pirmas filmas buvo žiūrėtas su jo vaidyba koks_Fatmagiul?
man irgi labiau komisaras patinka. toks protingas, savimi be galo pasitikintis, tiek darbe, tiek flirtuojant su moterimis. šypsena kai numeta, aš pati susileidžiu ir Elif suprantu dėl to
aš pirmiau Fatmagiul žiūrėjau, tai man jis ten net neypatingas gražuolis atrodė, gal kad jaunesnis žymiai tada buvo. dabar tai negaliu koks grožis, o ta vaidyba irgi priduoda
QUOTE(Milagra @ 2016 04 27, 11:47)
Parasysiu ir as paklode
Tikrai nera pats linksmiausias serialas. Bet ziauriai kokybiskas. Visomis prasmemis.
Palieciantis giliausias sirdies kerteles, uzkabinantis jautriausias stygas. Seniai nemaciau nieko, kas taip asmeniskai griebtu uz sirdies. Nesu verksne, sunkoka mane pravirkdyti, bet jiems pavyko. Nekalbant apie tai, kad cia vaidina mano svajoniu aktorine komanda (negaleciau net isivaizduoti geriau atrinkto cast'o), be galo myliu Ibrahim Celikkol, Belcim Bilgin ir Alican Yucesoy, bet ir rezisierius, kuriam nelabai yra lygiu. Jis su serialais isvis neuzsieme iki siol, dirbdavo tik su filmais. Ir tai jauciasi nuo pirmos sekundes. Pats pateikimas, filmavimas, efektai, masines scenos - viskas tobula. Serija susivalgo akimirksniu.
Taip pat nepaprastai stilinga aplinka parinkta - pastatai, personazu gyvenamieji namai, ofisas.
Isbaigti charakteriai, logiskai ir nuoseklaii atsiskleidzianti santykiu eiga, nera skubejimo, pataikavimo ziurovui, kaip kituose serialuose
Cia absurdas isvis, kas paskutiniu metu darosi - ko fanai twitteriuose visokiuose reikalauja, ta ir daro rezisieriai/scenaristai
Tai va, man smagu,kad sito rezisieriaus uz virvuciu nepatampysi.
O kur dar muzika
O vaikas koks
Ech...
apie kokį čia, pasimečiau postuose?
aš tai KPA į pabaigą einu, 46 serija jau žiūriu