Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Fjella @ 2016 04 23, 01:39)
Manęs laukia dar Fatmagiulės peržiūrėjimas, nes būtent dėl antipatijos Ekinui šio serialo nežiūrėjau.

Kiek suprantu, personažų charakteriai skirtingi?
Aš vien tik dėl šio aktoriaus Fatmagiul pradėjau žiūrėti iš trečio (!!!) bandymo.

Ir gavosi paradoksas, nepažįstama aktorė Beren Saat patraukė mano dėmesį,
pasirodė simpatiška, tik dėka jos pradėjau žiūrėti.
O bežiūrint man viskas apsivertė aukštyn kojom_Beren nepatiko,
o Enginas pradėjo patikti. Bet dabar aš suprantu, su Beren ten viskas tikrai labai gerai,
jos personažui toks vaidmuo buvo būtinas, nes kitaip ir negalėjo būti.

Skirtingi. Tik gal daugiau ne charakteriais, o temperamentais,
nes dūšioje jie abu geri, tas gerumas ir išlieka, niekur nedingsta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 23 balandžio 2016 - 00:56
Žiūrėjau pasirodžiusį ir ilgai lauktą filmą "Delibal (Дикий мёд)".

Šis filmas toks gal labiau europietiškas nei visai turkiškas.

Man per mažai tų 2-jų val. Liko kažkoks dvejopas, nepaaiškinamas, jausmas.
Jaučiu antrą kartą žiūrėsiu.

Gražiai vaizdžiai ir kokybiškai pateikta, įtikinami emociniai išgyvenimai,
ir dar taip tikrai ir natūraliai parodyta/suvaidinta...
Čia nuopelnas pagrindinio aktoriaus, ir ne todėl, kad jis mano favoritas,
tiesiog vertinu objektyviai_tikrai labai stiprus aktorius.

Pagrindine aktore visiškai nepatikėjau, t.y. neįtikinamai suvaidino.
Gal todėl, kad jo personažas buvo stipresnis.

Liko ir slogus jausmas, čia iš tos operos, kai pažiūri ir dar ilgai mintyse lieka.

Pačią pabaigą šio filmo jau žymiai seniau ir anksčiau žinojau_kas ir kaip,
nes sekiau informaciją, ir pažadėjau sau, kad nesigraudensiu,
bet vis vien akis pakėlusi į viršų blakstienomis klapsėjau,
o turėjau tvardytis bo tada į svečius vykom, tai nevarysiu gi apsiašarojusi biggrin.gif
Košmaras.

Vienu žodžiu filmas ne apie nelaimingą meilę (nes ji buvo ir laiminga ir graži),
ne apie neištikimybę, ar kokius ten sukeistus vaikus, brolius, seseris ir t.t.

Kas žiūrėjo- žino ir supras ką turiu omeny, o kas dar nežiūrėjo_neatimsiu malonumo
ir neatskleisiu daugiau detalių.

Kas nori pradėti žiūrėti turkiškus filmus, tai šitas manau pradžiai labai labai tinkamas.
Juolab tai ne serialas, o 2-jų val. filmas.
Yra ir su rusišku vertimu ir su rusiškais subtitrais, kaip kam labiau patinka.
Man patinka visad su subtitrais, nes turiu girdėti tikrą balso tembrą, tikrą intonaciją ir pan,.

Delibal Fragman

Delibal (Ben Öyle Birini Sevdim)

Delibal (Lovefool)

Delibal | Çağatay Ulusoy - Mutlu Sonsuz

Na ir ką aš visad labai mėgstu, tai savaime aišku
įvairius užkadrinius vaizdus/filmavimus (epizodus) wub.gif
Delibal | Kamera Arkası

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 22, 23:51)
Įdomu, Nanita dar jį žiūri ar jau pabaigė? Nanita aūū
Papildyta:

Tavo pirmas filmas buvo žiūrėtas su jo vaidyba koks_Fatmagiul?

Taip wub.gif
Atsakyti
Visgi, kur žiūrėjot Delibal? g.gif nors aš rusiškai nesuprantu, bet vistiek labai noriu pažiūrėt, nes šis filmas itin sudomino, o kad kas į anglų kalbą išverstų, tai be šansų laukti.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2016 04 23, 12:00)
Visgi, kur žiūrėjot Delibal? g.gif nors aš rusiškai nesuprantu, bet vistiek labai noriu pažiūrėt, nes šis filmas itin sudomino, o kad kas į anglų kalbą išverstų, tai be šansų laukti.. ax.gif
6Combo9, aš tai Čia žiūrėjau,
bet yra rusiškai įgarsinta kad ir Čia

Gero žiūrėjimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 23, 13:06)
6Combo9, aš tai Čia žiūrėjau,
bet yra rusiškai įgarsinta kad ir Čia

Gero žiūrėjimo mirksiukas.gif

Ačiū labai. 4u.gif Aš jeigu kažko labai esminio nesuprasiu, tai kreipsiuosi pas tamstą. ax.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau "Delibal", tai sėdžiu dabar visa nuo ašarų užtinus. verysad.gif
Visgi, klausimėlių šiek tiek kilo:
Dėl ko jie ten susipyko po pirmos nakties?
Dėl ko mirė jos mama?
Ir aišku, svarbiausias klausimas, kas ten Barišui su galva atsitiko, kad toks agresyvus pasidarė? Kaip supratau, dėl to ir nusižudė? Ką ten tam filmukyje pabaigoj jis sakė?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2016 04 23, 17:09)
Pažiūrėjau "Delibal", tai sėdžiu dabar visa nuo ašarų užtinus. verysad.gif

Visgi, klausimėlių šiek tiek kilo:
1. Dėl ko jie ten susipyko po pirmos nakties?

2. Dėl ko mirė jos mama?

3. Ir aišku, svarbiausias klausimas, kas ten Barišui su galva atsitiko, kad toks agresyvus pasidarė?

4. Kaip supratau, dėl to ir nusižudė? Ką ten tam filmukyje pabaigoj jis sakė?
1. Ji jį apkaltino tuo, kad jis yra vos ne blogis nešantis jai nesekmes,
maždaug su tavimi susidėjau ir man nieko gero iš šios pažinties.
Ji buvo labai disciplinuota, pripratusis prie savo gyvenimo ritmo, tempo,
o čia mat praleido porą svarbių darbų/atsisakaitymų universitete, nes būnant su juo ji užsimiršo ir pamiršo.

2. Mama tiesiog mirė dėl širdies. Jokie įvykiai su ja nesusiję, tiesiog vieną dieną netikėtai numirė.

3. Kiek radau informacijos, jam buvo биополярное расстройство (Bipolinis afektinis sutrikimas)

4. Jis nusižudė todėl, kad suprato jog jai kelią didelę grėsmę, o ji gi nieko apie jo ligą nežinojo,
jis jai taip ir nepasakė. Jis nenorėjo kad vieną dieną būnant afekto būsenoje jos neatpažintų ir nuskriaustų ją priepuolių metu.
Bijojo įskaudinti, suteikti skausmo ir išgąsdinti.
Jis suprato, kad kito kelia jis neturi, nes viskas ėjo tik blogyn, nes jo liga progresavo.
Negert vaistų negalima, o kai gėrė juos_jam tik blogiau būdavo nuo jų.

Pabaigoje sakė labai gražius žodžius jai, kaip ją stipriai myli, ir kodėl negali būti kartu.
Kad jis nugyveno su ja labai gražų ir laimingą gyvenimą. Ir paprašė atleidimo jos, su viltimi,
kad jei ji jam ne dabar atleis, tai kad bent kada nors vėliau atleistų. Ir paprašė jos, kad ji būtų laiminga gyvenime.
Atsakyti
Aš irgi peržiūrėjau "Delibal" labai puikus filmas. Aš taip laukiau vertimo ir nenuvylė visai. Pagrindinis aktorius nerealus. 4u.gif wub.gif
Pabaigos nežinojau kas bus, labai stengiausi neskaityti, tai buvau šokiame tokiame šoke. Ir iki šiol esu dar pamastymuose ir liudesy. Kyla vis klausimas KODĖL. g.gif
Turkiškų filmų esu mačiusi nemažai. Labai jau jie skiriasi nuo serialų ir truputi nuvildavo. O čia viskas puikiai išdėstyta į 2 val. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2016 04 23, 21:28)
Aš irgi peržiūrėjau "Delibal" labai puikus filmas. Aš taip laukiau vertimo ir nenuvylė visai. Pagrindinis aktorius nerealus. 4u.gif  wub.gif
Pabaigos nežinojau kas bus, labai stengiausi neskaityti, tai buvau šokiame tokiame šoke. Ir iki šiol esu dar pamastymuose ir liudesy. Kyla vis klausimas KODĖL. g.gif
Turkiškų filmų esu mačiusi nemažai. Labai jau jie skiriasi nuo serialų ir truputi nuvildavo. O čia viskas puikiai išdėstyta į 2 val. thumbup.gif
Man ir vis kyla klausimas_Na kodėl?? Kodėl??
O todėl, kad iš didelės meilės mylinčiam žmogui. Kito paaiškinimo tiesiog nėra, nerandu.
Atsakyti
Na ir as pagaliau perziurejau Delibal,Cagai ploju atsistojus,ir mergiote gerai suvaidino thumbup.gif .Truputi uzkliuvo Bariso tevo ramybe,kai visi ieskojo sunaus g.gif Ir man per trumpas filmas,per greit ivykiai vystosi,bet kiek esu macius turkisku filmu jie visi tokie, man asmeniskai truksta visada biggrin.gif kazkaip noretusiu smulkesnes ivykiu eigos 4u.gif Bet visumoj filmas geras,man labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 24 balandžio 2016 - 08:54
O man keistai pasirodė ta vieta, kai jis susipažinęs su jos draugu gėjumi
ir su juo bekalbant, jam staiga išsprūdo tie žodžiai apie ją ir čia tik šast, ji jau
tai išgirdus tą pačią minutę įsimylėjo ir staiga sutiko būti kartu.

Kai iki to ji jo net nepastebėjo, kad ir kiek jis dėjo pastangų,
net galima sakyti ji nuvydavo šalin jį nuo savęs.

Ta va iki tos vietos manęs aktorė neįtikino, po to, viskas ok.
Man vis iki šiol kirba mintis, kad tai turėjo būti pateikta šiek tiek kitaip.

Gaila, kad iškirpo keletas vietų. Bet gerai, kad nors parodė tuos fragmentus.
Mano akimis žiūrint jie būtų buvę pastiprinę tik dar labiau pagrindinius akcentus.

Tarkim, kad ir jo dainą dainuojant jai svetimose vestuvėse (pradžią tik parodė),
kai vėliau jie pabėgo į katerį, nes jis norėjo pabūti su ja tam, kad įsiminti gražiausias akimirkas,
nes jau buvo sumąstęs padaryti tai ką ir padarė. Na ir kitus fragmentus.

Teko skaityti, kad DVD filmas yra 4-mis minutėmis ilgesnis. Įdomu kas ten yra,
nes 4 minutės yra labai labai daug, gali daug ką sutalpinti ir be galo daug ką dar parodyti.
Gal ten ir yra tie neiškarpyti epizodai...

Vienu žodžiu nuvykus į Turkiją teks tikriausiai įsigyt tą Delibal DVD biggrin.gif
Atsakyti