Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Whagati @ 2016 04 16, 15:41)
20 dar tik....ilgos serijos..po darbo tik viena serija paziuriu...

Kaip turku serialas, sakyciau, netgi labai trumpas, tik 1 val smile.gif
Atsakyti
Na, žiūrint kur jis žiūrimas.
Aš žiūrėjau kur po 2 val 1 serija ir daugiau...
pvz Čia
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 17, 22:31)
Na, žiūrint kur jis žiūrimas.
Aš žiūrėjau kur po 2 val 1 serija ir daugiau...
pvz Čia

A, as tai lietuviskai visus ziuriu, tai GB po 1 val.
Atsakyti
Aš dabar žiūriu du turkų serialus, bet vieną jau baiginėju, o kitą dar tebefilmuoja, tai ieškau kažko tokio, kad labai užkabintu....

1. Два лица Стамбула / Fatih Нarbiye - visai patiko, pradžia tai įtraukianti, o po to kaip visi, bet yra į ką akis paganyti biggrin.gif

2. Любовь Напрокат / Kiralik Ask - LIUKS serialas, nžn bet kol kas tai akių atitraukti negaliu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cypukė @ 2016 04 19, 19:50)
Aš dabar žiūriu du turkų serialus, bet vieną jau baiginėju, o kitą dar tebefilmuoja, tai ieškau kažko tokio, kad labai užkabintu....

1. Два лица Стамбула / Fatih Нarbiye - visai patiko, pradžia tai įtraukianti, o po to kaip visi, bet yra į ką akis paganyti biggrin.gif

2. Любовь Напрокат / Kiralik Ask - LIUKS serialas, nžn bet kol kas tai akių atitraukti negaliu  wub.gif  wub.gif

Kelinta serija ziuri? Man pirmos 20seriju buvo kaip narkotikas, dabar kazkaip atvesau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 04 19, 23:52)
Kelinta serija ziuri? Man pirmos 20seriju buvo kaip narkotikas, dabar kazkaip atvesau  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 04 19, 23:52)
Kelinta serija ziuri? Man pirmos 20seriju buvo kaip narkotikas, dabar kazkaip atvesau  smile.gif

Dabar 42 biggrin.gif Jo pirmos serijos irgi buvo lyg narkotikas wub.gif po to prasidėjo serijos su subtitrais, tai kankinausi verysad.gif bet po to ir vėl veiksmas pradėjo įdomėt, tai db ir esu 42 smile.gif
Atsakyti
Na, o aš įklimpau į komisaro ir senjorinos žabangus - Kara para ąsk!!! Taip pradžioje sunkiai žiūrėjosi, taip nepatiko man pagrindinis aktorius dar prieš pradedant žiūrėti... O dabar negaliu užmigti, neperžiūrėjusi bent 2-jų serijų, Engin Akyürek visas išgooglintas, jo nuotraukos nuseilėtos blush2.gif biggrin.gif Peržiūrėjau pirmą sezoną ir tuos imsiuosi antrojo, nes labai jau įdomu, kas dar ten prigalvota režisierių. Žodžiu, liuks serialas, tikiuosi toks ir liks iki galo smile.gif

P.S Ar tik man vienai turkų aktoriai vyrai kuo senyn, tuo gražyn!?! blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 04 23, 00:04)
Na, o aš įklimpau į komisaro ir senjorinos žabangus - Kara para ąsk!!! Taip pradžioje sunkiai žiūrėjosi, taip nepatiko man pagrindinis aktorius dar prieš pradedant žiūrėti... O dabar negaliu užmigti, neperžiūrėjusi bent 2-jų serijų, Engin Akyürek visas išgooglintas, jo nuotraukos nuseilėtos blush2.gif biggrin.gif 

Peržiūrėjau pirmą sezoną ir tuos imsiuosi antrojo, nes labai jau įdomu, kas dar ten prigalvota režisierių. Žodžiu, liuks serialas, tikiuosi toks ir liks iki galo  smile.gif

P.S Ar tik man vienai turkų aktoriai vyrai kuo senyn, tuo gražyn!?! blush2.gif bigsmile.gif
Eik sau! biggrin.gif Dar viena nemieganti papildė gretas biggrin.gif

Bet tikrai, iš kur tokia laki pas juos fantazija tai nesuprasi, man kas primokėtų bet taip ir tiek neprigalvočiau.
Aš kartais net rimtai pamastau, kad ko gero kai kuriems ten labai gerai sekėsi mokykloje rašyti rašinėlius ir atpasakojimus...

Kai kurie turkai vyrai gal ir taip, bet moterys tai tikrai gražios.
Su Engin Akyürek bręsta naujas projektas susijęs su mafija, tai žiūrėsim kaip ten atrodys.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 22, 23:16)
Eik sau! biggrin.gif  Dar viena nemieganti papildė gretas biggrin.gif

Bet tikrai, iš kur tokia laki pas juos fantazija tai nesuprasi, man kas primokėtų bet taip ir tiek neprigalvočiau.
Aš kartais net rimtai pamastau, kad ko gero kai kuriems ten labai gerai sekėsi mokykloje rašyti rašinėlius ir atpasakojimus...

Su Engin Akyürek bręsta naujas projektas susijęs su mafija, tai žiūrėsim kaip ten atrodys.

Na kolkas Akyurekas neturi patvirtinto projekto, bent taip sako Jo menedzere:D o Kai subres tas naujas projektas, as irgi noreciau kad ivaizdis butu I komisaro panasus bigsmile.gif Nors siuo metu Engeska visiskai atvirtes I Kerima( nors ji irgi mylejau laaaaaabai) rolleyes.gif . O siaip man pas turku aktorius tiek vyrai tiek moterys Su amzium tik grazeja rolleyes.gif
Atsakyti
Įdomu, Nanita dar jį žiūri ar jau pabaigė? Nanita aūū
Papildyta:
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 04 23, 00:44)
Na kolkas Akyurekas neturi patvirtinto projekto, bent taip sako Jo menedzere biggrin.gif

o Kai subres tas naujas projektas, as irgi noreciau kad ivaizdis butu I komisaro panasus bigsmile.gif

Nors siuo metu Engeska visiskai atvirtes I Kerima( nors ji irgi mylejau laaaaaabai) rolleyes.gif
Aha, žinau, ir dabar vyksta spėlionės fanų kas gi bus jo partnerė bigsmile.gif Įdomu įdomu.

Aš irgi noriu, kad į komisaro įvaizdį būtų panašus.

O man kažkaip atvirkščiai, labiau patiko komisaro įvaizdis nei Kerimo.

Tavo pirmas filmas buvo žiūrėtas su jo vaidyba koks_Fatmagiul?
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 22, 23:16)
Eik sau! biggrin.gif  Dar viena nemieganti papildė gretas biggrin.gif

Aš jau senai esu nemieganti, tik buvau beveik tylusis stebėtojas šioje temoje biggrin.gif
Dėl režisierių, tai dažnai pagalvoju, jog kas turi dėtis jų viduje, kad tokias istorijas sugalvoti, jas visaip mandrai išraizgyti. Na, labai jau laki fantazija pas juos.

Manęs laukia dar Fatmagiulės peržiūrėjimas, nes būtent dėl antipatijos Ekinui šio serialo nežiūrėjau. Kiek suprantu, personažų charakteriai skirtingi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fjella: 23 balandžio 2016 - 00:40