Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

Vakar sugalvojau paziureti MERHAMET, kazkas buvo rekomendaves. Perziurejau tris serijas, ir jau uzsikabliavau. Patiko ,ypac tie prisiminimai is vaikystes-ziaurus tevas ir vaiku noras islikti. Ziuresiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2016 04 15, 08:56)
Vakar sugalvojau paziureti MERHAMET, kazkas buvo rekomendaves. Perziurejau tris serijas, ir jau uzsikabliavau. Patiko ,ypac tie prisiminimai is vaikystes-ziaurus tevas ir vaiku noras islikti. Ziuresiu bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Jis pas mane TOP5-tuke laikosi tvirtai.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 04 15, 21:37)
drinks_cheers.gif Jis pas mane TOP5-tuke laikosi tvirtai.

O koks tavo 5-tukas? Labai smalsu rolleyes.gif
Atsakyti
Labasm neatplesiu akiu nuo Priliv, pradzioje nervinio Mertas, dabar viskas taip super, seima wub.gif Vaikai serga, tai namie, net serencius pikiavausi priesais plansete su serialu pasidejusi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 04 16, 16:10)
Labasm neatplesiu akiu nuo Priliv, pradzioje nervinio Mertas, dabar viskas taip super, seima wub.gif Vaikai serga, tai namie, net serencius pikiavausi priesais plansete su serialu pasidejusi lotuliukas.gif
Whagati, kelintą seriją žiūri?
Na bet rimtai rimtas reikalas gavosi tas pikavimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 16, 15:16)
Whagati, kelintą seriją žiūri?
Na bet rimtai rimtas reikalas gavosi tas pikavimas biggrin.gif

20 dar tik....ilgos serijos..po darbo tik viena serija paziuriu...
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 04 16, 16:41)
20 dar tik....ilgos serijos..po darbo tik viena serija paziuriu...
Na nieko sau_tik bigsmile.gif
Eik sau, tai sakyčiau labai normaliu, savaiminiu, tempu žiūri.

Jo, turkų serialų ilgumas toks, kad gali pažiūrėti serialo 2 serijas
ir jos užims 5 val. Ai, bet tai niekur nors blaškytis nereikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 16 balandžio 2016 - 16:02
QUOTE(Visgi @ 2016 04 16, 15:58)
Na nieko sau_tik bigsmile.gif
Eik sau, tai sakyčiau labai normaliu, savaiminiu, tempu žiūri.

Jo, turkų serialų ilgumas toks, kad gali pažiūrėti serialo 2 serijas
ir jos užims 5 val. Ai, bet tai niekur nors blaškytis nereikia biggrin.gif

Aha...man ir patinka,kad ilgos serijos. Nelaukiu kada jis baigsis...
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 04 16, 17:07)
Aha...man ir patinka,kad ilgos serijos. Nelaukiu kada jis baigsis...
Aš tau pavydžiu baltu pavydu rolleyes.gif
Patikėk manimi, jis_ neišsisems iki paskutinės serijos.
O tai kur scenarijus rašo...
Atsakyti
QUOTE(Indrijan @ 2016 04 16, 14:26)
O koks tavo 5-tukas? Labai smalsu  rolleyes.gif

1. Kuzey Guney
2. Ask i Memnu
3. Merhamet
4. Seref Meselesi
5. Kiralik Ask/Kara Sevda (abu vis dar filmuoja, tai neapsisprendziu kuris smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 04 12, 22:51)
drinks_cheers.gif Kolkas jis man,vienas geriausiu matytu serialu,ir net tik tarp Turku.Kivancui labai sis vaidmuo tiko,tobulai vaidino.Vat seriale As I Memnu,man jis/jo vaidyba siaip sau,nors neziurejau viso serialo,na bent sprendzian is tu 30,matytu, seriju,man jis prastai pasirode.

drinks_cheers.gif Man jis net ne kaip serialas, o kaip koks meninis filmas susiziurejo. Idomus, logiskas siuzetas, iki smulkmenu isbaigti personazai, tobulai nufilmuotas, pasakiska muzika ir, zinoma, aktorine komanda wub.gif wub.gif wub.gif
Tiesiog pradzioj as niekaip negalejau atsiplesti nuo Behliulio ir priprasti prie Kuzey. Neitiketina kaip gali tas pats zmogus sitaip persikunyti blink.gif

QUOTE(radera @ 2016 04 15, 08:56)

Sis serialas yra mano top listo virsuje, stumdosi ten kartu su Kuziejum biggrin.gif
Taip pat patiko viskas - nuo scenarijaus iki jo ispildymo, pateikimo ir tobulu aktoriu wub.gif
Kad ir koks liudnas ir ziaurus bebutu siuzetas, bet jis taip sauniai "atskiestas" humoru, kad tiek nesijuokiau nei per viena kita seriala. Man tokia nuostabi ju chebryte, visi kartu ir kiekvienas atskirai. Tiesiog ziuriu ir jauciu kaip ir as ten noreciau buti kartu su jais biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 04 16, 22:35)
1. Kuzey Guney
2. Ask i Memnu
3. Merhamet
4. Seref Meselesi
5. Kiralik Ask/Kara Sevda (abu vis dar filmuoja, tai neapsisprendziu kuris smile.gif )

Ačiū už rekomendacijas. Merhamet taip įtraukė, kad net nebeatplešiu akių, tiesiog ryju serijas. thumbup.gif Buvau pasiilgusi serialo kuriame pamesčiau galvą lotuliukas.gif
Atsakyti