QUOTE(Justmina @ 2016 04 11, 22:29)
Žiūrėjau ir strigau ties 30 serija, negaliu prisiversti toliau žiūrėti, taip giriamas o manęs visiškai nekabina nors tu ką.
As nezinau kaip lietuviai tas serijas sukarpe, ziurejau turkiskas tiesiogiai, tai pirmas sezonas man buvo tikrai labai idomus. Net ir ivertinant tai, kad nemegau nei Tubos, nei Engino, vis tiek, pamenu, prikauste mane prie ekrano. Bet veliau nusivaziavo, prasidejo marazmai, tas pats per ta pati ir meciau. Per negaliu nieko negaliu ziureti. Net ir Kurto neziurejau, nors ir kaip Kivanc mylejau. Ziureti kaip tris serijas "bulves" nesioja, ne man
Ir is tikro, kiek zmoniu tiek nuomoniu, sunku kazka ir patart. Tarkim visu cia taip giriamas Medcezir, man isvis apie nieka. Nuobodesnio serialo nesu macius turbut. Ir aktoriai taip pat ne mano.
Vienintelis serialas, ties kuriuo "atsikankinus" esu, tai buvo Kuzey Guney. Tik is kelinto karto ji "perlauziau". Buciau metus irgi ko gero, bet tobula Kivanc vaidyba neleido to padaryti ir aciu D. Man jis iki siol vienas geriausiu, jei ne pats geriausias serialas