Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Fjella @ 2016 04 11, 22:22)
Aš pradėjau irgi žiūrėti. Kolkas tik 4 serija, bet labai sunkiai žiūrisi, jau du kartus buvau prie jo užmigusi. Labai nebūdinga man, kai liečia turkiškus serialus. Liaupsintas ir išgirtas, tad tikiuosi, jog ir mane pramuš greitu laiku smile.gif

Na jis tikrai nera visu giriamas. Kitiems visiska tragedija. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Atsakyti
As taip su Ezel uzstrigau vidury ir jau pora menesiu, kai nebeprisiverciu baigti ziureti doh.gif
Atsakyti
Nu Jus merginos duodat biggrin.gif Kam verstis ziuret kazka, kas nepatinka. Paziuriu, nelimpa, be gailescio metu. Pvz "Dila" man buvo like 10 seriju iki pabaigos. Meciau, ramiausia sirdim biggrin.gif Ir taip dar ilgai as ten su ja "zaidziau" ax.gif Arba ,kas desimta serija paziuri ir viskas aisku biggrin.gif Taigi pilna tu serialu iskepta pas turkus, viso gyvenimo neuztektu norint juos suziuret biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 04 12, 07:57)
Na jis tikrai nera visu giriamas. Kitiems visiska tragedija. Kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif
Teisybė, nėra blogų aktorių ir blogų serialų,
kiekvienas iš jų turi savo žiūrovą, savo auditoriją.
Svarbiausia, kad mes turim galimybę rinktis ką žiūrėti, o ką delet.
Pvz aš per lietuviškus kanalus su lietuvišku įgarsinimu, jokio,
absoliučiai jokio filmo nežiūrėčiau, kad ir koks jis nuostabus būtų.
schmoll.gif netinka man ir taškas, o yra kam tinka ir patinka.
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 04 11, 22:22)
Aš pradėjau irgi žiūrėti. Kolkas tik 4 serija, bet labai sunkiai žiūrisi, jau du kartus buvau prie jo užmigusi. Labai nebūdinga man, kai liečia turkiškus serialus. Liaupsintas ir išgirtas, tad tikiuosi, jog ir mane pramuš greitu laiku smile.gif

QUOTE(Justmina @ 2016 04 11, 22:29)
Žiūrėjau ir strigau ties 30 serija, negaliu prisiversti toliau žiūrėti, taip giriamas o manęs visiškai nekabina nors tu ką.

As kiek pastebiu, man nei vienas serialas nelimpa, kuriuos rodo per LNK, isskyrus Didingaji amziu.
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2016 04 11, 22:29)
Žiūrėjau ir strigau ties 30 serija, negaliu prisiversti toliau žiūrėti, taip giriamas o manęs visiškai nekabina nors tu ką.

As nezinau kaip lietuviai tas serijas sukarpe, ziurejau turkiskas tiesiogiai, tai pirmas sezonas man buvo tikrai labai idomus. Net ir ivertinant tai, kad nemegau nei Tubos, nei Engino, vis tiek, pamenu, prikauste mane prie ekrano. Bet veliau nusivaziavo, prasidejo marazmai, tas pats per ta pati ir meciau. Per negaliu nieko negaliu ziureti. Net ir Kurto neziurejau, nors ir kaip Kivanc mylejau. Ziureti kaip tris serijas "bulves" nesioja, ne man biggrin.gif

Ir is tikro, kiek zmoniu tiek nuomoniu, sunku kazka ir patart. Tarkim visu cia taip giriamas Medcezir, man isvis apie nieka. Nuobodesnio serialo nesu macius turbut. Ir aktoriai taip pat ne mano.

Vienintelis serialas, ties kuriuo "atsikankinus" esu, tai buvo Kuzey Guney. Tik is kelinto karto ji "perlauziau". Buciau metus irgi ko gero, bet tobula Kivanc vaidyba neleido to padaryti ir aciu D. Man jis iki siol vienas geriausiu, jei ne pats geriausias serialas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 12 balandžio 2016 - 10:38
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 04 12, 09:17)
Nu Jus merginos duodat biggrin.gif Kam verstis ziuret kazka, kas nepatinka. Paziuriu, nelimpa, be gailescio metu.
Aš irgi negaliu žiūrėti jei man nepatinka, jei nelimpa tai nelimpa.
Pas mane tokie net 3 buvo Aşk ve Ceza, Merhamet, Asi.
Daugumai visumoje jie yra gerais serialais laikomi, o man nepatiko visškai schmoll.gif
Esu net įpusėjus serialui jį metus. Man - nuobodų nuoboda visi trys.
Ir jei kas klaustų_net nerekomenduočiau jų. Štai kaip skirtingai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 12, 11:57)
Aš irgi negaliu žiūrėti jei man nepatinka, jei nelimpa tai nelimpa.
Pas mane tokie net 3 buvo Aşk ve Ceza, Merhamet, Asi.
Daugumai visumoje jie yra gerais serialais laikomi, o man nepatiko visškai schmoll.gif
Esu net įpusėjus serialui jį metus. Man - nuobodų nuoboda visi trys.
Ir jei kas klaustų_net nerekomenduočiau jų. Štai kaip skirtingai.

user posted image

o man Ask ve ceza Nr. 1 wub.gif pats paciausias serialas, beje pirmas turkiskas mano matytas. Kolkas neradau nieko geriau uz ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2016 04 12, 21:37)
o man Ask ve ceza Nr. 1 wub.gif  pats paciausias serialas, beje pirmas turkiskas mano matytas. Kolkas neradau nieko geriau uz ji biggrin.gif
Na va, prašau, kiekvienas serialas turi savo žiūrovą,
o man jis_ kaip dangus ir žemė biggrin.gif

Nanita, kaip tavo reikalai su tais brangakmeniais?
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 04 12, 11:12)
Vienintelis serialas, ties kuriuo "atsikankinus" esu, tai buvo Kuzey Guney. Tik is kelinto karto ji "perlauziau". Buciau metus irgi ko gero, bet tobula Kivanc vaidyba neleido to padaryti ir aciu D. Man jis iki siol vienas geriausiu, jei ne pats geriausias serialas  thumbup.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif Kolkas jis man,vienas geriausiu matytu serialu,ir net tik tarp Turku.Kivancui labai sis vaidmuo tiko,tobulai vaidino.Vat seriale As I Memnu,man jis/jo vaidyba siaip sau,nors neziurejau viso serialo,na bent sprendzian is tu 30,matytu, seriju,man jis prastai pasirode.
QUOTE(Visgi @ 2016 04 12, 21:46)

Nanita, kaip tavo reikalai su tais brangakmeniais?

Kiek apleidau,daug darbu buvo,vazinejau is miesto i miesta.Siandien ruosiuosi paziureti,bent puse serijos,bet jauciu kai pradesiu ziureti,negalesiu sustot doh.gif biggrin.gif Rytoj su patinusiomis akimis i darba.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 04 12, 09:17)
Nu Jus merginos duodat biggrin.gif Kam verstis ziuret kazka, kas nepatinka. Paziuriu, nelimpa, be gailescio metu. Pvz "Dila" man buvo like 10 seriju iki pabaigos. Meciau, ramiausia sirdim biggrin.gif Ir taip dar ilgai as ten su ja "zaidziau"  ax.gif  Arba ,kas desimta serija paziuri ir viskas aisku biggrin.gif Taigi pilna tu serialu iskepta pas turkus, viso gyvenimo neuztektu norint juos suziuret biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2016 04 12, 22:37)
o man Ask ve ceza Nr. 1 wub.gif  pats paciausias serialas, beje pirmas turkiskas mano matytas. Kolkas neradau nieko geriau uz ji biggrin.gif

Taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti