Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Visgi @ 2016 04 05, 20:36)

Mano Top3, I-oje vietoje "MedCezir/Прилив"

Naktimis nemiegodavau. Yra buvę net taip, kad 05 val ėjau miegoti,
o 06:30 val kėliausi vaikus vežti į mokyklą, o paskui į darbą.

Jame yra visą tai, ką aš ir mėgstu serialuose. t.y. visa didelė puokštė įvairaus mixo.
Nepaprastai įdomus, nuostabus ir nepakartojamas. Siužeto linija ir intriga išlaikyta iki pat pat galo.
Veiksmo yra, kriminalo yra, humoro yra. Gražūs vaizdai, dailūs žmonės, stilius, apranga.
Aktorių visa komanda unikali ir vaidina labai įtikinamai.

Man net gaila buvo, kad jo viso labo tik 77 serijos,
man galėjo būti kad ir 177, žiūrėčiau ir žiūrėčiau.

Sitas ir mano pats paciausias del kurio miegot eidavau paryciais. As ji netycia pastebejau per tv3, kai buvo jau gerokai ipusejes, tai pradejau per kompa nuo pradziu ziuret po 3 serijas per para doh.gif Irgi buciau nieko pries, kad butu nors ir 177 serijos.
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2016 04 07, 11:28)
Sitas ir mano pats paciausias del kurio miegot eidavau paryciais. As ji netycia pastebejau per tv3, kai buvo jau gerokai ipusejes, tai pradejau per kompa nuo pradziu ziuret po 3 serijas per para  doh.gif  Irgi buciau nieko pries, kad butu nors ir 177 serijos.

bet jis tik su titrais, ane?
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2016 04 07, 12:28)

Kiek supratau iki 55 serijos yra igarsintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2016 04 07, 11:28)
Sitas ir mano pats paciausias del kurio miegot eidavau paryciais. As ji netycia pastebejau per tv3, kai buvo jau gerokai ipusejes, tai pradejau per kompa nuo pradziu ziuret po 3 serijas per para  doh.gif  Irgi buciau nieko pries, kad butu nors ir 177 serijos.
Man tai yra TAS serialas kurį aš žiūrėčiau antrą kartą.

Vien ko vertas personažas blogiečio Orkun bash.gif
O ir ta velnio nešta ir pamesta Sude...
Labai gerai abu neigiamus personažus perteikė.

Nors tas Orkun man vieną vienintelį kartelį patiko,
bet tik ten kur jau po finalo, pasibaigus serialui, kai jie visi linksminosi.
Tai ten jis man net ir normalus pasirodė doh.gif
QUOTE(Visgi @ 2016 04 05, 21:36)
Man dar labai patiko serialo garso takelis kuris visose pradžios serijose skamba,
yra žiauriai nerealus.
Vien jį išgirdus jau nerealus jausmas apimdavo. Pats gražiausias man.
Garso takelis (Medcezir)
QUOTE(Zivilka @ 2016 04 07, 13:28)
Ne, titrai tik prasideda lyg nuo 57 serijos.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2016 04 07, 12:28)

As dabar bijau ka supaistyt, bet visa ziurejau tikrai be titru. Tik zinau, kad pasivijau telika ir nebepamenu uzbaigiau kompu ziuret ar per tv.

Va, tikrai yra visas igarsintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neatleidziu: 07 balandžio 2016 - 14:07
Vaje, kaip neįprasta girdėti lietuvių kalba bigsmile.gif
Atsakyti
aciu visoms uz rekomnedacijas, siunčiuosi
Прилив
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2016 04 07, 15:05)
As dabar bijau ka supaistyt, bet visa ziurejau tikrai be titru. Tik zinau, kad pasivijau telika ir nebepamenu uzbaigiau kompu ziuret ar per tv.
Va, tikrai yra visas igarsintas.

o aciu. tada galesiu pradeti rusiskai, nes lietuvisku igarsnimu nelabai megstu, o tada pabaigti lietuviskai.
as dabar dar KPA ziuriu, 14 serija, tai po to sita jamsiu bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Whagati @ 2016 04 07, 17:08)
aciu visoms uz rekomnedacijas, siunčiuosi
Прилив

Labai patinka. 5 serijoje dabar....
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2016 04 08, 10:03)
o aciu. tada galesiu pradeti rusiskai, nes lietuvisku igarsnimu nelabai megstu, o tada pabaigti lietuviskai.
as dabar dar KPA ziuriu, 14 serija, tai po to sita jamsiu  bigsmile.gif .

Nu tas KPA man visai nelimpa. Isijungiau LNK, galvoju bandysiu paziuret, gal uzkabins, bet net akiu negalejau pakelt ir ziuret, visiskai nesudomino.
Atsakyti
QUOTE(neatleidziu @ 2016 04 10, 21:32)
Nu tas KPA man visai nelimpa. Isijungiau LNK, galvoju bandysiu paziuret, gal uzkabins, bet net akiu negalejau pakelt ir ziuret, visiskai nesudomino.

Aš pradėjau irgi žiūrėti. Kolkas tik 4 serija, bet labai sunkiai žiūrisi, jau du kartus buvau prie jo užmigusi. Labai nebūdinga man, kai liečia turkiškus serialus. Liaupsintas ir išgirtas, tad tikiuosi, jog ir mane pramuš greitu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 04 11, 22:22)
Aš pradėjau irgi žiūrėti. Kolkas tik 4 serija, bet labai sunkiai žiūrisi, jau du kartus buvau prie jo užmigusi. Labai nebūdinga man, kai liečia turkiškus serialus. Liaupsintas ir išgirtas, tad tikiuosi, jog ir mane pramuš greitu laiku smile.gif

Žiūrėjau ir strigau ties 30 serija, negaliu prisiversti toliau žiūrėti, taip giriamas o manęs visiškai nekabina nors tu ką.
Atsakyti