Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Visgi @ 2016 04 05, 22:30)
Aha, vadinas man ne kosminis skaičius beliko.
Supratau apie Ferihą. Žinau, kad apie jo kelią ten ne daug serijų.

Aš su ta Feriha vos vos baigiau žiūrėti, žiūrėjau tik dėl Cagatay, aktorė jau tokia nepatraukli ir šiaip serialas mano akimis nieko blatno, istorija gal ir buvo gera bet iš aktorės pusės perteikimas nieko gero, visada nepatenkinta visada kažkas negerai meilės ten iš jos pusės mano akimis 0 parodytas, apsirengimas ne duok dieve, projektas visai manęs nesužavėjęs.
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2016 04 05, 23:40)
Aš su ta Feriha vos vos baigiau žiūrėti, žiūrėjau tik dėl Cagatay, aktorė jau tokia nepatraukli ir šiaip serialas mano akimis nieko blatno, istorija gal ir buvo gera bet iš aktorės pusės perteikimas nieko gero, visada nepatenkinta visada kažkas negerai meilės ten iš jos pusės mano akimis 0 parodytas, apsirengimas ne duok dieve, projektas visai manęs nesužavėjęs.

Na,kiek ziuroviu tiek nuomoniu,juk kiekvienas atsirenkam savo 4u.gif pagrindines herojes elgesys man visiskai aiskus,ir suprantamas zinant Turkijos paparocius.Del aprangos,jo buvo nuvaziuota,su suknelem pas Hazal,bet daugiau ja renge pagal scenariju,ji buvo is ne turtingos,eilines seimos,tai taip ir atrode biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 05 balandžio 2016 - 22:58
QUOTE(Justmina @ 2016 04 05, 23:40)
Vadinas vidinė nuojauta manęs neapgauna dėl aktorės.
Man ji - mistika. Žiūriu į ją ir netikiu jos vaidyba,
o ir pati negaliu patikėti tuo ką matau.

Tačiau žiūriu tik dėl Cagatay, ir dar, žiūriu dėl to,
kad noriu pati įsitikinti ar tikrai šis serialas toks fainas,
kaip dauguma rašo atsiliepimuose.
V ž noriu patenkinti savo smalsumą.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 04 05, 23:19)
Vadinas vidinė nuojauta manęs neapgauna dėl aktorės.
Man ji - mistika. Žiūriu į ją ir netikiu jos vaidyba,
o ir pati negaliu patikėti tuo ką matau.

Aš irgi žiūrėjau ir negalėjau patikėti, vis lysdavo į galvą nu kas ją paėmė filmuotis, jokio žavesio neturinti aktorė, ir nežinau čia man vienai gal bet jų apsikabinimai man labai nenatūralus atrodydavo
Atsakyti
Ar man vienai sis aktorius (Saygın Soysal)is Kara Para Ask,patinka? blush2.gif Nu turi tas blogiukas kazka,ka traukia aki.Ne mano fasonas isvaizda turiu omeny,bet kaip magnetas traukia biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 04 06, 10:17)
Ar man vienai sis aktorius (Saygın Soysal)is Kara Para Ask,patinka? blush2.gif Nu turi tas blogiukas kazka,ka traukia aki.Ne mano fasonas isvaizda turiu omeny,bet kaip magnetas traukia  biggrin.gif
user posted image

Ir man jis patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 04 06, 10:17)
Ar man vienai sis aktorius (Saygın Soysal)is Kara Para Ask,patinka? blush2.gif Nu turi tas blogiukas kazka,ka traukia aki.Ne mano fasonas isvaizda turiu omeny,bet kaip magnetas traukia  biggrin.gif
user posted image

na jo vaidmuo čia toks charizmatiškas. natūraliai kažkaip ir Niliufer prie jo prilipo. o jis dar vaidino Didingam amžiuj rečiam sezone tokį Merdžan aga, tai reto protivnumo tipas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2016 04 06, 09:39)
na jo vaidmuo čia toks charizmatiškas. natūraliai kažkaip ir Niliufer prie jo prilipo. o jis dar vaidino Didingam amžiuj rečiam sezone tokį Merdžan aga, tai reto protivnumo tipas buvo.

Siaip man jis labai fainas aktorius, bet kiek teko matyt, visur tokius gerus psychus vaidina biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 04 06, 09:52)
Siaip man jis labai fainas aktorius, bet kiek teko matyt, visur tokius gerus psychus vaidina  biggrin.gif  doh.gif

Man rodos naujam seriale komisara vaidina bigsmile.gif Bet is foto kiek maciau grynai Metin-Fatihas smile.gif
Atsakyti
Charizmatiskas drinks_cheers.gif labai taikliai jam,jo isvaizdai,parinktas vaidmuo.Nemaciau kitu filmu su jo vaidyba,tad negaliu palyginti.Siaip as irgi prilipciau prie tokio laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 04 06, 09:17)

Siaip jis labai daug kam patiko. Man kaip personazas tai labai geruliskas. Apskritai visi blogieciai man cia patiko. Isvis visi vyrai cia patiko, net prie Merto pripratau smile.gif . Visam seriale mane tik Niuliufer nervino ir antroj pusej nerviskai veike Pelin doh.gif Kas per istizus moteriske doh.gif Ir kaip pora su Niuliufer su Metinu man tiko. Viens kito verti tongue.gif Va kaip Zivilka minejo, kad "Beganciam laike" ant tiek visi slykstus ir bjaurus blogieciai, kad net bloga darosi. biggrin.gif O cia kazkaip man visi jie tokie geruliai :)Ir pagailet ju gali, ir su jais pasijuokt smile.gif Bet, mano galva, vistiek jiems visiems per gerai baigesi ax.gif
Beja, yra serialo atskira tema. Ten galima rasyt, gal kazkam per gerkle lenda tas KPA tongue.gif

http://www.supermama...?...3002&st=564
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 04 06, 11:52)
Siaip jis labai daug kam patiko. Man kaip personazas tai labai geruliskas. Apskritai visi blogieciai man cia patiko.  Isvis visi vyrai cia patiko, net prie Merto pripratau  smile.gif . Visam seriale mane tik Niuliufer nervino ir antroj pusej nerviskai veike Pelin  doh.gif

Beja, yra serialo atskira tema. Ten galima rasyt, gal kazkam per gerkle lenda tas KPA tongue.gif

Visi,o kaip Tajar?Labai slykstus,prativnas dedukas.Taip ir pasmaukciau ji.Net purto nuo jo.Gerai,jei jam blogai baigsis.Apie kitus dar nuomones neturiu,isskirus pagrindinius aktorius,Omera ir Elif,sitie grazuoliai,itikinamai vaidina.
Ne,dar neskaitysiu atskiros temos,buvau uzejus,negeltoninate ten,nenoriu i prieki zinoti,kas,kaip bus.Nemegeja knygu bei filmu,skaityti/ziureti nuo galo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 06 balandžio 2016 - 11:10