QUOTE(Mockava @ 2016 03 20, 04:39)
Tikrai šimtas :-) Karts nuo karto įlendu paskaitinėt, matau kad visos kažką po truputį žiūrinėja, aptarinėja...
O pas mane su žiūrėjimais tai nieko įdomaus- niekas nekabina, nieko širdžiai mielo neatrandu... Dabar tik KPA per LNK žiuriu, nes buvau užmetus, taip ir nežiūrėjau antro sezono. Taip pat pradėjau "Bėgantį laiką" su anyta žiūrėt. Jai tai žiauriai BL patinka, moterėlė naktimis negali miegot, vis apie Džemilę ir Ali sapnuoja, na o aš žiūriu, gal daugiau, kad jai kompaniją palaikyt. Bet apie BL kai kas labai gerai atsiliepia, na ir man kol kas žiūrisi, tik jau bėdų bėdelių ten
gana slogus serialas. Man svarbu dauguma aktorių nėra atstumiantys, ypač moterys gana simpatiškos, o net ir prie Erkan Petekkaya baigiu priprasti :-), neprižadu, kad iki galo žiūrėsiu, bet kol kas 3 vakarus per savaitę pažiūriu.
Tačiau niekas nekabina taip, kad mieliau su herojais prie ekrano naktį praleisčiau, negu su vyru lovoje
Jau perdegiau turkais, išsigydžiau
nors i Tekinoglu ir Haznedar'ą karts nuo karto žvilgteliu
Tikriausiai geriausi serijalai jau matyti! O gal tu atradai kokių, vertų dėmesio?
oj. man begantis laiaks prie geriausiu matytu turkisku priskiriamas. as naktim irgi nemiegojau, kiek piktumas imdavo.
o kas tas? Tekinoglu ir Haznedar'ą
QUOTE(eliss @ 2016 03 22, 10:49)
Nanita, jei nepatiks, pasižiūrėk Ezel/2009. Reikalauju tiesiog
Labai geras, toks suktas, kad kaskart negalėdavau atsigaut kaip apgaudavo. O pabaiga tai išvis. Dar ir dabar kartais važiuodama pasileidžiu nuostabią muziką. Ir Kivančas ten trumpam pasirodo, visai kitokiam amplua. Pagrindinis aktorius iš pradžių nepatiko, bet paskui labai, tikras vyras,su kostiumu gražiai atrodė
as pries kelias dienas baigiau. na zinok nepasakyciau, akd man labai jau jis patiko, pagaudavau vis save telefona benarsancia per ji. pradzia idomi buvo, kur uz ta pati pirmaji ivyki draugams kersijo, o toliau tas pats per ta pati. ypac nervindavo, kai i senove drizdavo ir ta dede su kenanu rodydavo, nu neidomu man buvo nors tu ka.
bet aisku Ezel nera is tu serialu , kurie neverti demesio, geras siaip, tik as pagal pradzia daugiau is jo tikejausi. o pabaigos nesupratau, kas svyturyj duris atidare?
dabar pradejau ziureti KPA. nieko kol kas , 3 serijas paziurejau
dar ziuriu Kosem. pradzioj atrode kakutis, DA kopija, paskui paidomejo kaip reikalas