Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

Jau naują reklamuoja "širdele mano" per tv1 smile.gif įdomu ar vertas dėmesio ar nelabai?
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti "Kara Sevda" iš visiško nuobodumo...Ir ką? Dabar sėdžiu ir mintimis svečius išprašynėju, nes noriu vėl prilipti prie serialo lotuliukas.gif Pradžia atrodė tokia visiškai telemundo presenta, bet dabar, ties 11 serija, tai esu užsikabinusi kaip man patinka biggrin.gif Kaip kažkuri rašėte, serialas lovoje labiau rūpi nei vyras lotuliukas.gif blush2.gif Yra žiūrinčių jį?
Atsakyti
[quote=Fjella,2016 03 26, 20:53]
Pradėjau žiūrėti "Kara Sevda" iš visiško nuobodumo...Ir ką? Dabar sėdžiu ir mintimis svečius išprašynėju, nes noriu vėl prilipti prie serialo lotuliukas.gif Pradžia atrodė tokia visiškai telemundo presenta, bet dabar, ties 11 serija, tai esu užsikabinusi kaip man patinka biggrin.gif Kaip kažkuri rašėte, serialas lovoje labiau rūpi nei vyras lotuliukas.gif blush2.gif Yra žiūrinčių jį?
Iki penktos serijos kankinausi, bet neužkabino ir mečiau. Aš tai neberandu serialo kuris užkabintų, taip gaila.... blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi pradėjau žiūrėti,užkabino,matysiu ar toliau žiūrint nenuvils smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eimantė14: 26 kovo 2016 - 21:39
QUOTE(Fjella @ 2016 03 26, 20:53)
Pradėjau žiūrėti "Kara Sevda" iš visiško nuobodumo...Ir ką? Dabar sėdžiu ir mintimis svečius išprašynėju, nes noriu vėl prilipti prie serialo  lotuliukas.gif Pradžia atrodė tokia visiškai telemundo presenta, bet dabar, ties 11 serija, tai esu užsikabinusi kaip man patinka  biggrin.gif  Kaip kažkuri rašėte, serialas lovoje labiau rūpi nei vyras  lotuliukas.gif  blush2.gif  Yra žiūrinčių jį?

As su pertraukom pasiziuriu. Karts nuo karto ax.gif Siaip nieko jis man. Besikuiciant namuose gerai susiziuri 😊 Graziai nufilmuotas, daug siuzetiniu liniju. Veiksmo Yra. Burakas grazus pyfinas.(kol nesijuokia),su nuostabiom blakstienom biggrin.gif Bet naktim miegu ramiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimantė14 @ 2016 03 26, 21:38)
Aš irgi pradėjau žiūrėti,užkabino,matysiu ar toliau žiūrint nenuvils smile.gif

O aš jau priėjau vietą, kai jau pradeda erzinti biggrin.gif Bet man nutinka taip su beveik visais serialais, kai pradeda rodyti tokius dalykus, kur tik vien nervų tampymas doh.gif Tada norisi viską mesti ir daugiau nė karto neįsijungti, nes atrodo, jog pražilsiu, kol viskas išsinarplios doh.gif Pradžioje pražiūrėdavau po 2-3 serijas iškart, dabar užtenka ir vienos, kad suvirškinti emociją g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fjella @ 2016 03 27, 22:12)
O aš jau priėjau vietą, kai jau pradeda erzinti biggrin.gif Bet man nutinka taip su beveik visais serialais, kai pradeda rodyti tokius dalykus, kur tik vien nervų tampymas doh.gif  Tada norisi viską mesti ir daugiau nė karto neįsijungti, nes atrodo, jog pražilsiu, kol viskas išsinarplios  doh.gif Pradžioje pražiūrėdavau po 2-3 serijas iškart, dabar užtenka ir vienos, kad suvirškinti emociją g.gif

As irgi ziuriu,biski ir man buvo nuobodoka pasidare,ziurejau online,taciau meciau,bet paskutines dvi serijos labai patiko,pagrindine pora man seip sau,ypac Kemalis iki koktumo teisingas (kaip ir Yamanas is Medcrz) biski net nervina,kai du ginkluotus vyrus su kojom isspardo lotuliukas.gif Nihan tai ziauriai aprengia,o kai verkia tai ji man is vis pobaisi buna,bet esu ziurejus "Fatih herbye" su ja, tai ji man ten tokia nieko buvo. Labiausiai man patinka Emiras ir Tarikas, pirma karta uzkabino blogiukai biggrin.gif Tariko kazkaip gaila,o Emiras net nzn kodel bet limpa jis man ir viskas,mielu noru paziureciau i ju su Zeynep pora ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauravala: 29 kovo 2016 - 08:13
QUOTE(lauravala @ 2016 03 29, 08:10)
. Labiausiai man patinka Emiras ir Tarikas, pirma karta uzkabino blogiukai biggrin.gif

rolleyes.gif Pirma karta TAVE uzkabino bliogiukai? Ar tikrai??? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 03 29, 09:31)
rolleyes.gif Pirma karta TAVE uzkabino bliogiukai? Ar tikrai??? lotuliukas.gif

Nu tikrai lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 03 25, 00:24)
Bet ar tai tik su turkiskais serialasi sitaip?Kuzey Guney seriale,su igarsinimu buvo ne kas, As I Memnu,pasimetusios serijos.
gyvuoju, aciu,kad paklausei smile.gif kada kaip.Keista dabar busena,nepatinka man tokoje buti,svyruoja nuotaika.Ar dar pakankamai neatsigavau,ar uztrukes pavasaris,ar viskas kartu.Stengiuosi vyti mintis,kad tai gali buti depreseja.Tokia nebuvau kaip dabar.As labai bendraujanti,visur lekianti,taip sakant лёгкий на подъём zmogus,viskuo domintis.Dabar norisi buti tarp keturiu sienu.Tikiuosi viskas greit pasibaigs(работаю над собой),ir grisiu i savas vezias smile.gif
Turkiškuose serialuose pasitaiko,
kad serijos retsykiais susimakalavusios
arba kartais jų galas šiek tiek nukirptas,
būdinga, kad įgarsinimas grybauja.

Nei kiek tavimi neabejoju ir tikiu, kad sugrįši į save.
Juolab tas pereinamas laikotarpis nuo žiemos prie pavasario,
o jei dar kokie rūpesčiai, išgyvenimai, daugmaž nutinka vienu metu,
tai neišvengiama, kad žmogus šiek tiek išbarsto save.
Su laiku viskas nurims ir stos į vėžes.
Net ir po juodžiausios nakties pateka saulė ir viskas nušvinta
console.gif
Atsakyti
Kara sevda mane sudomino tik viena personažų 'pora'
ir jos santykių vingiai, tai Emiro ir Zeinep (Kemalio sesers).

Ar Emiras jai vis dar ir dabar kvaršina galvą iš savanaudiškų paskatų?
O gal jau Zeinep jam visai rimtai pradėjo patikti? Ar nepanašu dar į tai?
Norėčiau, kad taip nutiktų. jog būtų jie kartu.
Jie man labai dera tarpusavyje. Mane ir dabar domina ši pora.

Aš vis tik po 17-tos serijos neištvėriau, nustojau jį žiūrėti,
Man asmeniškai norėjosi spartesnio tempo, daugiau veiksmo,
ir tikėjausi, kad per tiek serijų jau išsirutulios į kažką plačiau.

Net nežinau, kai pasižiūri, tai pagrindinė pora lyg ir tinka vienas kitam.
O gal tik įpratau per tas 17-ką serijų...
Su aktorės Неслихан Атагюль vaidyba tai pirmą kartą žiūrėjau,
o su Бурак Озчивит, šis jau trečias mano matytas su jo vaidyba,
bet ne todėl, kad jis yra mano favoritas, o tiesiog taip sutapo.
Atsakyti
QUOTE(egliu @ 2016 03 26, 10:54)
Jau naują reklamuoja "širdele mano" per tv1 smile.gif įdomu ar vertas dėmesio ar nelabai?

O koks originalus pavadinimas, gal kas pasakys? rolleyes.gif
Atsakyti