Ask I memnu Kas ziurejote,o kur rasti 25 serija? As yuotube ziuriu,25 ideta,bet visai kita serija,senesne rodo.Kitur ieskau irgi tas pats.
QUOTE(Nanita @ 2016 03 23, 21:09)
Ask I memnu Kas ziurejote,o kur rasti 25 serija? As yuotube ziuriu,25 ideta,bet visai kita serija,senesne rodo.Kitur ieskau irgi tas pats
O čia netinka?"Aski memnu (Запретная любовь)"
QUOTE(Visgi @ 2016 03 23, 21:20)
Tas pats,senesne rodo serija,ir 26,jau matyta... As jau,zinok,visur isbandziau,beliko siustis.
QUOTE(Nanita @ 2016 03 23, 21:22)
Tas pats,senesne rodo serija,ir 26,jau matyta... As jau,zinok,visur isbandziau,beliko siustis.
Na, jei jau viską išbandei, tai tada taip...QUOTE(Visgi @ 2016 03 23, 21:25)
Na, jei jau viską išbandei, tai tada taip...
Visas nuorodas isbandziau,kurias ismeta google,Atsisiunciau,bandau ziureti.
QUOTE(Nanita @ 2016 03 23, 21:26)
Visas nuorodas isbandziau,kurias ismeta google,Atsisiunciau,bandau ziureti.
O tai kodėl čia su tomis serijomis taip įdomiai gaunasi?QUOTE(Visgi @ 2016 03 23, 21:32)
O tai kodėl čia su tomis serijomis taip įdomiai gaunasi?
Ir su atsiusta tas pats. Na istikruju kokia tvarka jos ikeltos?Kuria toliau serija ziureti.Nuo pirmos serijos ziuriu,nepraleidau nei vienos,tai tikrai,sitos ale naujosserijos man matytos.Ir taip iki 40 serijos ! Visos matytos,toliau jau netikrinau,susinervinau
QUOTE(Nanita @ 2016 03 23, 21:36)
Ir su atsiusta tas pats. Na istikruju kokia tvarka jos ikeltos?Kuria toliau serija ziureti.Nuo pirmos serijos ziuriu,nepraleidau nei vienos,tai tikrai,sitos ale naujosserijos man matytos.Ir taip iki 40 serijos! Visos matytos,toliau jau netikrinau,susinervinau
Tu gal pabandyk kitas į priekį atsisiųsti, nes būna kartais tokių fintų žinok, kad susimakalvę.Pasižiūrėk. Pamatysi.
Papildyta:
Dar patarimas,_Youtube'je pasižiūrėk tik turkų kalba, taip dar gali atsekti tas serijas ir jų eiliškumą.
QUOTE(Visgi @ 2016 03 23, 21:43)
Tu gal pabandyk kitas į priekį atsisiųsti, nes būna kartais tokių fintų žinok, kad susimakalvę.
Pasižiūrėk. Pamatysi.
Papildyta:
Dar patarimas,_Youtube'je pasižiūrėk tik turkų kalba, taip dar gali atsekti tas serijas ir jų eiliškumą.
Pasižiūrėk. Pamatysi.
Papildyta:
Aciu uz patarima,taip ir padariau. Turkiskai eiliskumas tvarkoje,skiriasi seriju trukme,turku kalba 1:33.Rusiskai igarsinta-1:11.Bandysiu persukineti serijas,ieskosiu kurios reikia.
Radau pagaliau,pasirodo tesinys 49-je serijoje,vietoj 25
Rusai sukarpe tas serijas pagal save, todel tikrai sunku atsirinkti.
QUOTE(Nanita @ 2016 03 23, 22:27)
Aciu uz patarima,taip ir padariau
Nėr už ką. Aš irgi mėgėja pasitikrinti, kaip sakoma доверяй но проверяй.
Man yra pasitaikę atvejų,
kai su eiliškumu viskas ok,
o galas serijos, pabaiga_kartais nukasta.
Tai vis pasitikrinu pagal turkišką variantą.
Beje Nanita, vis norėjau pasakyti, bet pamiršdavau,
tavo avatare, Beren Saat, man čia labai labai graži.
Dar kai pažiūrėjau padidintą variantą tai įstabaus grožio.
Kaip tu gyvuoji?
QUOTE(Milagra @ 2016 03 24, 00:04)
Rusai sukarpe tas serijas pagal save, todel tikrai sunku atsirinkti.
Kazkaip negalvodami sukarpe byle kaip Va,52 serija irgi ieskojau,radau.
QUOTE(Visgi @ 2016 03 24, 11:20)
Nėr už ką. Aš irgi mėgėja pasitikrinti,
kaip sakoma доверяй но проверяй.
Kaip tu gyvuoji?
kaip sakoma доверяй но проверяй.
Kaip tu gyvuoji?
Bet ar tai tik su turkiskais serialasi sitaip?Kuzey Guney seriale,su igarsinimu buvo ne kas, As I Memnu,pasimetusios serijos.
Daug perziurejau nuotrauku su Beren Saat,kol radau sau patikusia.Visur ji man nupaveiksluota,su (kaip jau minejau)salta mina,nenaturali,lig su kauke.O sitoj,svajinga,kiek viliojanti,silta...Man tiko
gyvuoju,aciu,kad paklausei kada kaip.Keista dabar busena,nepatinka man tokoje buti,svyruoja nuotaika.Ar dar pakankamai neatsigavau,ar uztrukes pavasaris,ar viskas kartu.Stengiuosi vyti mintis,kad tai gali buti depreseja.Tokia nebuvau kaip dabar.As labai bendraujanti,visur lekianti,taip sakant лёгкий на подъём zmogus,viskuo domintis.Dabar norisi buti tarp keturiu sienu.Tikiuosi viskas greit pasibaigs(работаю над собой),ir grisiu i savas vezias.