Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Justmina @ 2016 03 19, 02:27)
Oj reikėjo ir man persilaužti, bet po to kai įvyko lūžis negalėjau atsipeikėti nuo visko, buvo sunku susitaikyti kad pasibaigė, tai dar kiek kartu peržiūrėjau kai kurias scenas, kartais dar ir dabar pasižiūriu ir emocijų nesulaikau smile.gif

Jau žinau kokį epizodą ir peržiūrinėsiu smile.gif 20 serija,42 min.Taip tau ir reikia Bihter.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2016 03 18, 22:06)
Wow! Atrodo tikrai nei skaitėt nei girdėjot apie šį serijalą! Tai patariu, neieškokit informacijos ir jei žiūrėsite iki pabaigos, manau nenusivilsit, emocijos tikrai užplūs, tik įdomu kokios :-) vieniems labai labai patiko( man taip pat, tai buvo mano antrasis matytas turkiškas serijalas), o kitiems ne. Taigi arba patiks, arba jo nekęsite, abejingų šiam serijalui mažai....

O, kokie zmones! Simtas metu bigsmile.gif
Ka ziuri? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 03 19, 11:47)
O, kokie zmones! Simtas metu  bigsmile.gif
Ka ziuri?  biggrin.gif

Tikrai šimtas :-) Karts nuo karto įlendu paskaitinėt, matau kad visos kažką po truputį žiūrinėja, aptarinėja...
O pas mane su žiūrėjimais tai nieko įdomaus- niekas nekabina, nieko širdžiai mielo neatrandu... Dabar tik KPA per LNK žiuriu, nes buvau užmetus, taip ir nežiūrėjau antro sezono. Taip pat pradėjau "Bėgantį laiką" su anyta žiūrėt. Jai tai žiauriai BL patinka, moterėlė naktimis negali miegot, vis apie Džemilę ir Ali sapnuoja, na o aš žiūriu, gal daugiau, kad jai kompaniją palaikyt. Bet apie BL kai kas labai gerai atsiliepia, na ir man kol kas žiūrisi, tik jau bėdų bėdelių ten doh.gif gana slogus serialas. Man svarbu dauguma aktorių nėra atstumiantys, ypač moterys gana simpatiškos, o net ir prie Erkan Petekkaya baigiu priprasti :-), neprižadu, kad iki galo žiūrėsiu, bet kol kas 3 vakarus per savaitę pažiūriu.
Tačiau niekas nekabina taip, kad mieliau su herojais prie ekrano naktį praleisčiau, negu su vyru lovoje lotuliukas.gif Jau perdegiau turkais, išsigydžiau lotuliukas.gif nors i Tekinoglu ir Haznedar'ą karts nuo karto žvilgteliu wub.gif

Tikriausiai geriausi serijalai jau matyti! O gal tu atradai kokių, vertų dėmesio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 20 kovo 2016 - 03:46
QUOTE(Mockava @ 2016 03 20, 02:39)
Tačiau niekas nekabina taip, kad mieliau su herojais prie ekrano naktį praleisčiau, negu su vyru lovoje  lotuliukas.gif

Jau perdegiau turkais, išsigydžiau  lotuliukas.gif nors i Tekinoglu ir Haznedar'ą karts nuo karto žvilgteliu  wub.gif

Tikriausiai geriausi serijalai jau matyti! O gal tu atradai kokių, vertų dėmesio?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As tai vis dar randu tokiu blush2.gif lotuliukas.gif

Ech, Tekinoglu ir Haznedaras wub.gif Pamenu tas bemieges naktis ir uztinusias akis biggrin.gif

As jau irgi pagijus, aciu Dievui biggrin.gif Buvo ant jaunimo patrauke laugh.gif Ziurejau Kiralik Ask, bet nebeziuriu, nes nusivaziavo.
KPA antro sezono irgi neistraukiau ir kazkaip net minciu neturiu jo ziureti. BL irgi ne mano. Is nufilmuotu nieko nerandu, kas uzkabintu. Senokai jau ir as nebeturiu del ko nemiegoti naktimis. Paskutinis toks buvo Merhamet. Va ji ir dabar dar kartais "paslifuoju" cool.gif

Atsakyti
Pradėjau žiūrėti Poyraz Karayel nu kaip užkabino, toks kriminalinis ir aktoriai labai faini, vietom gerai pasijuokiu, gal kas dar žiūri?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milagra @ 2016 03 20, 15:36)
Paskutinis toks buvo Merhamet. Va ji ir dabar dar kartais "paslifuoju"  cool.gif

Na o aš jo nežiūriu vien dėl to, kad įgarsinimo nėra, rodos kažkur iki 27 ar 30 serijos tiktai? Labai jau tingiu rusų kalba skaityti blush2.gif O gal yra, tik aš neužtikau?

Aš buvau Medcezir pradėjus, bet kai pradedu, turiu iki galo ir žiūrėti, o tada dar nebaigtas buvo, tai irgi užmečiau net neįpusėjus... Net nesusidariau tvirtos nuomonės ar jis man patinka ar ne...

Bet dabar pavasaris, ir laiko mažiau TV lieka, taigi reiks laukt vėsių vakarų, kada su arbata rankoje, šiltai įsitaisius, bus vėl galima serijalus žiūrėti.

Raimusiuxxx, o tu KPA lietuviškai žiūri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 20 kovo 2016 - 23:17
QUOTE(Mockava @ 2016 03 20, 23:15)

Raimusiuxxx, o tu KPA lietuviškai žiūri?

biggrin.gif Na kaip as galiu neziuret lotuliukas.gif
O, jeigu rimciau, tai jeigu bunu namie tokiu laiku,tai paziuriu. Bet man nepatinka kaip serijas dalyja. Is 54 padarys kokias 70 kaip minimum smile.gif ir kad daug zargono vartoja vertime smile.gif bet cia as jau kabinejuos tongue.gif
Beja,kelintadieniais ir kelinta valanda Bl rodo? Kol "akademinese" gal paziureciau smile.gif ir ar jau daug jo parode?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimusiuxxx: 20 kovo 2016 - 23:41
QUOTE(Mockava @ 2016 03 20, 22:15)
Na o aš jo nežiūriu vien dėl to, kad įgarsinimo nėra, rodos kažkur iki 27 ar 30 serijos tiktai? Labai jau tingiu rusų kalba skaityti blush2.gif O gal yra, tik aš neužtikau?

Ne, ne, nera viso igarsinto. Kazkur viena serija per savaite igarsina. Taip kad netrukus ir baigs.

Medcezir manes visiskai neuzkabino, absoliuciai ne mano schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 03 20, 16:39)
biggrin.gif Na kaip as galiu neziuret lotuliukas.gif
O, jeigu rimciau, tai jeigu bunu namie tokiu laiku,tai paziuriu. Bet man nepatinka kaip serijas dalyja. Is 54 padarys kokias 70 kaip minimum smile.gif ir kad daug zargono vartoja vertime smile.gif bet cia as jau kabinejuos tongue.gif
Beja,kelintadieniais ir kelinta valanda Bl rodo? Kol "akademinese" gal paziureciau smile.gif ir ar jau daug jo parode?

Bėgantį laiką per tv1 rodo, berods 22:40. Bet rodo tik pirm/antr/trečiadieniais. Tiksliai nepasakysiu, bet paskutinė arba 20, arba 22 serija lygtai buvo... Jei neklystu kažkur apie 120 yra? Man atrodo dėl ilgio aš jo ir nežiūrėjau, kai LNK rodė...

Ne! Dalijimas ir man nepatinka! Man atrodo aš kai kurių net visų ir nemačiau, galvojau, kad tik po valandą ir rodo, kol susigaudžiau, kad iš kart kitą rodo.blush2.gif Aš dar nepasivijau TV, visa savaite atsilikus esu, bet esu pasirįžusi šį kartą visą pažiūrėti. Kadangi 1 sezoną esu mačiusi, tai per daug atidžiai kol kas ir nežiūriu.
Atsakyti
QUOTE(Mockava @ 2016 03 21, 00:03)
Bėgantį laiką per tv1 rodo, berods 22:40.  Bet rodo tik pirm/antr/trečiadieniais. Tiksliai nepasakysiu, bet paskutinė arba 20, arba 22 serija lygtai buvo... Jei neklystu kažkur apie 120 yra?  Man atrodo dėl ilgio aš jo ir nežiūrėjau, kai LNK rodė...

Aha 120./3 sezonai doh.gif ir i gala serijos ilgeja. Bet man 3 sezonas pats silpniausias. As pati ta seriala puse metu ziurejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 03 19, 00:25)
Neskaiciau ir negirdejau  smile.gif Zinojau tik,kad Kıvanç Tatlıtuğ,vaidina.Paskaitau tik filmo aprasymus,bet komentarus labai retai,dazniausiai per daug jose buna parasyta,atskleista. smile.gif Na,bus matyt ziuresiu,ar ne.Nepatiks,tai nesikankinsiu. smile.gif

Nanita, jei nepatiks, pasižiūrėk Ezel/2009. Reikalauju tiesiog smile.gif Labai geras, toks suktas, kad kaskart negalėdavau atsigaut kaip apgaudavo. O pabaiga tai išvis. Dar ir dabar kartais važiuodama pasileidžiu nuostabią muziką. Ir Kivančas ten trumpam pasirodo, visai kitokiam amplua. Pagrindinis aktorius iš pradžių nepatiko, bet paskui labai, tikras vyras,su kostiumu gražiai atrodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2016 03 22, 10:49)
Nanita, jei nepatiks, pasižiūrėk Ezel/2009. Reikalauju tiesiog  smile.gif Labai geras, toks suktas, kad kaskart negalėdavau atsigaut kaip apgaudavo. O pabaiga tai išvis. Dar ir dabar kartais važiuodama pasileidžiu nuostabią muziką. Ir Kivančas ten trumpam pasirodo, visai kitokiam amplua. Pagrindinis aktorius iš pradžių nepatiko, bet paskui labai, tikras vyras,su kostiumu gražiai atrodė smile.gif

Jei jau reikalauji,tai butinai ziuresiu biggrin.gif Bet pirma duosiu dar sansa "Ask I memnu",paziuresiu dar keleta seriju,gal isivaziuosiu,kolkas nesupratau,patinka jis man,ar ne.
Atsakyti