QUOTE(Milagra @ 2016 03 19, 11:47)
O, kokie zmones! Simtas metu
Ka ziuri?
Tikrai šimtas :-) Karts nuo karto įlendu paskaitinėt, matau kad visos kažką po truputį žiūrinėja, aptarinėja...
O pas mane su žiūrėjimais tai nieko įdomaus- niekas nekabina, nieko širdžiai mielo neatrandu... Dabar tik KPA per LNK žiuriu, nes buvau užmetus, taip ir nežiūrėjau antro sezono. Taip pat pradėjau "Bėgantį laiką" su anyta žiūrėt. Jai tai žiauriai BL patinka, moterėlė naktimis negali miegot, vis apie Džemilę ir Ali sapnuoja, na o aš žiūriu, gal daugiau, kad jai kompaniją palaikyt. Bet apie BL kai kas labai gerai atsiliepia, na ir man kol kas žiūrisi, tik jau bėdų bėdelių ten
gana slogus serialas. Man svarbu dauguma aktorių nėra atstumiantys, ypač moterys gana simpatiškos, o net ir prie Erkan Petekkaya baigiu priprasti :-), neprižadu, kad iki galo žiūrėsiu, bet kol kas 3 vakarus per savaitę pažiūriu.
Tačiau niekas nekabina taip, kad mieliau su herojais prie ekrano naktį praleisčiau, negu su vyru lovoje
Jau perdegiau turkais, išsigydžiau
nors i Tekinoglu ir Haznedar'ą karts nuo karto žvilgteliu
Tikriausiai geriausi serijalai jau matyti! O gal tu atradai kokių, vertų dėmesio?