Įkraunama...
Įkraunama...

Turkiški serialai V Tema

QUOTE(Raimusiuxxx @ 2016 03 13, 17:35)
Nu geras. Aciu smile.gif
Ypatingai aciu uz dainu zodzius. Tie visi dainu tekstai dar viena mano silpnybe biggrin.gif
Nėr už ką smile.gif
Sutinku, man taip pat žodžiai didelės prasmės, reikšmės turi.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 03 13, 11:21)
Ko tau nesimiega?
Jau chyba gera filma radai smile.gif
Iš svečių buvom tik grįžę po 01 val,
visa kompanija LT EV finalą žiūrėjom.
Jo, žiūriu, bet žiūriu su taupimo režimu,
nes greit jau finišo tiesioji.

Nujaučiu, kad liks mylimiausiu serialu.
Realus man pretendentas į Nr.1.

Medcezir (Trailer)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 03 13, 04:12)

Bet tai kokio grozio daina sio klipo!Nieko nemaciau,tik girdejau...Aciu tau,Visgi.Esu uzburta smile.gif
Visa kita parasysiu veliau,dabar ka sugebu,tai tik klausytis sios dainos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nanita: 13 kovo 2016 - 22:31
QUOTE(Nanita @ 2016 03 13, 23:28)
Bet tai kokio grozio daina sio klipo!Nieko nemaciau,tik girdejau...Aciu tau,Visgi.Esu uzburta smile.gif
Visa kita parasysiu veliau,dabar ka sugebu,tai tik klausytis sios dainos.
Na Nanita,
tu duodi biggrin.gif Nepamiršk, kad ryt pirmadienis, kad ryt į darbą, ar tau nereik?
Bet tu kaip ir aš, jei patinka kuri daina, tai galiu klausyt ir klausyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2016 03 13, 21:30)
Iš svečių buvom tik grįžę po 01 val,
visa kompanija LT EV finalą žiūrėjom.
Jo, žiūriu, bet žiūriu su taupimo režimu,
nes greit jau finišo tiesioji.

Nujaučiu, kad liks mylimiausiu serialu.
Realus man pretendentas į Nr.1.

Medcezir (Trailer)

user posted image

Buvau pradejus ziureti per tv,bet atvesau gal kad rodydavo tik savaitgaliais,bet zadu kada nors gryst prie jo biggrin.gif. O turkiskus serialus pradejau ziureti nuo Fatmagiul, labai suzavejo pagrindiniai aktoriai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ziedlapiux: 13 kovo 2016 - 22:50
QUOTE(Visgi @ 2016 03 13, 23:37)
Na Nanita,
tu duodi biggrin.gif Nepamiršk, kad ryt pirmadienis, kad ryt į darbą, ar tau nereik?
Bet tu kaip ir aš, jei patinka kuri daina, tai galiu klausyt ir klausyt mirksiukas.gif

Reikia,ir anksti. biggrin.gif Bet su tokia daina gera astsigulti bei atsikelti smile.gif Taip,jai patinka,tai keleta paru vien ta daina ir groja. Seima priprato,jei mato zmona/mama,lingiuojanti su ausinemis bute,reiskia neilgam,po pora dienu liga praeis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziedlapiux @ 2016 03 13, 23:48)
Buvau pradejus ziureti per tv,bet atvesau gal kad rodydavo tik savaitgaliais,bet zadu kada nors gryst prie jo biggrin.gif.
O turkiskus serialus pradejau ziureti nuo Fatmagiul, labai suzavejo pagrindiniai aktoriai wub.gif
Aš va lygiai taip pat, dėl šios priežasties atvėsau nuo kelių_
nuo "Kiralık Aşk", "Kara Sevda".
Šitaip ilgu laukti, kai į savaitę po seriją įkelia, o dar kai nusimuilina kartais,
tai šventės, tai dar kas doh.gif
Turkiškiems serialams mano meilė taip pat prasidėjo būtent nuo Fatmagül'ün Suçu Ne? smile.gif
Papildyta:
Esu ten, iki to serialo, pavieniai kelis filmus pažiūrėjus, bet tik tiek,
ir nieko panašaus nebuvo. O va būtent tas serialas stebuklą padarė smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Visgi: 13 kovo 2016 - 22:56
QUOTE(Milagra @ 2016 03 13, 15:03)

Baigiu 17 serija,jau kai kurias ziurejau prasukinejant,nezinau ar tiek seriju istempsiu.Kolkas nuobodokas jis man,viskas vyksta tarp keturiu sienu,nors i darba kas nuvaziuotu,pakeisciau aplinka biggrin.gif ,be atsako isimyli,gamina ir valgo. :DNoretusi daugiau veiksmo. Dar prie viso sito Bihlulo mazai rodo.Iki siol nesupratau kokia istikro,ir koks tikslas,Behter,ji man ни рыба ни мясо,atrodo geranoriska savo sesei,mylinti/mylejo savo vyra,bet kitiems kaip sirseIsdydi.Ir ka Bihliul joje pamate??Tikriausiai filmo pabaigoje jie ir liks kartu.As tai ja neisimyleciau biggrin.gif Na nebent fomo eigoje,ji pasikeis i gera puse.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 03 18, 15:09)
Baigiu 17 serija,jau kai kurias ziurejau prasukinejant,nezinau ar tiek seriju istempsiu.Kolkas nuobodokas jis man,viskas vyksta tarp keturiu sienu,nors i darba kas nuvaziuotu,pakeisciau aplinka  biggrin.gif ,be atsako isimyli,gamina ir valgo. :DNoretusi daugiau veiksmo.

Wow! Atrodo tikrai nei skaitėt nei girdėjot apie šį serijalą! Tai patariu, neieškokit informacijos ir jei žiūrėsite iki pabaigos, manau nenusivilsit, emocijos tikrai užplūs, tik įdomu kokios :-) vieniems labai labai patiko( man taip pat, tai buvo mano antrasis matytas turkiškas serijalas), o kitiems ne. Taigi arba patiks, arba jo nekęsite, abejingų šiam serijalui mažai....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 18 kovo 2016 - 23:09
QUOTE(Mockava @ 2016 03 19, 00:06)
Wow! Atrodo tikrai nei skaitėt nei girdėjot apie šį serijalą! Tai patariu, neieškokit informacijos ir jei žiūrėsite iki pabaigos, manau nenusivilsit, emocijos tikrai užplūs, tik įdomu kokios :-) vieniems labai labai patiko( man taip pat, tai buvo mano antrasis matytas turkiškas serijalas), o kitiems ne. Taigi arba patiks, arba jo nekęsite, abejingų šiam serijalui mažai....

Neskaiciau ir negirdejau smile.gif Zinojau tik,kad Kıvanç Tatlıtuğ,vaidina.Paskaitau tik filmo aprasymus,bet komentarus labai retai,dazniausiai per daug jose buna parasyta,atskleista. smile.gif Na,bus matyt ziuresiu,ar ne.Nepatiks,tai nesikankinsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2016 03 18, 23:25)
Neskaiciau ir negirdejau  smile.gif Zinojau tik,kad Kıvanç Tatlıtuğ,vaidina.Paskaitau tik filmo aprasymus,bet komentarus labai retai,dazniausiai per daug jose buna parasyta,atskleista. smile.gif Na,bus matyt ziuresiu,ar ne.Nepatiks,tai nesikankinsiu. smile.gif

Oj reikėjo ir man persilaužti, bet po to kai įvyko lūžis negalėjau atsipeikėti nuo visko, buvo sunku susitaikyti kad pasibaigė, tai dar kiek kartu peržiūrėjau kai kurias scenas, kartais dar ir dabar pasižiūriu ir emocijų nesulaikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justmina @ 2016 03 19, 02:27)
Oj reikėjo ir man persilaužti, bet po to kai įvyko lūžis negalėjau atsipeikėti nuo visko, buvo sunku susitaikyti kad pasibaigė, tai dar kiek kartu peržiūrėjau kai kurias scenas, kartais dar ir dabar pasižiūriu ir emocijų nesulaikau smile.gif

Ir man lygiai taip pat,kažkas toooookio šis serialas smile.gif
Atsakyti