NAUJAS, su etiketėmis medvilnės golfas. Spalva: deep redwood. Be galo graži.
M dydis.
Labai mielos, minkštos medvilnės.
Išmatavimai:
per krūtinę apie 43 cm [man su 87 cm krūtine laisvas]
rankovės ilgis nuo pažasties apie 52
visas ilgis nuo kaklo apie 65 cm
17 Eur.
Kaunas
Realios foto:
Nauji originalus odiniai Ivanka Trump aulinukai, US 8,5, didinti, man su 25,5cm peda dideli. Batukai realiai labai dailus, patogus. Kaina 45>>35EUR
"Old Navy" išskirtinės, gražios timputės paaukštintu liemeniu, S dydis. Labai kokybiškos ir gražiai priglundančios. Išmatavimai: ilgis nuo klyno 68 cm, visas ilgis 90 cm, per juosmeni neištempus 32 cm.
Kaina 28 eur
Labai graži "Head" palaidinė sportui, S dydis. Ilgesnio modelio, puikiai tinka prie timpų. Siunčiausi du dydžius iš JAV, todėl šią parduodu. Išmatavimai: ilgis 66 cm, per krūtinę neištempus 40 cm.
Kaina 12 eur
Kaina 28 eur
Labai graži "Head" palaidinė sportui, S dydis. Ilgesnio modelio, puikiai tinka prie timpų. Siunčiausi du dydžius iš JAV, todėl šią parduodu. Išmatavimai: ilgis 66 cm, per krūtinę neištempus 40 cm.
Kaina 12 eur
Keisčiau naują labai fainą ir puikios kokybės man per didelį Cole Haan pūkinį paltą S dydį į XS arba parduodu . Paltas labai šiltas, medžiaga neblizgi, apykaklė pasidaro į kapišoną, dydis S, spalva juoda, kaina 150eur (pradinė 428$), Kaunas, rašyti až
Daugiau apie paltą:
Cole Haan down coat
Parduodu naujas, minkštutėles odines pirštines su spec piršto danga mobiliam liesti "GRANDOE Leather Bravo Tech Gloves", spalva ruda, dydis M, atitinka 7-7,5 pirštinių dydį, kaina tik 16 eurų, Kaunas, rašyti až
Apžiūrėti galima čia:
Grandoe leather gloves
Mano išparduotuvė
Daugiau apie paltą:
Cole Haan down coat
Parduodu naujas, minkštutėles odines pirštines su spec piršto danga mobiliam liesti "GRANDOE Leather Bravo Tech Gloves", spalva ruda, dydis M, atitinka 7-7,5 pirštinių dydį, kaina tik 16 eurų, Kaunas, rašyti až
Apžiūrėti galima čia:
Grandoe leather gloves
Mano išparduotuvė
J. Crew Ribbed Wool beanie, one size. Nauja. Etiketės nebuvo.
35 proc.nylon, 35 proc. viskose, 23 proc. wool, 7 proc. cashmere.
12,59 eur su reg. siutnimu.
Kaunas
35 proc.nylon, 35 proc. viskose, 23 proc. wool, 7 proc. cashmere.
12,59 eur su reg. siutnimu.
Kaunas