Parduodu naujus, su etiketemis is JAV parsisiustus ANN TAYLOR leginsus (nepataikiau su dydziu ). Dydis XS Tall - dydi atitinka, puikiai tiks aukstesnei (man su 175 cm ugiu ilgio pilnai pakanka), lieknai merginai. Labai kokybiski, neskysti, tvirtos medziagos, puikiai tiks saltesniam sezonui. Kaina - 26 eur.
Ismatavimai ramybes busenoje:
liemuo - apie 35 cm. (guma, tad tempiasi);
klubai - apie 44 cm (tempiasi, turi is saves tamprumo);
visas ilgis - 100 cm;
vidines siules ilgis - 77 cm.
Nauji, iš JAV siųsti Banana Republic džinsiniai marškiniai, S dydis, laisvo stiliaus, visada madingi.
20 Eur
Papildyta:
Nauja JCrew palaidinukė, šių metų kolekcijos. Sudėtis - poliesteris, bet labai minkštas. Praktiškam nešiojimui. 2 dydis. Atitinka XS. Parduodu, nes man buvo per maža, užsisakiau tokią pačią 4 dydžio. Mano krūtinė - 86-87 cm. Atrodo labai gražiai, santūriai-prabangiai, lengvai skalbiasi, lygint irgi beveik nereikia Kaina - 30 Eur--> 28 Eur--> 25 Eur--> tik 20 Eur !23 Eur.
20 Eur
Papildyta:
Nauja JCrew palaidinukė, šių metų kolekcijos. Sudėtis - poliesteris, bet labai minkštas. Praktiškam nešiojimui. 2 dydis. Atitinka XS. Parduodu, nes man buvo per maža, užsisakiau tokią pačią 4 dydžio. Mano krūtinė - 86-87 cm. Atrodo labai gražiai, santūriai-prabangiai, lengvai skalbiasi, lygint irgi beveik nereikia Kaina - 30 Eur--> 28 Eur--> 25 Eur--> tik 20 Eur !23 Eur.
Parduodu pora kart uzsideta, praktiskai nauja ilga pukini 600 fill power insulation Landsend palta. L dydis, atitinka, su kapisonu (nusegamu). Kadangi numeciau svorio, paltas perdidelis, tenka pardavineti. Kaina 70eur
Naujas originalus Calvin Klein paltukas, L dydis. Virsus-42% wool, 44% polyester, 8% acrylic, 6% nylon, kaina 100Eur
Puikūs laisvalaikio/žygių moteriški batai LOWA. Patogūs, neslystantys, padas vibrant, vientisa struktūra (MonoWrap), su gore-tex'u. Dydį rašo 39, bet manau labiau tinka 38 dydžiui, nes eiant ilgesnį atstumą norisi didesnio bato (pirkau sau, bet vis tik maži)
Kaina - 30Eur.
Kaunas
Kaina - 30Eur.
Kaunas
Parduodu naują Adrienne Vittadini rankinę. Pirkta JAV. Kaina 100 eur. Kaunas