Juoda elegantiška suknelė 4 dydis, siųsta iš JAV, atitinka S. Nauja. 44 Eur->30 Eur
Sofft naujos balerinos 8 dydis, atitinka 37-37,5. Vidpadis 24 cm. 25 Eur>12 Eur
Victoria Secret medvilninės nėriniuotos kelnaitės, originalios, XS dydis, atitinka. Naujos, tik be pop. etiketės. Nuo liemens į apačią (kaip nufotografuota) 17,5 cm, plotis per liemenį 29 cm. Liemuo žemintas. 7,4 Eur->7 EUR
Kaunas, siuntimas +1.6 eur, avalynės + 2 eur.
Kartą avėti. Kulnas 4 cm. Kulnas pakaltas pas batsiuvį ( kainavo 6 eur ). Parduodu, nes vis tik negaliu avėti aukšta pakulne batų, nors ir labai to norėčiau. Labai norėti ir priderinti bateliai - tinka praktiškai prie visko, labai patogus kulnas norint atrodyt elegantiškai kasdien, bet nenuvarginti kojų. Oda netikra. Vitpadis 24,5 cm. 38 Eur dydis.
Realios foto:
Vinted
13,99 Eur---> 10,99 . Plius siuntimas.
Kaune galima pasimatuoti.
Naujas VICTIRIA SECRET maudomas kaina 39
liemenele - 34 C
kelnaites - S.
Yra papildomos sleikutes.
Spalva ir liemeneles ir kelnaiciu - Neon nectar.
Naujas maudymukas kaina 39
Spalva - juoda
Liemenele - 34 C
Kelnaites - S.
Kelnaiciu modelis toks kaip pirmoje maudomo foto. Ant uzpakaliuko nera paraukimo, yra victoria secret prisiuta metaline etikete.
liemenele - 34 C
kelnaites - S.
Yra papildomos sleikutes.
Spalva ir liemeneles ir kelnaiciu - Neon nectar.
Naujas maudymukas kaina 39
Spalva - juoda
Liemenele - 34 C
Kelnaites - S.
Kelnaiciu modelis toks kaip pirmoje maudomo foto. Ant uzpakaliuko nera paraukimo, yra victoria secret prisiuta metaline etikete.
Parduodu naują GF FERRE' suknelę, spalva Lead, medžiaga labai graži, neplona, su prabangiai subtiliu žvilgesiu, dydis 40 (Italian Size), kainavusi 420$, kaina 93 eur, Kaunas, rašyti až
GF Ferre suknelė
Papildyta:
Keičiu Factory tall pencil skirt in double-serge wool, spalva PINOT NOIR, dydis 2Tall, į dydį 2 Regular , kad ir kitos spalvos arba parduodu 45eur:
Pencil skirt in double- serge wool
Parduodu naują labai gražią Vero moda suknutę su atskiru apatinuku, dydis 36 (man su 163 cm ūgiu suknutė iki kelių), kaina tik 20 eur, Kaunas rašyti až
Daugiau apie suknutę
Parduodu Jcrew keletą kartų vilkėtą, puikios būklės Allie dres in festival blue, su kišenėmis, (išvalyta valykloje), sudėtis: šilkas, vilna, dydis 2, kaina 49Eur, Kaunas, rašyti až
Apie Allie dress
Parduodu ką tik gautas, bet man netikusias naujas VS maudymosi kelnaites, spalva Black/white Diamonds Colorblock, tinkančias ir prie balto, ir prie juodo maudomuko viršaus, dydis XS, kaina tik 6 eur, Kaunas, rašyti až .
Prie šių kelnaičių galėčiau pasiūlyti tinkamą naują jcrew juodą liemenuką XS, kaina tik 6 eur, Kaunas , rašyti až
Toks
Parduodu naujas Black Mugnana Embellished Sandal, ortopediniu padu su šiuo metu labai madingu spindinčių akmenukų papuošimu, kokybė puiki, dydis 38. , kaina 20 eur, Kaunas, rašyti až
Daugiau nuotraukų:
Black Mugnana Embellished Sandal
Parduodu vieną kartą dėvėtus, visgi pasirodė maži, Polo Ralph Lauren Vaughn Chambray Herringbone sneaker'iukus, dydis US7,5 tiktų 39-40 dydį nešiojančiam, spalva Denim, kaina 29 eurai, Kaunas, rašyti až
Apžiūrėti galite čia
Mano išparduotuvėlė
GF Ferre suknelė
Papildyta:
Keičiu Factory tall pencil skirt in double-serge wool, spalva PINOT NOIR, dydis 2Tall, į dydį 2 Regular , kad ir kitos spalvos arba parduodu 45eur:
Pencil skirt in double- serge wool
Parduodu naują labai gražią Vero moda suknutę su atskiru apatinuku, dydis 36 (man su 163 cm ūgiu suknutė iki kelių), kaina tik 20 eur, Kaunas rašyti až
Daugiau apie suknutę
Parduodu Jcrew keletą kartų vilkėtą, puikios būklės Allie dres in festival blue, su kišenėmis, (išvalyta valykloje), sudėtis: šilkas, vilna, dydis 2, kaina 49Eur, Kaunas, rašyti až
Apie Allie dress
Parduodu ką tik gautas, bet man netikusias naujas VS maudymosi kelnaites, spalva Black/white Diamonds Colorblock, tinkančias ir prie balto, ir prie juodo maudomuko viršaus, dydis XS, kaina tik 6 eur, Kaunas, rašyti až .
Prie šių kelnaičių galėčiau pasiūlyti tinkamą naują jcrew juodą liemenuką XS, kaina tik 6 eur, Kaunas , rašyti až
Toks
Parduodu naujas Black Mugnana Embellished Sandal, ortopediniu padu su šiuo metu labai madingu spindinčių akmenukų papuošimu, kokybė puiki, dydis 38. , kaina 20 eur, Kaunas, rašyti až
Daugiau nuotraukų:
Black Mugnana Embellished Sandal
Parduodu vieną kartą dėvėtus, visgi pasirodė maži, Polo Ralph Lauren Vaughn Chambray Herringbone sneaker'iukus, dydis US7,5 tiktų 39-40 dydį nešiojančiam, spalva Denim, kaina 29 eurai, Kaunas, rašyti až
Apžiūrėti galite čia
Mano išparduotuvėlė
Naujas AE maudymosi kostiumelis.
Liemenele su push up, 34B dydzio PUSHUP BIKINI TOP
Kelnaites aukstu liemeniu M dydzio HI-RISE BIKINI BOTTOM
35 eur.
Labai grazus ir kokybiskas . Mielai nusipirkciau didesnes kelnaites (nes M man mazokos), bet jau nera Reali foto is google
Prabangi subtili suknelė - 47 eur.
NAUJA, su etiketem.Kliošinė nuostabi suknelė. Yra kišenės. Juosesi dirželiu su gražiu dekoru. Nugaroje segasi užtrauktuku. Tamsiai mėlynos spalvos. Royal blue. Dydis 16, M/L. Fotografuota ant S. 1,70 ugis. Batai taip pat parduodami , Michael Kors nude basutės.
Daugiau mano spintos rasite CIA
Nauja Calvin Klein Saffiano Tote
Nuoroda http://www.6pm.com/c...ote-black-white
100 eur Sia savaite tik 80 eur !
Realiai spalvos
Papildyta:
Nauji, 10 dydzio lininiai sortai
atiduosiu uz 10 eur vistiek man dideli 9 eur
Arba keisciau i 6 dydi
Siulau CECE BALLET FLATS
Size: 7 MEDIUM
Color: FROSTED TAUPE
Vidpadis 24 cm
32 eur 28 eur
Foto skolinta is google
Papildyta:
Loft Curvy Boot Cut Corduroy Pants
Dydis 26
14 eur dabar 11 eur
Kelnes
Spalva tokia (popcorn)
Loft Curvy Straight Leg Corduroy Pants
Dydis 27
Spalva Tropical Sand
16 eur Dabar 14 eur
Papildyta:
Siulau man netikusius dzinsiukus. Labai smagus, minksti,tamprus. Graziai priglunda, liemuo savo vietoje ( ne zemas)
Pirkti JAV uz 9.99 usd Pradine kaina 49.90 $ Gavosi po 17.50 eur, uz tiek ir siulau Atiduodu po 12 eur
ARBA mielai keisciau i 27 dydi, svalva nesvarbi Realiai tikrai fainesni, nei nuotraukose
WOMEN SMART SHAPE JEANS 29x33 dydis Spalva normali juoda, ne tokia sviesi,kaip parduotuves foto.
ir WOMEN SMART SHAPE JEANS 30x33 dydis Svalva 64 BLUE
Pridedu ismatavimus
Juodi :
Per liemeni 40 cm
Per klubus apie 53 cm
Nuo klyno iki apacios 84.5 cm
Nuo liemens iki apacios 110 cm
Klesnes plotis apacioje 19 cm
Melyni:
Keista bet ismatavimai tokie patys man uzsidejus jie pasirode truputi didesni atrodo,jie labiau tamprus
Papildyta:
Nauja odine Tommy Hilfiger rankine per peti
LEATHER TURNLOCK CROSSBODY
Style #:6920616
Color: BLUE WATER
50 eur 40 eur
Papildyta:
Nauja odine rankine Calvin Klein Modena Pebble Satchel
Rankinukas visiskai naujas, tikrai originalus, odinis.
Rankines plotis 30 cm,aukstis 22cm . Dugno plotis 10 cm. Idealus,elegantiskas dydis, nei perdidele nei permaza šypsena
Grazi, "nenuvalkiota" spalva.
Kaina ant etiketes 198 $
Dabar TIK 70 eur