Laba diena.
Sveikinimai naujoms mamytėms - Carpe diem, renteda, wauduke, xxxaugustexxx
- daug kantrybės, tik gerų emocijų ir ramių naktų
QUOTE(rabaciene.k @ 2016 02 23, 21:47)
Aš su klausimu tokiu- ar jums neskauda pilvo naktimis, tarkim , kai apsiverst reikia?
toks jausmas, kad vaikas nuguli tam šone ir kai reikia apsiverst, ne tik sunku, bet ir skauda
kažkaip įdomiai....
Skauda
. Verčiuosi laikydama pilvą iš lėto, kad leliukas spėtų vėl patogiai kitoj pusėj įsitaisyti. Kartais tenka net atsisėsti ar išlipti iš lovos ir tik tada ant kito šono atsigulti. Ant to pačio šono niekaip neišmiegočiau, nes klubus pradeda skaudėt. Taip ir miegu, vartausi, keliuosi, gulu, vėl keliu, pavaikščioju.
QUOTE(čikita38 @ 2016 02 25, 05:38)
Nesimiega sianakt vėl. Jau nuo pusės 5 po internetą klajoju. Buvau vakar poliklinikos paskaitoje apie maitinimą. Šiaip lyg nieko naujo, daug pozityvo, priminė higienos reikalavimus. Tikiuosi visai sėkmingai maitinsiu ir antrą pipirą.
Aš taip pat po paskaitėlės pasisėmiau gerų emocijų ir galvoju, kad tikrai pavyks
. Kadangi pirmas buvo alergiškas, tai teko primaitinti hipoalerginiu mišiniu, labai brangiu, tai taip norėčiau, kad šį kartą to pienelio būtų daugiau ir užtektų kantrybės pilnai užkurti pieno fabriką.
QUOTE(rabaciene.k @ 2016 02 25, 11:17)
Buvo vakar susitikimas su midwife, bernužėlis žemyn galva tuo metu buvo, tai laikom kumščius, kad taip ir liktų. Viskas gerai, augam kaip ant mielių- jau maždaug sveria 3.6kg
Sakė UK leidžia pernešiot 12 dienų, bet mano atveju darytume skatinimą sulaukus 40-tos savaitės, nes vaikas didelis. Beje, sužinojau ir labai nustebau, kad UK po gimdymo, jei viskas tvarkoj, namo išleidžia, jei pati nori, aišku, jau po dviejų valandų
Tai va tiek naujienų iš mano fronto
Oho, anksti paleidžia. Bet gal taip ir geriau