Įkraunama...
Įkraunama...

2016 m. kovo nėštukės

QUOTE(adamada @ 2016 02 23, 20:04)
sveikutės  4u.gif

niu įgavom pagreitį, lukštenamės, kolkas nestabdom  thumbup.gif

sveikinimai xxxaugustexxx, šiandien susilaukė dukrytės  wub.gif

wub.gif wub.gif sveikinimai xxxaugustexxx 4u.gif
tikrai, pagreitis įgautas biggrin.gif

QUOTE(rabaciene.k @ 2016 02 23, 21:47)
Aš su klausimu tokiu- ar jums neskauda pilvo naktimis, tarkim , kai apsiverst reikia?  g.gif toks jausmas, kad vaikas nuguli tam šone ir kai reikia apsiverst, ne tik sunku, bet ir skauda  unsure.gif kažkaip įdomiai....

labai skauda ir seniai...praktiškai kiekvieną kartą versdamasi prabundu iš skausmo...tai jau beveik pripratau naktį ant vieno šono išmiegot rolleyes.gif
Papildyta:
Dar pagalvojau, kuriai tokia laimė teks 2016.02.29 susilaukti bigsmile.gif gimtadienis - kas 4 metus hihihi.gif
Atsakyti
Aš su klausimu tokiu- ar jums neskauda pilvo naktimis, tarkim , kai apsiverst reikia?  g.gif toks jausmas, kad vaikas nuguli tam šone ir kai reikia apsiverst, ne tik sunku, bet ir skauda  unsure.gif kažkaip įdomiai....

buna kad ir dar kaip skauda....
Atsakyti
Nesimiega sianakt vėl. Jau nuo pusės 5 po internetą klajoju. Buvau vakar poliklinikos paskaitoje apie maitinimą. Šiaip lyg nieko naujo, daug pozityvo, priminė higienos reikalavimus. Tikiuosi visai sėkmingai maitinsiu ir antrą pipirą.
Atsakyti
Buvo vakar susitikimas su midwife, bernužėlis žemyn galva tuo metu buvo, tai laikom kumščius, kad taip ir liktų. Viskas gerai, augam kaip ant mielių- jau maždaug sveria 3.6kg doh.gif Sakė UK leidžia pernešiot 12 dienų, bet mano atveju darytume skatinimą sulaukus 40-tos savaitės, nes vaikas didelis. Beje, sužinojau ir labai nustebau, kad UK po gimdymo, jei viskas tvarkoj, namo išleidžia, jei pati nori, aišku, jau po dviejų valandų blink.gif Tai va tiek naujienų iš mano fronto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rabaciene.k: 25 vasario 2016 - 11:18
QUOTE(rabaciene.k @ 2016 02 25, 12:17)
Buvo vakar susitikimas su midwife, bernužėlis žemyn galva tuo metu buvo, tai laikom kumščius, kad taip ir liktų. Viskas gerai, augam kaip ant mielių- jau maždaug sveria 3.6kg   doh.gif   Sakė UK leidžia pernešiot 12  dienų, bet mano atveju darytume skatinimą sulaukus 40-tos savaitės, nes vaikas didelis. Beje, sužinojau ir labai nustebau, kad UK po gimdymo, jei viskas tvarkoj, namo išleidžia, jei pati nori, aišku, jau po dviejų valandų  blink.gif  Tai va tiek naujienų iš mano fronto  biggrin.gif

Nebeturėtų jau verstis, neturi tiek erdvės salto daryti smile.gif O bernužėlis nemažas, aišku. Bet net jei ir tris savaites dar palaikysi, vis tiek tokio "pagimdomo" dydžio. Ramiai, svarbu nepanikuok wink.gif
Žinok, ir Lietuvoje, jei viskas gerai ir mamai, ir vaikui, gimdyvės prašymu išleidžia po dviejų valandų. Aišku, mažai tokių atvejų, bet yra. Aš pati, ko gero, vis tiek norėčiau bent parą pabūti medikų priežiūroje...

Vakar irgi buvau pas ginekologę. Užrašė mažiaus tonus, patikrino kaklelį, echo nedarė (taip buvom susitarę aną savaitę biggrin.gif). Tonai puikūs, kaklelis išsilyginęs ir per 1 cm atsidaręs. Bet neturėčiau gimdyti dar bent gerą savaitę. Kitą penktadienį einu vėl, o kitas šeštadienis - 37 savaitės. Lengviau atsipūsiu, kad išnešiotumo riba pasiekta ir galėsiu bele kada lukštentis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 25 vasario 2016 - 11:30
Laba diena.

Sveikinimai naujoms mamytėms - Carpe diem, renteda, wauduke, xxxaugustexxx 4u.gif - daug kantrybės, tik gerų emocijų ir ramių naktų 4u.gif

Skauda verysad.gif . Verčiuosi laikydama pilvą iš lėto, kad leliukas spėtų vėl patogiai kitoj pusėj įsitaisyti. Kartais tenka net atsisėsti ar išlipti iš lovos ir tik tada ant kito šono atsigulti. Ant to pačio šono niekaip neišmiegočiau, nes klubus pradeda skaudėt. Taip ir miegu, vartausi, keliuosi, gulu, vėl keliu, pavaikščioju.

QUOTE(čikita38 @ 2016 02 25, 05:38)
Nesimiega sianakt vėl. Jau nuo pusės 5 po internetą klajoju. Buvau vakar poliklinikos paskaitoje apie maitinimą. Šiaip lyg nieko naujo, daug pozityvo, priminė higienos reikalavimus. Tikiuosi visai sėkmingai maitinsiu ir antrą pipirą.

Aš taip pat po paskaitėlės pasisėmiau gerų emocijų ir galvoju, kad tikrai pavyks ax.gif . Kadangi pirmas buvo alergiškas, tai teko primaitinti hipoalerginiu mišiniu, labai brangiu, tai taip norėčiau, kad šį kartą to pienelio būtų daugiau ir užtektų kantrybės pilnai užkurti pieno fabriką.

QUOTE(rabaciene.k @ 2016 02 25, 11:17)
Buvo vakar susitikimas su midwife, bernužėlis žemyn galva tuo metu buvo, tai laikom kumščius, kad taip ir liktų. Viskas gerai, augam kaip ant mielių- jau maždaug sveria 3.6kg  doh.gif  Sakė UK leidžia pernešiot 12  dienų, bet mano atveju darytume skatinimą sulaukus 40-tos savaitės, nes vaikas didelis. Beje, sužinojau ir labai nustebau, kad UK po gimdymo, jei viskas tvarkoj, namo išleidžia, jei pati nori, aišku, jau po dviejų valandų  blink.gif  Tai va tiek naujienų iš mano fronto  biggrin.gif

Oho, anksti paleidžia. Bet gal taip ir geriau rolleyes.gif

Atsakyti
Nežinau ar čia gerai ar ne, bet niekas UK nežiūri kiek kaklelis atsidaręs ir iš vis per visą nėštumą nei karto nelindo ten nieko žiūrėt, jokių tepinėlių mėginiams neėmė g.gif Sakė važiuot į ligoninę, jei sąrėmiai kas 3 min. prasideda. Kažkaip atrodo anksčiau norėtųsi... unsure.gif Praeitą kartą skatinimą darė, laikas sutartas buvo, tai nereikėjo sukt galvos dėl tokių dalykų smile.gif Ech, na ką, aš taip pat laukiu kitos savaitės, kai bus jau 37sav. ir ramiai galėsiu sprogt bet kurią akimirką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rabaciene.k @ 2016 02 25, 11:42)
Nežinau ar čia gerai ar ne, bet niekas UK nežiūri kiek kaklelis atsidaręs ir iš vis per visą nėštumą nei karto nelindo ten nieko žiūrėt, jokių tepinėlių mėginiams neėmė  g.gif  Sakė važiuot į ligoninę, jei sąrėmiai kas 3 min. prasideda. Kažkaip atrodo anksčiau norėtųsi... unsure.gif Praeitą kartą skatinimą darė, laikas sutartas buvo,  tai nereikėjo sukt galvos dėl tokių dalykų  smile.gif Ech, na ką, aš taip pat laukiu kitos savaitės, kai bus jau 37sav. ir ramiai galėsiu sprogt bet kurią akimirką  biggrin.gif

Kaklelio man irgi dar niekas nežiūrėjo. Net nežinau, kokia ten padėtis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neverk @ mama,2016 02 25, 11:27)
Vakar irgi buvau pas ginekologę. Užrašė mažiaus tonus, patikrino kaklelį, echo nedarė (taip buvom susitarę aną savaitę biggrin.gif). Tonai puikūs, kaklelis išsilyginęs ir per 1 cm atsidaręs. Bet neturėčiau gimdyti dar bent gerą savaitę. Kitą penktadienį einu vėl, o kitas šeštadienis - 37 savaitės. Lengviau atsipūsiu, kad išnešiotumo riba pasiekta ir galėsiu bele kada lukštentis smile.gif

Aš ką tik iš ginės. Pas mane 1 cm ir 38 sav. drinks_cheers.gif Jei per šį savaitgalį nepagimdau (sako, nepanašu, kad taip būtų), tada turiu laikyt kojas suspaudus, kad vyras iš komandiruotės spėtų grįžti ax.gif Abi su gine pasidžiaugėm, kad va, tokia pradžia nestuke.gif sunki ir nieko gero nežadanti, o dabar iki kiek pratempta thumbup.gif

kleckas***, Aš tai pati pasiprašiau, kad kaklelį pažiūrėtų ir ant dūšios ramiau būtų blush2.gif

rabaciene.k, man tai tvarka UK labai nepatinka su tuo greitu paleidimu namo schmoll.gif mano brolienė vos nenukraujavo...paleido po kelių valandų po gimdymo, nes buvo lyg viskas tvarkoj....namie ėjo į dušą ir nualpo, dėl prasidėjusio kraujoplūdžio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rabaciene.k @ 2016 02 25, 12:42)
Nežinau ar čia gerai ar ne, bet niekas UK nežiūri kiek kaklelis atsidaręs ir iš vis per visą nėštumą nei karto nelindo ten nieko žiūrėt, jokių tepinėlių mėginiams neėmė  g.gif 

Man irgi nebūtų žiūrėję, jei nebūčiau pripasakojus gydytojai apie savo pojūčius. Nes nu taip jau įtartinai jaučiausi. O dar tas kaklelis pas mane šiaip trumpesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neverk, mama: 25 vasario 2016 - 15:57
QUOTE(Juratikas @ 2016 02 25, 14:32)

rabaciene.k, man tai tvarka UK labai nepatinka su tuo greitu paleidimu namo  schmoll.gif mano brolienė vos nenukraujavo...paleido po kelių valandų po gimdymo, nes buvo lyg viskas tvarkoj....namie ėjo į dušą ir nualpo, dėl prasidėjusio kraujoplūdžio  verysad.gif

siaubas blink.gif
man ir nelabai patinka, bet tenka susitaikyt su tuo...atrodo, greičiau pasigimdyt ir ramiai sau toliau gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
o as jau laukime ir maloniam nerime,kuris vis dideja,rytoj jau numatytas planinis cp ax.gif
Atsakyti